Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 63 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 175787
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
2η επίσκεψη μέσα σε 2 μέρες, είπα να περάσω καλά πριν το ταξίδι της επιστροφής στη βάση.
Κατά τις 12:15 η επίσκεψη και μετά το σαλινάρισμα από τα κορίτσια(2 νέες αφίξεις) επέλεξα ενα milf από Ισπανία την Στεφανία.
Σγουρομάλλα με αρκετά καλά ελληνικά. Ντουζάκι και ήρθε όπως μου είχε πει για μια καλή πιπα και μετά μασάζ για χαλάρωση.
Ξεκινησαμε με μια πολύ καλή πίπα, έχει τεχνική και φάνηκε, περιποίηση και στην γύρω περιοχή και μετά ξάπλα καναπέ για να την περιποιηθώ κι εγώ.
Δεν άργησε να καυλώσει κι εκείνη γιατί μου ζήτησε να σταματήσω καθώς είχε καυλώσει και ήθελε πούτσο για να τελειώσει.
Πήγαμε μασαζοκρέβατο όπου μετά από κάνα 15λεπτο με αλλαγές στάσεων τελείωσα στα βυζιά της. Μπανάκι και μετά μασάζ το οποίο
ήταν μεγαλο σε διάρκεια αλλά πολύ καλό το οποίο όπως φάνηκε χρειαζόμουν. 2ο τελειώμα δεν υπήρξε αλλά για κάνα 10λεπτο παίχτηκε πίπα και μαλακία
κι εκεί έληξε η συνάντηση. Σε γενικές γραμμές τίμιο ραντεβού, θα ήθελα 2ο τελείωμα αλλά τουλάχιστον απόλαυσα το μασάζ που με χαλάρωσε για τα καλά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό