Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 127 10
Diamond Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
351793
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Καθυστερημένη κριτική από Δευτέρα 4/11 λόγω φόρτου εργασίας.
Η πρώτη φορά που πέρασα με την Νίνα, ήταν σίγουρα μεγάλο ρίσκο.
Μια ντροπαλή, συνεσταλμένη και φοβισμένη, θα ελεγα,κοπέλα στο σαλόνι, δεν δίνει και τις καλύτερες υποσχέσεις για το δωμάτιο.
Όμως χαίρομαι που πήρα το ρίσκο και πέρασα μαζί της γιατί μετά από αυτό έχω περάσει, δεν θυμάμαι κι εγώ πόσες φορές. Έχω χάσει τον λογαριασμό.
Βέβαια τώρα έχουμε πια γνωριστεί και η συστολή της στο σαλόνι δεν είναι όπως την πρώτη φορά. Παραμένει όμως ακόμα, μια ντροπαλή και "μαζεμένη" γυναίκα στο σαλόνι σε σχέση και με τις υπόλοιπες κοπέλες που ειδικά αν σε ξέρουν καλά, πέφτουν να σε φάνε!!!!
Και αυτό το χαρακτηριστικό της Νίνας είναι που εμένα προσωπικά με φτιάχνει απίστευτα!
Γιατί όταν μπαίνει στο δωμάτιο μεταμορφώνεται σε μια τρυφερή γατούλα, με φιλάκια και χαδάκια και όταν αρχίσει το παιχνίδι και την καυλώσεις, μεταμορφώνεται σε μια λυσασμενη σκύλα που θέλει να σε φάει και να τον φάει από παντού!!!
Η μεταμόρφωση της μεταμόρφωσης δηλαδή!!!
Και μιλάμε καυλώνει παιδιά η Νίνα, δεν το παίζει ούτε υποκρίνεται στο ελάχιστο!
Ένα χάδι εκεί που πρέπει κι ένα γλύψιμο, είναι ικανό να την απογειώσει και να αρχίσει να τρέμει από καύλα ειδικά όταν χύνει!!! Και χύνει χωρίς προηγούμενο. Βέβαια όλα αυτά δεν γίνονται αυτόματα ετσι; Θέλουν τον αντίστοιχο τρόπο και συμπεριφορά.
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά!
Χαρακτηριστικά να σας πω πως όταν μετά το παιχνίδι της ηδονής με χάδια, γλωσσόφυλα και γλυψίματα την ξάπλωσα στο μασαζοκρέβατο και της σήκωσα ψηλά τα πόδια, η Νίνα που στόμα είχε και μίλια δεν είχε, γυρνάει μόνη της και μου λεει: " τώρα βάλτο μου όπου θελεις"!!!
Ε εκεί γυάλισε το μάτι μου και φυσικά δεν της χάλασα χατήρι!
Την πήρα από παντού!!!
Για μένα αυτή η μεταμόρφωση, κυρία στο μάτι, καριόλα στο κρεβάτι, είναι πολλή μεγάλη καύλα!!!
Να περνάτε καλά παίδες και να φέρεστε όμορφα στα κορίτσια.
Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε!!!
Τα λέμε.
Η πρώτη φορά που πέρασα με την Νίνα, ήταν σίγουρα μεγάλο ρίσκο.
Μια ντροπαλή, συνεσταλμένη και φοβισμένη, θα ελεγα,κοπέλα στο σαλόνι, δεν δίνει και τις καλύτερες υποσχέσεις για το δωμάτιο.
Όμως χαίρομαι που πήρα το ρίσκο και πέρασα μαζί της γιατί μετά από αυτό έχω περάσει, δεν θυμάμαι κι εγώ πόσες φορές. Έχω χάσει τον λογαριασμό.
