Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 19 10
Μασατζίδικα 45974
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Αφροδίτη

Είδα ότι είχαν ένα νέο κορίτσι. Χωρίς να το πολυσκεφτώ , απλά μπήκα. Παρουσίασε τον εαυτό της μαζί με την Ντουλτσε και την Ναντια. Έμοιαζαν όλους μεταξύ τους (λες και είχαν βγει από το εργοστάσιο.) Ήθελα την Αφροδίτη συγκεκριμένα οπότε την πλήρωσα για να πάμε στο δωμάτιο.
Ήταν πολύ απλή γυναίκα. Χωρίς ιδιαίτερα εσώρουχα, Χωρίς ψηλά τακούνια και δεν είχε ιδέα πως να μου βάλει το προφυλακτικό. Δεν ήταν μόνο νέο στον συγκεκριμένο χώρο αλλά στο επάγγελμα αυτό γενικά. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν Αλβανιδα- Ελληνίδα ή απλά από χωριό. Δεν μιλήσαμε πολύ.
Τα μαλλιά της είχαν πλαστική υφή, δεν έμοιαζαν με extension ή όπως τα λένε τέλος πάντων. Προσωπικά δεν μου άρεσε το πρόσωπο της (περίεργη μυτη). Ήταν κοκαλιάρα αλλά sexy.
Ήρθε στο κρεβάτι και ξεκίνησε να μου κάνει χαλαρωτικό μασάζ το οποίο για να είμαι ειλικρινής το ευχαριστηθηκα. Ήταν πιο δυνατή απ'οτι έδειχνε. Στην συνέχεια ξάπλωσε δίπλα μου, της έβγαλα τα ρούχα, μου έβγαλε την πετσέτα και μου πήρε μια σχετικά ωραία πιπα.
Δοκίμασα στα 4 αλλά ήταν πολύ αδύνατη οπότε την γύρισα για ιεραποστολικό, την γαμησα για κάνα 2λεπτο και μετά την έχασα στο στήθος.
Το μέρος ήταν καθαρό και η τσατσά ήταν εντάξει. Πιστεύω ότι με λιγη εξάσκηση, η Αφροδίτη μπορεί να γίνει πολύ καλή στην δουλεια της. Απλά χρειάζεται χρόνο για να μαζέψει την κατάλληλη εμπειρία.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2024
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
3
Πόντοι:
20
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tarifas pirea