Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 71 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 293841
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μετά τής τελευταίες απογοητευτικές συνεδρίες είπα να δοκιμάσω κάτι ντόπιο μπας και αλλάξει η τύχη μου.

Η περιοχή που βρίσκεται το ελαιοτριβείο δεν είναι και η καλύτερη ,τό μάτι σου βλέπει μόνο αφρόΑσιάτες το καλό που έχει είναι το αστυνομικό τμήμα ( δύο τετράγωνα πιο κάτω)και ένα υπόγειο πάρκινγκ όπου μπορείς να αφήσεις το αμάξι σου και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Ανεβαίνω τα σκαλιά της μονοκατοικίας και με υποδέχεται η υπηρεσία , μου παρουσιάζει της 3 ελεύθερες κοπέλες που είχε,δύο Ταϊλάνδεζες και η Ρέα. Εδώ η υπηρεσία μαζί με της κοπέλες κάθονται και σε κοιτάνε μέχρι να αποφασίσεις λίγο άβολο αλλά επέλεξα την Ρέα επειδή ήταν η μοναδική που χαμογελούσε.
Μου προσφέρει το αναψυκτικό μου και αποχωρεί. Μεγάλο δωμάτιο ψηλοταβανο καθαρό με σφραγισμένες πετσέτα και παντόφλες.

Η Ρέα είναι Ελληνίδα περίπου 25-26 χρόνων ύψος 1.70 , 2αρακι πεσμένο στήθος με μεγάλες ρώγες, μελαχρινή,το σώμα της έχει αρκετά παραπανίσια κιλά και χαλάρωση , περιποιημένα άκρα απαλό δέρμα και καθαρό από τατουάζ.

Ενώ βρίσκομαι ακόμα στην ντουζιέρα και δεν έχουν περάσει 5 λεπτά η Ρέα μπαίνει μέσα και ετοιμάζει το μασαζοκρεβατο,σκουπιζομαι και ξαπλώνω, το μασάζ καλουτσικο δεν ενθουσιάστηκα επικεντρώθηκε στα πόδια παρά το σώμα. Είχε αφαιρέσει την πόδια ,τα μαλλιά αλογοουρά και είχε μείνει με μαύρο εσώρουχο. Μετά από 10 λεπτά μου ζητάει να γυρίσω και αρχίζει ένα αφιλτράριστο τσιμπούκι βαθύ dt με σάλιο όπου έγλειψε και τά δίδυμα, μεγάλης διάρκειας πίπα όπως μου αρέσει. Το σώμα της αρκετά αντιαισθητικό (για τά δικά μου γούστα) και δεν μπορούσα να προχωρήσω παρακάτω και αρνήθηκα όταν μου το πρότεινε και έτσι τελείωσα στο στόμα της όπου τά ρουφήξε όλα (τα φτύνει ).

Αφού ξεπλύθηκε κάθισε στο καναπέ περιμένοντας με, κάθομαι και εγώ και αρχίζει η μεγαλύτερη λογοδιάρροια που έχω ακούσει στην ζωή μου Κεφάλι σε τοίχο! . Να με ρωτάει εάν είμαι αστυνομικός, ότι κάποιος γνωστός του πατέρα της του φανέρωσε ότι εργάζεται στο ελαιοτριβείο, ότι ο πατέρας της έχει πρόβλημα υγείας και χρειάζεται χρήματα για εγχείρηση και αυτά τα χρήματα θα τά πληρώσει η κόρη του που αυτός ντρέπεται για την δουλειά που κάνει και άλλα πολλά. Το μυαλό μου μπήκε στο auto pilot και δεν άκουγα ούτε λέξη απλώς παρατηρούσα την γαμψή μύτη της.
Στο 40 λεπτό της λέω ότι είναι ελεύθερη και μπορεί να αποχωρήσει, ντύνομαι όσο ποιο γρήγορα μπορούσα και βγαίνω έξω από το δωμάτιο Με ελαφρά όπου έρχεται η Ρέα φρέσκο μακιγιαρισμένη να με ξεπροβάλλει, κατεβαίνω τά σκαλοπάτια ανακουφισμένος από την απερίσκεπτη και κουραστική ομιλία της. Χαιρετώ Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 11, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ρέα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Christian Kenway
Σπουδαίος
Εγγραφή:
27 Απρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.661
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 bourdeliaris82, Kikko, Elganador και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Οκτωβρίου, 2024
Πολύ Καλτ εμπειρια συναγωνιστη

Τουλάχιστον η Ταιλανδεζα που πήρα εγω δεν μου τα έπρηξε ...;)

.. χωρίς την Ηλέκτρα το μαγαζί δεν αξίζει μια ...!
13 Οκτωβρίου, 2024
Μια απορια....Γιατι περνας στο δωματιο με μια κοπελα με εμφανιση στο 3??
Την ειδες στο σαλοναρισμα.
13 Οκτωβρίου, 2024
Χωρις παρεξηγηση...αλλα κρινουμε κσι σχολιαζουμε το πως η κοπελα ηταν στο δωματιο μαζι σου και αν δε καλυψε στα του " αγωνα" τωρα αν σου ανοιχτηκε καπως και σου μιλησε για θεμα τετοιο οικογενειακο-προσωπικο που την απασχολουσε ...και δεν ηταν κατι απλο...ενιωσε ισως ανετα μαζι σου και στο ειπε...κακως το ανεφερες κιολας!!
13 Οκτωβρίου, 2024
Γιατί έτσι όπως κάνουν παρέλαση στο συγκεκριμένο μαγαζί (όλες μαζί) είναι εύκολο να κάνεις λάθος και να πεις λάθος όνομα.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4