Βέβαια τώρα έχουμε πια γνωριστεί και η συστολή της στο σαλόνι δεν είναι όπως την πρώτη φορά. Παραμένει όμως ακόμα, μια ντροπαλή και "μαζεμένη" γυναίκα στο σαλόνι σε σχέση και με τις υπόλοιπες κοπέλες που ειδικά αν σε ξέρουν καλά, πέφτουν να σε φάνε!!!!
Και αυτό το χαρακτηριστικό της Νίνας είναι που εμένα προσωπικά με φτιάχνει απίστευτα!
Γιατί όταν μπαίνει στο δωμάτιο μεταμορφώνεται σε μια τρυφερή γατούλα, με φιλάκια και χαδάκια και όταν αρχίσει το παιχνίδι και την καυλώσεις, μεταμορφώνεται σε μια λυσασμενη σκύλα που θέλει να σε φάει και να τον φάει από παντού!!!
Η μεταμόρφωση της μεταμόρφωσης δηλαδή!!!
Και μιλάμε καυλώνει παιδιά η Νίνα, δεν το παίζει ούτε υποκρίνεται στο ελάχιστο!
Ένα χάδι εκεί που πρέπει κι ένα γλύψιμο, είναι ικανό να την απογειώσει και να αρχίσει να τρέμει από καύλα ειδικά όταν χύνει!!! Και χύνει χωρίς προηγούμενο. Βέβαια όλα αυτά δεν γίνονται αυτόματα ετσι; Θέλουν τον αντίστοιχο τρόπο και συμπεριφορά.
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά!
Χαρακτηριστικά να σας πω πως όταν μετά το παιχνίδι της ηδονής με χάδια, γλωσσόφυλα και γλυψίματα την ξάπλωσα στο μασαζοκρέβατο και της σήκωσα ψηλά τα πόδια, η Νίνα που στόμα είχε και μίλια δεν είχε, γυρνάει μόνη της και μου λεει: " τώρα βάλτο μου όπου θελεις"!!!
Ε εκεί γυάλισε το μάτι μου και φυσικά δεν της χάλασα χατήρι!
Την πήρα από παντού!!!
Για μένα αυτή η μεταμόρφωση, κυρία στο μάτι, καριόλα στο κρεβάτι, είναι πολλή μεγάλη καύλα!!!
Να περνάτε καλά παίδες και να φέρεστε όμορφα στα κορίτσια.
Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε!!!
Τα λέμε.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Γλειφομούνι
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Πρωκτικό σεξ
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Νίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Νοεμβρίου, 2024
Καλύτερη περιγραφή, για την συγκεκριμένη κοπέλα, δεν θα μπορούσε να γίνει. Πρώτη μου φορά μαζί της ήταν αρχές Σεπτέμβρη, με πολύ καλή συμμετοχή από την πλευρά της. Ένα μήνα αργότερα, όταν ξαναπήγα μαζί της, συνάντησα μία τίγρη, που δεν πίστευα ότι ήταν η ίδια κοπέλα. Μιλάμε για τρομερή βελτίωση και οντως το ζει και το απολαμβάνει και η ίδια.
DX
DRAGON XXX
09 Νοεμβρίου, 2024
https://youtu.be/7TYkpqUXuzM
J
Johnstef
09 Νοεμβρίου, 2024
Εμφανισιακα πως ειναι η κοπελα? Απο υπηρεσιες βλεπω εχει ενδιαφερον..αλλα εχει ολο το πακετο? Γιατι στο συγκεκριμενο μαγαζι δε σου πεφτουν και τα σαγονια απο τις γυναικες που εχει( δεν αμφιβαλλω ομως πως στο κομματι της περιποιησης πως ειναι καλες και δοτικες)
H
Hase
10 Νοεμβρίου, 2024
Καλό το τραγουδάκι αγαπητέ συναγωνιστή αλλά εγώ αυτό εισέπραξα από τις μέχρι τώρα συναντήσεις μου, με την συγκεκριμένη κοπέλα.
DX
DRAGON XXX
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4