Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 136 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 371885
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Με την Λίζα έχουμε βρεθεί πολλές φορές. Με αυτήν την κοπέλα έχουμε φοβερή χημεία. Αρκεί να σας πω ότι τελειώνει κάθε φορά με το στοματικό που της κάνω, εκτός από μία που κρατήθηκε, γιατί ήτανε Σάββατο και όπως μου είπε, λόγω του ότι είχε πέσει πολύ δουλειά, ήθελε να βγάλει την βάρδια. Απόψε λοιπόν, αφού με περιποιήθηκε πρώτα αυτή, στην συνέχεια μου ζήτησε να την γλύψω, για να τελειώσει, επειδή το είχε ανάγκη. Φυσικά κι εγώ δεν μπορούσα να της χαλάσω το χατήρι. Έβαλα τα δυνατά μου και ικανοποιήσα το Λιζακι, όπως μου το ζήτησε. Στην συνέχεια ακολούθησαν μια στάση στα τέσσερα και μια ιεραποστολικό, όπου το απολαύσαμε και οι δύο. Ενώ για το τέλος αφέθηκα στο στοματάκι της και τελείωσα σε αυτό με deepthroat. Αφού τα πήρε όλα στο στόμα και επειδή έχει ένα πρόβλημα με τα λαιμά της, όπως είπε έκανε μερικές γαργάρες και τα έφτυσε. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Η κοπέλα είναι τσόντα. Όσο για την βαθμολογία στο μασάζ, είναι ενδεικτική. Τι να το κάνεις το μασάζ με μία τέτοια κοπέλα, όταν σου ρουφάει το μεδούλι. Καλό βράδυ και να περνάτε όλοι καλά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 27, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας