Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 63 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 175072
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λόγω εργασίας βρισκόμουν στο Πειραιά και αποφάσισα στο διάλειμμα μου νά περάσω στο princess . Πρώτη φορά στο συγκεκριμένο ίδρυμα και ο λόγος είναι ότι δεν με βολεύει καθόλου η περιοχή, στόχος της επίσκεψης η Μίλα η Ρωσίδα αλλά δυστυχώς ήταν απασχολημένη και έτσι επέλεξα την Τζένη. Πρώτη φορά με την Τζένη ήταν πέρσι στο medusa που είχε περάσει κάτι βράδια όπου ήταν ευχάριστα μαζί της.

Τζένη λοιπόν κοπέλα από Αλβανία 28 χρόνων,1,65 ύψος μακριά ίσια μαύρα μαλλιά, 2αρι για βυζο με ωραίες ρογες, κανονικό σωμα με λίγα παραπανίσια κιλά από την μέση και κάτω, γεμάτη κωλαρα,μοιάζει σαν την Λίζα από το diamond αλλά στο πιο αδύνατο. Περιποιημένα άκρα, τατουάζ πάνω από το δεξί της καρπό, στο πρόσωπο δεν την λες άσχημη αλλά ούτε ωραία καθημερινό, είναι καθαρή και στην χτένα.

Επέλεξα το πρόγραμμα μισής ώρας λόγω εργασίας άνετα την έπαιρνα στην μία ώρα. Μπαίνει στο δωμάτιο η Τζένη και επιλέγω να ξεκινήσουμε με μασάζ, το οποίο είναι στο μέσο όρο τής αλυσίδας τίποτα το τρομερό. Μετά από δέκα λεπτά μου ξεπλένει τά λάδια και μου ζητάει να γυρίσω, ρωτάει εάν θέλω στοματικό χωρίς όπου απαντάω θετικά. Καλή πίπα βαθιά με αρκετή χρήση της γλώσσας όπου σου κρατάει το πουτσο από την βάση με το χέρι της, έγλειψε ελάχιστα και τά δίδυμα μεγάλης διάρκειας πίπα όπου χαϊδεύα των κωλο της και έβαλα λίγο δάκτυλο στο μουνακι της.
Πρώτη στάσει ιεραποστολικά στο καναπέ όπου έβαλε τζελ καλή συμμετοχή από μεριά της με βογγητα, αρκετά στενή όπου αντέχει γρήγορους ρυθμούς, μαζί μου απέφυγε τά φιλιά . Δεύτερη στάσει στα τέσσερα με θέα την υπέροχη κωλαρα της στήθηκε σωστά και άντεξε το σφυροκόπημα μέχρι το τέλος όπου άδειασα μέσα στο ζεστό της μουνακι. Μου αφαίρεσε το προφυλακτικό και με σκούπισε με υγρά μαντηλάκια, πριν αποχωρήσει από το δωμάτιο με αγκάλιασε όπου με φίλησε στο μάγουλο.
Αποχώρησα με ένα χαμόγελο και καθώς κατεβαίνα από το 6ο όροφο ένιωσα ξεκούραστος και χαλαρός να συνεχίσω τό υπόλοιπο της ημέρας μου. Χαιρετώ Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 07, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Christian Kenway
Σπουδαίος
27
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, baroc, newbrdlo@gmail.com και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Νοεμβρίου, 2024
Στο medussa την παρουσιαζε η υπηρεσια ως η Τζενη η Ιταλιδα!! Τωρα εγινε η αποκαλυψη ως η Τζενη απο το Ελμπασαν της Ιταλιας!!Πλατύ χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1