Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 828406
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Πάει καιρός από την τελευταία φορά που πήρα τους δρόμους της ντροπής προς άγρα λαδοκορασίδων.
Ο διάολος έπιασε δουλεία από νωρίς σήμερα τσιγκλώντας μα να θυμηθώ τα παλιά.
Ύστερα από ένα catching up που έκανα μέσω των κριτικών των συναγωνιστών μας εδώ, ξεκίνησα με πρώτο πέρασμα απο Σ40-42.
Τα απανωτά άκυρα που έφαγε με οδήγησαν στο (άλλοτε) ευαγές ίδρυμα της Λαγουμιτζή....

Διάβασα για τη Ρίτα, ήταν η μόνη διαθέσιμη, η υπηρεσία μου έγνεψε με νόημα, σκέφτηκα 'δε γαμιέται, πάμε κι ότι γίνει΄΄.

Η Ρίτα είναι μια πολύ όμορφη αντικειμενικά κοπέλα, γύρω στα 25, και μας υπενθυμίζει πόσο ανώτερες είναι οι νεαρές Ρωσίδες σε σχέση με τις δικές μας (δε τίθεται σύγκριση).
Είναι ευγενέστατη, κομψή, ξέρει να φέρεται και είναι επίσης πραγματικά πεντακάθαρη.

Όσο για τα υπόλοιπα, απλά θα σας πω ότι προτίμησα να τελειώσω γρήγορα προκειμένου να φύγω καθώς ήταν ίσως από τις πιο βαρετές κι ανούσιες συνεδρίες της πορνοκαριέρας μου.
Οι υπηρεσίες δεν ήταν αντάξιες του τιμήματος σε καμμία περίπτωση, χωρίς να έζησα κάτι δυσάρεστο.
Κατάλαβα ως η κοπέλα αυτή είναι πρόθυμη να πράξει τα δέοντα κατόπιν συνεννόησης εάν της δώσεις οδηγίες, και πιστεύω πως σίγουρα έχει προοπτικές.
Απλά δεν είναι του στυλ μου να κάνω υποδείξεις στα λαδάδικα, καθώς οι γυναίκες αυτές δεν είναι γκομενές μου, είναι επαγγελματίες και πληρώνω για να αφεθώ στα χέρια τους.

Δεν θα την ξανασυναντόύσα γιατί απλούστατα, βαρέθηκα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
ananias
Ενεργό Μέλος