Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 110 10
Μασατζίδικα
203163
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Επίσκεψη στο μαγαζί, βραδινή ώρα γύρω στις 20.00. Διαθέσιμη η Βικτώρια η οποία είναι μια αρκετά όμορφη νεαρή κοπελίτσα, γύρω στο 1.68 και με ωραίο σώμα . Ίσως από τις πιο όμορφες του συγκεκριμένου χώρου.
Επιλέχθηκε πρόγραμμα μισής ώρας λόγω κούρασης.
Το μαγαζί είναι πολύ καθαρό και στην υποδοχή η σεριφισα πολύ διακριτική και ευγενική.
Μασάζ χωρίς καμία ουσία, στα του σεξ τα πράγματα ήταν ελεφρως καλύτερα. Μου πήρε μια πιπα άκα, αρκετά καλή, με γλώσσα και με καβλωσε.. Στήθος όμορφο στητό, φτιαγμένο, και υπέροχη η θέα να την παίρνεις από πίσω.
Λίγα ψεύτικα θεωρώ βογγητα και γενικά μια βιασύνη να ολοκληρώσω.
Δεν νομίζω να τη συναντούσα ξανά γιατί μου άφησε μια αίσθηση πως βαριόταν. Ήταν βέβαια, για να δώσω και μια δικαιολογία, περασμένη η ώρα.
Επιλέχθηκε πρόγραμμα μισής ώρας λόγω κούρασης.
Το μαγαζί είναι πολύ καθαρό και στην υποδοχή η σεριφισα πολύ διακριτική και ευγενική.
Μασάζ χωρίς καμία ουσία, στα του σεξ τα πράγματα ήταν ελεφρως καλύτερα. Μου πήρε μια πιπα άκα, αρκετά καλή, με γλώσσα και με καβλωσε.. Στήθος όμορφο στητό, φτιαγμένο, και υπέροχη η θέα να την παίρνεις από πίσω.
Λίγα ψεύτικα θεωρώ βογγητα και γενικά μια βιασύνη να ολοκληρώσω.
Δεν νομίζω να τη συναντούσα ξανά γιατί μου άφησε μια αίσθηση πως βαριόταν. Ήταν βέβαια, για να δώσω και μια δικαιολογία, περασμένη η ώρα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 25, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλειφομούνι
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
α) κοπέλα Βικτώρια στο μαγαζί δεν θυμάμαι το τελευταίο διάστημα. Παρακολουθώ το πρόγραμμα καθημερινά.
β) χρεώνουν 50€ απλό πρόγραμμα και 70 ελ. στοματικό (με χρόνο 45' ΑΝ θυμάμαι καλά). Δεν υπάρχει ελεύθερο στα 60€, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα.