Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 730334
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Έχοντας δει πολλές φορές την Στέλλα στο σαλόνι, έκλεισα ραντεβού για να την συναντήσω.

Η Στέλλα είναι μια μιλφ νταρντάνα γυναίκα, ψηλή (ειδικά με τακούνια), χυμώδης με τις πιασιματάρες τις, με καστανά μαλλιά και πολύ κοντότερα από ότι τα είχε.

Είσοδος στο δωμάτιο, ντουζάκι και έρχεται η κοπέλα. Ξάπλωσα για μασάζ με ρωτάει: θες και μασάζ? λέω ναι, λέει άλλη δουλειά δεν έχεις? τις απαντώ: αφού είμαι εδώ δεν έχω άλλη δουλειά. Το προσπέρασα γιατί ήταν αργά το απόγευμα και ίσως ήταν κουρασμένη.

Το μασάζ της ωραίο σε όλη την πλάτη και τα πόδια με δύναμη πραγματικά σε ξεκουράζει. Καθάρισμα από τα λάδια και περνάμε στο κυρίως μενού.

Δέχτηκε γλωσσόφιλα και πέρασμα στο χαμηλό καναπέ για 69. Φοβερό στοματικό πολύ ωραία αίσθηση, με εμένα να ανταποδίδω. Σέξ με αυτήν από πάνω, την βύζαξα για λίγο αλλά έχει ευαίσθητες ρόγες και δεν αντέχει πολλά οπότε σταμάτησα. Έπειτα σεξ στα 4 με φοβερή αίσθηση του αιδοίου της και με εκείνη να λέει στα ρωσικά da da da και η θέα της κωλάρας της ήταν μια φανταστική εμπειρία. Τελευταία στάση ιεραποστολικό σε γρήγορους ρυθμούς όπου ήρθε το τέλος μέσα στο λάστιχο.

Πέρασα ωραία με την Στέλλα με μόνο αρνητικό σημείο ότι δεν αντέχει πολύ βύζαγμα αλλά δεν φταίει σε αυτό η ίδια, απλά έτσι είναι η ανατομία της. Επίσης θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ευγενική σε κάποια πράγματα. Αυτά από εμένα, καλά σπρωξίματα!
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
herc96
Ενεργό Μέλος
11
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, Milfomaniac, baroc και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Νοεμβρίου, 2024
"θες και μασάζ;" λέω ναι, λέει "άλλη δουλειά δεν έχεις;".
Ευγενέστατη η τύπισσα. Ό,τι πρέπει για να σε φτιάξει ερωτικά Χεχε!
review reaction 1 Hase
18 Νοεμβρίου, 2024
" αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις?" Νομιζω πως αν ακουγα κατι τετοιο θα την εδιωχνα αυτοματως απο το δωματιο και θα ζητουσα καποια αλλη εστω κοπελα...
review reaction 1 Johnstef
19 Νοεμβρίου, 2024
Αν γινονται αλλαγες στις περιγραφες θα προτεινα αλλαγη τιτλου... "The tall donkey"
review reaction 3 Johnstef
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3