Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 130 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 356916
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Την Λίζα την γνωρίζω αρκετά χρόνια.
Από τότε που γνώρισα την Άννα και τον χώρο της, θυμάμαι την Λίζα παρούσα.
Αποτελεί ένα από τα βαριά χαρτιά του καταστήματος διαμορφώνοντας έναν σταθερό χαρακτήρα και μια σταθερή απόδοση.
Αποτελεί έτσι σημείο αναφοράς για τον χώρο του μασάζ.
Το παρατσούκλι της είναι πειραχτήρι μιας κι έχει πάντα μια ευχάριστη, παιχνιδιάρικη διάθεση μέσα στο δωμάτιο.
Την Λίζα είχα πολύ καιρό να την πάρω, αφενός γιατί η Άννα έφερε πολλές νέες κοπέλες που ήταν πειρασμός να τις δοκιμασεις και αφετέρου γιατί δεν την έβρισκα ποτέ ελεύθερη αφού ήταν φουλ στα ραντεβού και δικαιολογημένα.
Στο πέρασμα μου λοιπόν για να θυμηθώ και τα παλιά αλλά και για να αξιολογήσω αν υπαρχει διαφορά στην συμπεριφορά και στις υπηρεσίες της με το περασμα του χρόνου, έχω να πω πως η Λίζα είναι σαν το παλιό κρασί που με το πέρασμα του χρόνου ωριμάζει και γίνεται πιο νόστιμο και ποιοτικό!
Παραμένει ένα πειραχτήρι καθ' όλη την διάρκεια της συνεδρίας, μασάζ αξιόλογο, ποιοτικό με πολύ καλή γνώση χειροπρακτικής, συμπεριφορά απόλυτα ερωτική και σεξ που βάζει κάτω αρκετές από τις πρωταγωνίστριες του Σειρηνάκη!!!
Είναι αυτό που λέμε "τσόντα"!
Το ζει και η ίδια με ένταση, η πίπα της επικίνδυνη γιατί έχει τέτοιο πάθος και ένταση που μπορεί να σε κάνει να τελειώσεις πρόωρα και ξέρει να δουλεύει τις τρύπες της σαν τα δάχτυλα του χεριού της!
Είναι ικανή να της τον έχεις μέσα της χωρίς να μπαινοβγαίνεις, ακίνητος και να σε κάνει να τελειώσεις μόνο με τις συσπάσεις του μουνιού της!!!
Η Λίζα λοιπόν παραμένει ένα βαρύ όνομα στην ιστορία του Diamond Spa!!!
Θα συνιστούσα να κλείσετε ραντεβού αν έχετε σκοπό να την δοκιμάσετε γιατί πρέπει να είστε πολύ τυχεροί για να την πετύχετε ελεύθερη.
Καλά να περνάτε!
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 15, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
manos 1810
Ανώτερος
25
Πόντοι:
5.345
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, tribal, Yatoputso και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Νοεμβρίου, 2024
Αυτό ακριβώς και άλλα πολλά είναι η η Λίζα, που χρειάζονται ώρες για να περιγράφει κανείς. Όσο για το παρατσούκλι, την αντιπροσωπεύει ακριβώς, μόνο που εγώ το πήγα λίγο παραπέρα και την αποκαλώ "διαβολάκο", γιατί έχω ζήσει στιγμές εκεί μέσα, με πρωταγωνίστρια την Λίζα, που μόνο έτσι θα μπορούσα να την αποκαλώ.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1