Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 225 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 507516
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η κατάθεση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, αφού διάφορες υποχρεώσεις με ανάγκασαν να βρεθώ στο Νέο Κόσμό. Λέω μέσα μου, δεν πετάγομαι στο μασαζοτσιμπουκάδικο της Μπακνανά!
Ανέβηκα τη σκάλα και μπήκα. Ρώτησα για Μιχαέλα, αλλά τη γαμούσε συναγωνιστήςΈρχεται ροπαλιά Μόλις όμως είδα τη μιλφάρα Μόνικα, το 60άρι έκανε φτερά. Ωραία μιλφάρα με μεγάλα βυζόμπαλα και γυμνασμένα πόδιαΚουλ
Είσοδος της κοπέλας στο δωμάτιο και αρχίσαμε τα ρομαντικά γλωσσόφιλα και τα χουφτώματα στις βυζάρες της!
Είναι πολύ επικοινωνιακή και πιάνει αμέσως τι θέλει ο πελάτηςΜατάκι
Της ζήτησα να μου κάνει λίγο μασάζ και να μου τρίψει όλο το σώμα με τις βυζάρες τηςΝαι!
Στο μασάζ είναι άνω του μετρίου, όχι όμως κορυφαία. Στη συνέχεια πέρασε τα βυζόμπαλα της από όλο μου το σώμα, ακόμα κι απ' τις πατούσεςΝαι!Πολύ ωραία φάσηΈρωτας
Αμέσως μετά, πήρε το σηκωμένο κατάρτι μου στο στόμα της και το χλαπάκιαζε δίχως άλλοΧεχε! Έριξε και ένα πολύ ωραίο καραμέλωμα στα μπαλάκια, καθώς και ωραία ισπανική!
Εφαρμογή κάλτσας και ήρθε η μιλφάρα από πάνω καβάλα! Κοπανιόταν ωραία στο κατάρτι και το μουνί της είχε ωραία αίσθηση, παρότι δεν είναι πιτσιρίκα.
Αλλαγή στάσης, όρθια στο καθρέφτη. Την έπιασα από τους ώμους και κάρφωνα το καυλί μέχρι τελευταία ίντσαΝαι! Ανέβηκαν πολλοί οι ρυθμοί σε αυτή τη στάση με εκείνη να με προτρέπει για περισσότερο και σε μένα να στάζει ποτάμι ο ιδρώτας.
Αλλαγή, στο δάπεδο σε doggystyle. Αρχικά σε ήρεμους ηδονικούς ρυθμούς, ενώ ταυτόχρονα δαχτύλιαζα την ωραία σούφρα της (δεν κάνει κώλο). Ανέβηκαν οι ρυθμοί και της γαμούσα το μουνί με τη πούτσα μου και ταυτόχρονα το κώλο με τα δυο μου δάχτυλα Ναι!
Όταν ένιωσα να φτάνει το κοκτέιλ, της ζήτησα να της τα δώσω στο στόμα. Δέχθηκε μετά χαράςΑγγελούδι Όρθιος, έβγαλα το προφυλακτικό και αυτή στα γόνατα με πίπωνε. Άρχισα να κερνάω κοκτέιλ το φιλόξενο στόμα της και εκείνη δεν σταμάτησε μέχρι να στραγγίξωΈτσι!
Τα έφτυσε, είχαμε λίγο κουβεντούλα, φιλάκια, ντύσιμο και χαίρεται.
Συμπερασματικά, η Μόνικα είναι μια μιλφάρα με ωραίους βύζους. Κάνει καλό πρόγραμμα, είναι δεκτική και προσαρμόζεται στα θέλω του πελάτη! Όσοι είστε μιλφάκηδες και βυζολάγνοι περάστε...
Εγώ θα ξαναπεράσω για επαναληπτική, μιας και έμεινα ικανοποιημένος...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 19, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