Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 130 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 359463
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καταρχάς περαστικά στο κορίτσι που χτύπησε. Ελπίζω να γίνει σύντομα καλά. Δυο λόγια για την πρώτη μου επίσκεψη ever σε μασατζίδικο και συγκεκριμένα στο diamond spa. Άφιξη απογευματινή ώρα, στην αναμονή ήδη 3 πελάτες και όλα τα δωμάτια γεμάτα. Η Άννα τρομερά γλυκιά, με έφαγε να μου προφέρει κάτι, όσο έλεγα όχι καλά είμαι, τόσο επέμενε να μου προσφέρει κάτι άλλο. Επειδή δεν υπήρχε χώρος να περιμένω στο σαλονάκι περίμενα κάτω σε μια καρέκλα. Έρχεται σε κάποια φάση η Κατερίνα και ρε φίλε σαν σε όνειρο λίγο ήταν. Μου μιλούσε ψιθυριστά και με κοιτούσε με το πιο καβλιάρικο βλέμμα. Είπα όχι στην αρχή για να δω και άλλα κορίτσια αλλά με έτρωγε να πάω μαζί της και μετά από δέκα λεπτά ανέβηκα. Petit με λίγο κοιλίτσα που όμως καθόλου δεν με χάλασε, ωραίο δυάρι στήθος και τρομερά σέξυ φωνη, χαμόγελο και βλέμμα. Μπήκαμε στο δωμάτιο και από εκεί και έπειτα ήταν όλα όπως ακριβώς μου αρέσει. Αργά, καβλιάρικα, αισθησιακά. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε, μετά την έγλειψα που φάνηκε να της αρέσει, με ξάπλωσε και με έγλειψε στα αρχίδια και στον κορμό, ενώ παράλληλα μου χάιδευε την κωλοτρυπίδα, είχα καβλώσει τόσο πολύ που αρκούσε να ανέβει για δύο λεπτά από πάνω μου για να χύσω τέλεια. Μετά με ξάπλωσε μπρούμυτα και μου έκανε ένα τέλειο πολύ χαλαρωτικό μασάζ. Ντουζάκι μαζί για να ξεβγαλθούμε και γλυκόλογα μέχρι να με ξεπροβοδίσει. Θα ξαναπάω σίγουρα, σαφώς ανώτερη εμπειρία από στούντιο και από αρκετές call girls που είναι μέτριες στις υπηρεσίες τους. Η Άννα by the way σαν μια γλυκια μανούλα, σε ρωτάει όλο αγωνία αν πέρασες καλά. Πήρα και ένα μοχίτο στο τέλος για να μην την στεναχωρέσω Χαμόγελο Με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναπάω, γύρισα σπίτι άλλος άνθρωπος…
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2024
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας