Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 730367
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρωινή επίσκεψη στην Σόφια από Κολομβία, ήθελα να δοκιμάσω κάτι πετιτ και μικρό σε ηλικία, η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες. Και τώρα ο σχολιασμός του τίτλου, ηχαμε παρά πολύ καλή χημεία και πέρασα πολύ ωραία, το θέμα είναι τα ισπανικά χρειάζεται οπωσδήποτε μεταφραστικό πρόγραμμα στο κινητό να βγάλεις άκρη, άμα ήξερα ισπανικά θα πήγαινα για μισή ώρα και θα έφευγα σε 5. Η κοπέλα ήταν πρόθυμη και συνεργάσιμη οποίος ξέρει ισπανικά( το κέρατο μου) θα περάσει πολύ καλά
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
apostologiorgis
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 baroc, ThE, anavATIous και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Οκτωβρίου, 2024
Μάλλον είσαι όμορφο παιδί και ξεκλείδωτη κοριτσιών για αυτό έχεις περάσει καλά μαζί της! Η Σοφί είναι καλό κορίτσι αλλά δεν κάνει για αυτή την δουλειά! Δεν κατέχει καθόλου την ελάχιστη πουτανιά!
review reaction 1 Johnstef, apostologiorgis
06 Οκτωβρίου, 2024
αδερφε δεν αναφερεις τιποτα ουσιωδες στην κριτικη σου για το σερβις της κοπελλας.
το μονο που μας ειπες ειναι να μαθουμε Ισπανικα.
review reaction 1 professor x, Easy Rider, apostologiorgis
06 Οκτωβρίου, 2024
Θα συμφωνήσω με το πρώτο σχολείο όντως έχω μια άλλη προσέγγιση με της δεν σημαίνει ότι είναι καλό αυτό αλλά σύμφωνο με το σχολείο. Για το δεύτερο δεν έγραψα λεπτομέρειες γιατί από ότι κατάλαβα δεν ισχύουν για όλους και βαθμολογία πάντα με τα δικά μου μάτια
07 Οκτωβρίου, 2024
@apostologiorgis: Επειδή έχουν γραφτεί αρνητικά πράγματα για τις υπηρεσίες της κοπέλας, αν γράψεις κάτι περισσότερο, εσύ που πέρασες πολύ ωραία, θα μας βοηθήσεις. ώστε να αποκτήσουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
07 Οκτωβρίου, 2024
Κι άλλος ξεκλειδωτής κοριτσιών μας προέκυψε.
Εγώ γιατί νομίζω ότι η κριτική του άλλου συναδέλφου (αναλυτικότατη) είναι αυτή που λέει την αλήθεια; Ματάκι
review reaction 1 Amor2033
07 Οκτωβρίου, 2024
Το σχόλιο του προηγούμενου συναδέλφου είναι ακριβές ξεκλειδωτης δεν είμαι. Η κακές κριτικές είναι λογικές γιατί η κοπέλα δεν καταλαβαίνει τίποτα, οπότε όσο διάθεση και αν έχει επειδή δεν καταλαβαίνει τίποτα γίνονται όλα πουτανα χαχα εγώ όπως είπα ήμουνα με τον μεταφραστή στο χέρι και μιλάγαμε έτσι μια εγώ μια αυτή αφιέρωσα χρόνο στην κορασίδα, που άρεσε και στους δύο, οπότε ήταν πιο χαλαρή και περάσαμε πολύ ωραία. Αφού για να γίνω πιο περιγραφικός στο τέλος μου είπε να χύσω στα βυζιά της ακαποτα. Από εκεί και πέρα στο σπορ αυτό όχι ξεκλειδωτης δεν είμαι αλλά θα έλεγα ότι είμαι γατάκι μπροστά στους μύστες και ίσα ίσα που άμα ήτανε κάποιος και παρακολουθούσε θα με έλεγε καληνυχτακια. Εάν θα θέλετε κριτική που να αφορά όχι την δικιά μου επίσκεψη αλλά γενική εκτίμηση είναι ότι για αυτούς που είναι επαγγελματίες στο σπορ δεν κάνει, όχι γιατί δεν θέλει αλλά επειδή είναι κουφαλαλος που του την πέφτεις από πισω
review reaction 1 anavATIous
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6