Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 730766
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τετάρτη απόγευμα μου ανοίγει την πόρτα η Αντριάνα και μου παρουσιάζει της διαθέσιμες κοπέλες. Από την πασαρέλα μου άρεσαν Άννα και Λουίζα ενώ προσπαθούσα να αποφασίσω ποια από τις δύο έρχεται τελευταία η Άριελ, χαμογελαστή με χαιρετάει και γυρνώντας βλέπω την απίστευτη κωλαρα της να πετάγεται από την πόδια της. Αμέσως την επιλέγω στο πρόγραμμα μιας ώρας και πληρώνω την Αντριάνα, καλεί την Άριελ και μπαίνουμε μαζί στο δωμάτιο.
Με ρωτάει πώς είμαι; στα αγγλικά και της απαντάω στα ισπανικά καλά, φανερά χαρούμενη συνεχίζω την συζήτηση στα ισπανικά και μαθαίνω ότι είναι η τέταρτη φορά που έρχεται Αθήνα και ότι ήταν η πρώτη της ημέρα. Ανοίγει της σφραγισμένες παντόφλες και πετσέτα και αποχωρεί από το δωμάτιο, μπαίνω μέσα στο ντουζ για να φρεσκαριστώ.

Η Άριελ είναι 1,70 σέ ύψος 28 χρόνων από την Βενεζουέλα, κορμάρα από αυτά που βλέπεις από μοντέλα του instagram έχει και tan lines από τά μικροσκοπικα μαγιό της,γυμνασμένα πόδια,κωλος ποίημα, μακριά κάστανα μαλλιά μέχρι την μέση , όμορφο πρόσωπο, περιποιημένα άκρα, έχει ένα χρωματιστό τατουάζ στην πλάτη της και 2αρακι φτιαγμένο στήθος, το αριστερό χέρι είναι γεμάτο από βραχιόλια, πεντακάθαρη με απαλό δέρμα.

Μπαίνει μέσα και με ρωτάει μασάζ; τίς απαντάω ναι και ξαπλώνω, αφαιρεί την πόδια της και μένει με ένα σετ μαύρα εσώρουχα. Τυπικό μασάζ στα πλαίσια του καταστήματος αλλά μετά καλύτερη όταν αφαιρεί τά εσώρουχα και με καβαλάει γέρνει στο κεφάλι μου και αρχίζει να μου φιλά και γλύφει τά αυτιά μου πολύ καβλωτική φάση, έτσι όπως είναι χαϊδεύει και τα αρχιδια δεν ήθελα και πολύ είδη μου σηκώθηκε. Με σκουπίζει με οινόπνευμα τά λάδια και γυρνάω, όπου με υγρά μαντηλάκια σκουπίζει σχολαστικά τα γεννητικά μου όργανα. Αρχίζει και μου γλύφει της ρώγες μου κοιτώντας με πονηρά , μετά ανεβαίνει πάνω στο μασαζοκρεβατο στα τέσσερα και γλύφει τά αρχιδια μου με την κωλαρα σηκωμένη στον αέρα τέλεια εικόνα, με ρωτάει με η χωρίς προφυλακτικό - χωρίς της λέω και αρχίζει μία πίπα υγρή βαθιά μέχρι λαρύγγι χωρίς χέρια τό απόλυτο DT όπου σταματούσε μόνο για να γλύφει το πουτσοκεφάλο και να με κοιτάει, μεγάλης διάρκειας πίπα άνετα σε τελειώνει όπου έπρεπε να την σταματήσω γιατί δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο. Της ζητάω να πάμε στο καναπέ, παίρνει την πετσέτα και την απλώνει κάθομαι μου βάζει σκούφακη και ξεκινάει cow , πρώτα όλο μέσα να τρίβεται πάνω μου και μετά να ανεβάζει τής πατούσες της στο καναπέ και τά χέρια της στο στήθος μου να γαμιεται στο πουτσο μου, βαθιά μπασιματα με γρήγορους ρυθμούς να ακούγεται ό καναπές να χτυπάω τοίχο να αναστεναζει βγάζοντας την γλώσσα τής, την αρπάζω από το λαιμό και πέφτουν τα πρώτα γλωσσοφιλα. Δεύτερη στάσει στα τέσσερα εγώ όρθιος στην άκρη του καναπέ, να γραπώνω τά κωλομερια της και να την γαμαω αργά με βαθιές διεισδύσεις μετά με γρήγορα σφυροκόπηματα τά αντέχει άνετα. Τελευταία στάσει ιεραποστολικά όπου γαμηθηκε σέ αγαπουλιστικο ρυθμό με ασταμάτητα γλωσσοφιλα όπου τελείωσα μέσα της μέχρι να στραγγίξω τελείως.

Σηκωνόμαστε και μου αφαιρεί την γεμάτη καποτα σκουπίζοντας με με υγρά μαντηλάκια, μου λέει ότι θα πάει να πλυθεί και σε 5 λεπτά θά γυρίσει.
Γυρίζει για το δεύτερο μέρος , με αγκαλιάζει και με φιλάει σέ μάγουλα και λαιμό, ρωτάει για μασάζ και της απαντάω ναι. Κάπως έτσι συνεχίστηκε η όλη φάση γιατί δύναμη για δεύτερο μανίκι δεν είχα.

Τώρα που η Άριελ έχει όρεξη αισθησιασμό και είναι ευδιάθετη μέσα στο δωμάτιο έχει πλέον όλο το πακέτο γιατί με τέτοιο κορμί λαμπάδα σε αυτά υστερούσε, εάν συνεχίσει έτσι με βλέπω να συμπληρώνω την κάρτα μέλους πριν φτάσει ό Δεκέμβριος. Χαιρετώ Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αριέλ
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Christian Kenway
Σπουδαίος
27
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kolpos75, boudog, Hase και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Οκτωβρίου, 2024
Λίγο με τα γλωσσοφιλα με μπερδέψει μιας και είχα άλλη εμπειρία...
review reaction 1 Christian Kenway, Johnstef
28 Οκτωβρίου, 2024
@georgel

Συνάδελφε το έχουμε ξαναδεί το έργο, να έχουμε πάει με μια κοπέλα που είναι τυπική έως χλιαρή στις υπηρεσίες της - όπως η Άριελ - και μετά να ...μαθαίνουμε ότι γαμήθηκε με τον Τάδε "σαν να ήταν το κορίτσι του".
review reaction 1 Christian Kenway
29 Οκτωβρίου, 2024
@georgel @Johnstef μαζί μου τόν Μάιο αλλά και τώρα που ξανά γύρισε έδωσε γλωσσοφιλα , αυτή είναι η εμπειρία μου μαζί της .
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3