Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 494 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
741952
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ζιζελ κοπέλα από Βενεζουέλα 25 χρόνων, ύψος 1.65 μακριά ξανθά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά, 2,5 φτιαγμένο στήθος με μεγάλες σκουρόχρωμες ρογες , έχει δύο μεγάλα τατουάζ ένα στο δεξί χέρι και ένα στην πλάτη, όμορφο προσωπάκι με σιδεράκια, το σώμα της είναι αρκετά γεμάτο κάτι που είναι φυσιολογικό για μία μητέρα τεσσάρων παιδιών παρακαλώ, καθαρή με απαλό δέρμα.
Μασάζ καλό πάνω από την βάση με αρκετή πίεση αλλά και ναζιαρικα πέρασματα από τά δίδυμα. Πίπα καλή υγρή ασχολείται με όλη την περιοχή τά δίδυμα μου τά περιποιήθηκε καλά όπου σε κοιτάει με πονηριές ματιές. Στο σεξ δεν χρησιμοποιεί τζελ αλλά σάλιο,cow σάν γνήσια καβαλαρησα πάτησε με τής πατούσες στο μασαζοκρεβατο στηρίχτηκε στο στήθος μου και μου έδωσε νά καταλάβω. Τελευταία στάσει στα όρθια όπου την γαμουσα πισωκολητα και της βαραγα τον κωλο,το τέλος δεν άργησε να έρθει μέσα της.
Πέρασα πολύ καλά με την Ζιζελ ένα κορίτσι που έχει όρεξη παίρνει πρωτοβουλίες και προσπαθεί αρκετά, είναι χαμογελαστή και αρκετά επικοινωνιακή τά αγγλικά της ελάχιστα. Ο λόγος που δεν θα την ξανά επιλέξω είναι ότι σωματικά δεν είναι στα γούστα μου. Χαιρετώ
Μασάζ καλό πάνω από την βάση με αρκετή πίεση αλλά και ναζιαρικα πέρασματα από τά δίδυμα. Πίπα καλή υγρή ασχολείται με όλη την περιοχή τά δίδυμα μου τά περιποιήθηκε καλά όπου σε κοιτάει με πονηριές ματιές. Στο σεξ δεν χρησιμοποιεί τζελ αλλά σάλιο,cow σάν γνήσια καβαλαρησα πάτησε με τής πατούσες στο μασαζοκρεβατο στηρίχτηκε στο στήθος μου και μου έδωσε νά καταλάβω. Τελευταία στάσει στα όρθια όπου την γαμουσα πισωκολητα και της βαραγα τον κωλο,το τέλος δεν άργησε να έρθει μέσα της.
Πέρασα πολύ καλά με την Ζιζελ ένα κορίτσι που έχει όρεξη παίρνει πρωτοβουλίες και προσπαθεί αρκετά, είναι χαμογελαστή και αρκετά επικοινωνιακή τά αγγλικά της ελάχιστα. Ο λόγος που δεν θα την ξανά επιλέξω είναι ότι σωματικά δεν είναι στα γούστα μου. Χαιρετώ
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 20, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ζιζέλ