Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 492 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
736758
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Την Αντρέα την είχα επιλέξει και στο πρώτο τουρ της όπου δεν είχα κάτι να θυμηθώ, απλώς τώρα είδα ότι έβαλε στήθος και ήθελα να δω την "αναβάθμιση" .
Έκλεισα ραντεβού μαζί της γιατί ήταν Σάββατο και ξέρω ότι θα γινόταν χαμός από κόσμο .
Φτάνω και με υποδέχεται η ευγενική υπηρεσία όπου πληρώνω μου προσφέρει ένα μπουκάλακι νερό και φωνάζει την Αντρέα. Εδώ να παραδεχτώ το ίδρυμα Νιρβάνα για τον εκπληκτικό τους επαγγελματισμό όπου τηρούν την ώρα του ραντεβού και στο 2 λεπτό ήμουν ήδη στο δωμάτιο με την κοπέλα.
Η Αντρέα λοιπόν είναι μία 30+ κοπέλα από Κολομβία πολύ όμορφο πρόσωπο με γωνίες, περίπου 1,70, γυμνασμένος πεταχτός κώλος , πολλά τατουάζ η πλάτη γεμάτη αρκετά άσχημα( για εμένα) ειδικά αυτό ανάμεσα στο στήθος της που μοιάζει με την Illuminati αλλά μου είπε ότι είναι η αγία τριάδα , περιποιημένα άκρα και ωραίο "απαλό" άρωμα. Στήθος 2αρακι κακό φτιαγμένο με έντονες κάθετες ουλές από τον χασάπη χειρουργό , φυσικά ήταν καλύτερα παρά την ελάχιστη πτώση που είχαν.
Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο και με ρωτάει πώς να ξεκινήσουμε την ρωτάω πώς θέλει αυτή και μου λέει δεν ξέρω, άντε λέω πάμε πρώτα μασάζ. Τό μασάζ της αρκετό καλό σε σχέση με τά υπόλοιπα κορίτσια σίγουρα πάνω από την βάση,, μετά από δέκα λεπτά μου βγάζει τα λάδια και μου λέει να γυρίσω στήνεται στην δεξιά μεριά του μασαζοκρεβατου όπου μου σκουπίζει το πέος με μωρομάντηλα . Με ρωτάει με ή χωρίς προφυλακτικό στοματικό όπου της ζητάω χωρίς, εκεί μου λέει 'να δω τι σκατα άλλο θα μου ζητήσεις' στα ισπανικά νομίζοντας ότι δεν θα το καταλάβαινα . Με πιάνει γέλιο και το παίζω ότι δεν κατάλαβα ρωτώντας της τι είπε όπου μου απαντάει nada ( τίποτα). Η πίπα της είναι καλουτσικη γλύφει μπάλες αλλά πολύ ρηχή και σύντομη στο 2 λεπτό με ρωτάει στάσει, της λέω να μου βάλει προφυλακτικό αλλά να συνεχίσει το στοματικό όπου ήταν καλύτερο άρα προτιμάει με προφυλακτικό.
Πρώτη στάσει cow στο μασαζοκρεβατο όπου έβαλε τζελ και είχε καλή συμμετοχή με φιλάκια στο λαιμό μου και ωραίους ανεσταγμούς, δεύτερη στάσει ιεραποστολικά στο καναπέ είναι αρκετά στενή και έχεις καλή αίσθηση παρόλο που βάζει τζελ εκεί τελείωσα μέσα της στραγγίζωντας καλά.
Μπαίνω στην ντουζιέρα να δροσιστώ και μετά ξαπλώνω στο μασαζοκρεβατο για το δεύτερο ημίχρονο όπου της ξεκαθάρισα ότι θα κάνει μόνο μασάζ και τίποτα άλλο, αστειευόμενη μου λέει γιατί; -εγώ θέλω σεξ όπου της λέω να μην ανησυχεί θα έρθουν αρκετοί και θα χορτάσει σεξ γέλασε χαστούκιζοντας τόν κωλο μου . Πολύ φιλική καλός χαρακτήρας που ξέρει να κρατάει συζήτηση αλλά και να κάνει σέ αυτό βοηθάει ότι ξέρει ικανοποιητικά αγγλικά .
Τώρα 3η φορά μαζί της δεν θα υπάρχει γιατί ύστερη αρκετά σέ υπηρεσίες και ότι είχα νά "πάρω" το πήρα. Χαιρετώ.
Έκλεισα ραντεβού μαζί της γιατί ήταν Σάββατο και ξέρω ότι θα γινόταν χαμός από κόσμο .
Φτάνω και με υποδέχεται η ευγενική υπηρεσία όπου πληρώνω μου προσφέρει ένα μπουκάλακι νερό και φωνάζει την Αντρέα. Εδώ να παραδεχτώ το ίδρυμα Νιρβάνα για τον εκπληκτικό τους επαγγελματισμό όπου τηρούν την ώρα του ραντεβού και στο 2 λεπτό ήμουν ήδη στο δωμάτιο με την κοπέλα.
Η Αντρέα λοιπόν είναι μία 30+ κοπέλα από Κολομβία πολύ όμορφο πρόσωπο με γωνίες, περίπου 1,70, γυμνασμένος πεταχτός κώλος , πολλά τατουάζ η πλάτη γεμάτη αρκετά άσχημα( για εμένα) ειδικά αυτό ανάμεσα στο στήθος της που μοιάζει με την Illuminati αλλά μου είπε ότι είναι η αγία τριάδα , περιποιημένα άκρα και ωραίο "απαλό" άρωμα. Στήθος 2αρακι κακό φτιαγμένο με έντονες κάθετες ουλές από τον χασάπη χειρουργό , φυσικά ήταν καλύτερα παρά την ελάχιστη πτώση που είχαν.
Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο και με ρωτάει πώς να ξεκινήσουμε την ρωτάω πώς θέλει αυτή και μου λέει δεν ξέρω, άντε λέω πάμε πρώτα μασάζ. Τό μασάζ της αρκετό καλό σε σχέση με τά υπόλοιπα κορίτσια σίγουρα πάνω από την βάση,, μετά από δέκα λεπτά μου βγάζει τα λάδια και μου λέει να γυρίσω στήνεται στην δεξιά μεριά του μασαζοκρεβατου όπου μου σκουπίζει το πέος με μωρομάντηλα . Με ρωτάει με ή χωρίς προφυλακτικό στοματικό όπου της ζητάω χωρίς, εκεί μου λέει 'να δω τι σκατα άλλο θα μου ζητήσεις' στα ισπανικά νομίζοντας ότι δεν θα το καταλάβαινα . Με πιάνει γέλιο και το παίζω ότι δεν κατάλαβα ρωτώντας της τι είπε όπου μου απαντάει nada ( τίποτα). Η πίπα της είναι καλουτσικη γλύφει μπάλες αλλά πολύ ρηχή και σύντομη στο 2 λεπτό με ρωτάει στάσει, της λέω να μου βάλει προφυλακτικό αλλά να συνεχίσει το στοματικό όπου ήταν καλύτερο άρα προτιμάει με προφυλακτικό.
Πρώτη στάσει cow στο μασαζοκρεβατο όπου έβαλε τζελ και είχε καλή συμμετοχή με φιλάκια στο λαιμό μου και ωραίους ανεσταγμούς, δεύτερη στάσει ιεραποστολικά στο καναπέ είναι αρκετά στενή και έχεις καλή αίσθηση παρόλο που βάζει τζελ εκεί τελείωσα μέσα της στραγγίζωντας καλά.
Μπαίνω στην ντουζιέρα να δροσιστώ και μετά ξαπλώνω στο μασαζοκρεβατο για το δεύτερο ημίχρονο όπου της ξεκαθάρισα ότι θα κάνει μόνο μασάζ και τίποτα άλλο, αστειευόμενη μου λέει γιατί; -εγώ θέλω σεξ όπου της λέω να μην ανησυχεί θα έρθουν αρκετοί και θα χορτάσει σεξ γέλασε χαστούκιζοντας τόν κωλο μου . Πολύ φιλική καλός χαρακτήρας που ξέρει να κρατάει συζήτηση αλλά και να κάνει σέ αυτό βοηθάει ότι ξέρει ικανοποιητικά αγγλικά .
Τώρα 3η φορά μαζί της δεν θα υπάρχει γιατί ύστερη αρκετά σέ υπηρεσίες και ότι είχα νά "πάρω" το πήρα. Χαιρετώ.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 21, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Μασάζ
- Πίπα με προφυλακτικό
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Άντρεα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Όπως σε σένα είπε ''να δω τι σκατά άλλο θα μου ζητήσεις'', σε μένα έκανε με προφύλαξη όταν τη ρώτησα, καλώς ή κακώς, πώς ήθελε εκείνη να μου κάνει (περιέργως γλείφει μπάλες όπως έγραψες και το κάνει καλά).
Κι άλλα μου έκανε, δεν ήθελε να τη γλείψω, με άφησε να τη χαϊδέψω στο επίμαχο σημείο αλλά κρατούσε τα πόδια κλειστά για να μη μπορώ να κάνω πολλά-πολλά.
Δυστυχώς, ενώ το κατάστημα παρέχει ελεύθερο στοματικό σε όλα τα προγράμματα, υπάρχουν κάποια από τα λατινάκια που δεν τους αρέσει και το κάνουν αγγαρεία και σου το δείχνουν ότι το κάνουν αγγαρεία.
Όταν σε έχουν στο στόμα χωρίς λάστιχο σου κάνουν αερόπιπα κανονικότατη, με το που φορεθεί το λάστιχο λες και σε τσιμπουκώνει άλλη κοπέλα.
Όσες δεν θέλουν γυμνή πούτσα στο στόμα τους, ας πάνε να δουλέψουν στο εικοσάρικο και να τα κάνουν όλα με προφύλαξη.
Αλλά θέλουν και τα παραπάνω χρήματα και να κάνουν τα δικά τους. Και βέβαια κάνουν ζημιά στο μαγαζί.
άκου να δεις! Μα καλά, είναι εντελώς γκάου η κοπέλα; Πήγε και κατάστρεψε το σώμα της επειδή της το είπαν τρεις τελειωμένοι σιλικονάκηδες και "τούμπανοι";
Λες κι είναι κόμμωση να την ξαναλλάξει αν δεν της αρέσει. Τι μυαλό κουβαλάνε ρε πούστη μου...
κοίτα, επειδή έπεσα σε κάποια λατινάκια που ήταν απρόθυμα με το ελεύθερο, το ανέφερα στη Τζώρτζι και μου είπε κατά λέξη "εμείς τους λέμε για ελεύθερο, αν όλα είναι καλά", προφανώς δηλ. αν ο πελάτης είναι καθαρός και το κορίτσι δεν επισημάνει κάτι ύποπτο στο πουλί του.
Άρα λοιπόν το κατάστημα προαφέρει ελεύθερο ακόμα και στα 60 κι αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στη διακριτική ευχέρεια της κοπέλας.
Τι μου έχουν κάνει όμως κάποια λατινάκια (Μαρία και Αλίκη πρόσφατα και κάποιες, ελάχιστες ευτυχώς, παλιότερα); Κάνουν μεν ελεύθερο χωρίς να δείξουν δυσαρέσκεια, κάνουν όμως τέτοια αερόπιπα που τελικά είναι καλύτερα να τους ζητήσεις να βάλουν λάστιχο. Αν θέλεις κι άλλες λεπτομέρειες, ευχαρίστως να σου τις γράψω σε μήνυμα.
Και στην περίπτωση αυτή, γιατί πράγμα ακριβώς να διαμαρτυρηθείς στην υπεύθυνη; Αν αρνηθεί να σου κάνει κάτι, μπορείς να το πεις. Αν πονηρά το κάνει μεν αλλά το κάνει χάλια, τι ακριβώς να πεις;
Επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα: ας πάνε να δουλέψουν στο εικοσάρικο να δουν τι ωραίοι είναι οι πελάτες και οι συνθήκες εκεί πέρα, αν δεν τους αρέσει ο τρόπος που δουλεύει το κατάστημα.