Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 136 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 371886
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αγαπητοί συναγωνιστές καλησπέρα. Πρώτη μου κριτική και αφορά το βαρύ πυροβολικό του καταστήματος την Ρούλα. Την συγκεκριμένη κοπέλα την γνωρίζουν όλοι οι θαμώνες του καταστήματος και για οσοι δεν την γνωρίζουν πρόκειται για μια milf με καυλιάρικο πρόσωπο και στεγνό κορμί, που προσωπικά εμένα με φτιάχνει πολύ. Στα του αγώνα ξεκινήσαμε με ένα επαγγελματικό μασάζ, που η Ρούλα το κατέχει, λόγω μεγάλης εμπειρίας. Ακολούθησε γλύψιμο, από μεριάς της στον κορμό του σώματος και κατέληξε σε μία τέλεια επαγγελματική πίπα και περιποίηση της γύρω περιοχής. Στην συνέχεια και αφού μου είχε κάνει το κατάρτι τούμπανο, έκατσε πάνω του και άρχισε να δίνει πόνο, ώσπου κάποια στιγμή άρχισε να τελειώνει με σπασμούς. Ακολούθησε εκ νέου στοματικό και ξανά προφυκακτικό με αυτήν στα τέσσερα και αυτήν την φορά να δίνω πόνο εγώ. Ξανά ελεύθερο στοματικό, γλωσσόφιλα
και γλυψίματα από μέρους της καιτελείωμα με deepthroat στο στόμα της. Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι με την συγκεκριμένη κοπέλα έχω συνευρεθεί αρκετές φορές και κάθε φορά η τελευταία είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Όσο για την βαθμολογία, ως νέο μέλος είναι ενδεικτική και όπου 7 είναι 10 και όπου 6 είναι 8. Καλό βράδυ και να περνάτε όλοι καλά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας