Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 136 10
Diamond Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
371522
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Επιτέλους λοιπόν ήρθε η ώρα να επισκεφτώ το συγκεκριμένο ελαιοτριβείο. Τόσα είχα ακούσει για την Κα Άννα, τόσα έχουν γραφτεί για πολλές κοπέλες εκεί γι'αυτό λοιπόν έπρεπε ο Διανοούμενος να δώσει την δόση του εκεί. Προτροπή λοιπόν του φίλου Elganador (που τον ευχαριστώ και δημοσίως) είπα να πάω να δοκιμάσω την δις Μαργαρίτα Ριτα αφού πλέον τα στανταρακια μου στο Συγγρού 40 είναι πιασμένα μέρες πριν κι εγώ δεν μπορώ να προγραμματίσω τίποτα ούτε πριν 5 ώρες λόγω έντονου εργασιακού βίου 24/7. Τεσπά. Πάω πρωί πρωί και με ανοίγει η άρχων Άννα και με βάζει να περιμένω να έρθουν οι κοπέλες. Είδα Ρούλα η οποία και ήρθε πρώτη. Τσαχπινα η οποία θα τιμηθεί στο μέλλον. Ήρθαν και κάτι άλλες κοπέλες όπως η Λίζα η οποία ναι μεν μικρούλα αλλά το τρώει όλο το φαγακι της κι εγώ δεν είμαι για τέτοια. Θέλω την κοπέλα που πληρώνω για να συνουσιαστω να έχει κορμάρα! Για αλλά γούστα λοιπόν η νεαρή Ρίτα, όχι για το δικό μου παλμαρέ. Σκάει μύτη λοιπόν και η Μαργαρίτα Ριτα η οποία και όντως έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Όμορφη με σωστο μακιγιάζ και αρκετά καλό κορμί. Τούμπανο πισινός με ωραίο στήθος το οποίο το όλο σύνολο το κολάκευε το ακριβό ολόσωμο εσώρουχο της. Έκανα το μπανάκι μου και τσουπ ήρθε η κοπέλα με τη λάγνα ματιά. Ήρθε και μου είπε "θα κάνουμε μασάζ" και λέω όχι βέβαια και ξεκινάω την ήπια επίθεση μου στο κορμάκι της. Κοντουλα μεν αλλά τούμπανο κορμί με πολύ σφιχτό πισινό, πάνω κάτω περιποίηση στα άκρα και γενικά σύνολο αυτοπεποίθησης γιατί είναι όντως πολύ καλό καβλι! Ξαπλώνω και αρχίζει ένα πολύ καλό και βασανιστικό στοματικό πλήρες μαζί με χειρομαλαξη. Έτσι όπως μου αρέσει. Πρώτο βόλι έχυσα έτσι γιατί στο δεύτερο ΠΑΝΤΑ εστιάζω στο πιστονιασμα. Έβγαλα κάτι χοντραδια τα οποία πετάχτηκαν πολύ ψηλά και μπόλικα πράγμα το οποία δείχνει ότι η τύπισσα με καβλωσε πολύ.
Επειτα με έβαλε για μασάζ το οποίο παρόλο που δεν κάνω γιατί θέλω να ξεκουραζω τις κοπέλες για να είναι άνετες στον δεύτερο και επίμονο γύρο σε αυτή είπα εντάξει και δεν έχασα. Λαδακι και μαλαξεις πλάτης δείχνοντας ότι το κατέχει το άθλημα. Για κάνα 15' αυτό και μετά μάρμαρο το καβλι! Ξεκινάω λοιπόν τη βάζω κάτω αλλάζοντας αρκετές στάσεις με το αιδοίο της να παίρνει φωτιά. Παρεπιπτόντως όμορφο και πεντακάθαρο αιδίο. Επίσης να σημειωσω ότι η κοπέλα συνέχεια σε κοιτάζει στα μάτια γιατί ξέρει ότι το δυνατό της σημείο είναι τα μπλε μάτια και το πρόσωπο της, χωρίς βέβαια να υστερεί το κορμί της. Την έκανα και εχυσε, εννοείται, παρόλο που δεν το περίμενε και μετά για να με ευχαριστήσει με έβαλε πάλι για πίπα όπου και έχυσα πανηγυρικα παρόλο που η ηλικία μου αρχίζει να προχωράει αμείλικτα. 46 χρόνων πορνογερος γίνομαι....
Όλα καλά λοιπόν σε μια άρτια συνεδρεία με μια όμορφη καθαρή κοπέλα σε έναν αρκετά καλό χώρο με μια αφεντικινα που σέβεται τον πελάτη. Η μόνη παραφωνία αλλά μάλλον πολιτική του μαγαζιού είναι που την ώρα που έκανα μπάνιο για να φύγουν τα λάδια μου εμφανίστηκαν και άλλες δύο κοπέλες για να τις δω για να έχω μια πλήρης εικόνα του ρόστερ πριν φύγω. Λίγο μαλακία με τα σαπούνια και να πλένω το πουλί μου και να εμφανίζονται τσουπ τσουπ και άλλες δύο από το πουθενά. Ναι μεν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και όχι ότι ντραπηκα αλλά όταν κάνεις μπάνιο ρε φίλε είναι πολύ προσωπική στιγμή, λεπτομέρειες.... Η ουσία είναι ότι η Μαργαρίτα Ριτα είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πιο ευχάριστες, όμορφες και άκρως διεκπεραιωτικες παρουσίες στα ελαιοτριβεία της Κολάσεως στην Πρωτεύουσα. Για το αν θα ξαναπάω ναι, αλλά θα δοκιμάσω Ρούλα να δω αν αντεξει τον ΑρχιΜεταλλά Διανοούμενο! Ο τίτλος που έβαλα "ντίβα" έχει θετικό πρόσημο και δεν είναι καμία που το παίζει θεογκόμενα, παρόλο που είναι μέσ' τη γκαβλα. Είναι προσγειωμένη και προσηλωμένη στη δουλειά της τόσο όσο χρειάζεται για να δώσει στον πελάτη το κάτι παραπάνω από τις ανταγωνίστριες της.
Επειτα με έβαλε για μασάζ το οποίο παρόλο που δεν κάνω γιατί θέλω να ξεκουραζω τις κοπέλες για να είναι άνετες στον δεύτερο και επίμονο γύρο σε αυτή είπα εντάξει και δεν έχασα. Λαδακι και μαλαξεις πλάτης δείχνοντας ότι το κατέχει το άθλημα. Για κάνα 15' αυτό και μετά μάρμαρο το καβλι! Ξεκινάω λοιπόν τη βάζω κάτω αλλάζοντας αρκετές στάσεις με το αιδοίο της να παίρνει φωτιά. Παρεπιπτόντως όμορφο και πεντακάθαρο αιδίο. Επίσης να σημειωσω ότι η κοπέλα συνέχεια σε κοιτάζει στα μάτια γιατί ξέρει ότι το δυνατό της σημείο είναι τα μπλε μάτια και το πρόσωπο της, χωρίς βέβαια να υστερεί το κορμί της. Την έκανα και εχυσε, εννοείται, παρόλο που δεν το περίμενε και μετά για να με ευχαριστήσει με έβαλε πάλι για πίπα όπου και έχυσα πανηγυρικα παρόλο που η ηλικία μου αρχίζει να προχωράει αμείλικτα. 46 χρόνων πορνογερος γίνομαι....
Όλα καλά λοιπόν σε μια άρτια συνεδρεία με μια όμορφη καθαρή κοπέλα σε έναν αρκετά καλό χώρο με μια αφεντικινα που σέβεται τον πελάτη. Η μόνη παραφωνία αλλά μάλλον πολιτική του μαγαζιού είναι που την ώρα που έκανα μπάνιο για να φύγουν τα λάδια μου εμφανίστηκαν και άλλες δύο κοπέλες για να τις δω για να έχω μια πλήρης εικόνα του ρόστερ πριν φύγω. Λίγο μαλακία με τα σαπούνια και να πλένω το πουλί μου και να εμφανίζονται τσουπ τσουπ και άλλες δύο από το πουθενά. Ναι μεν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και όχι ότι ντραπηκα αλλά όταν κάνεις μπάνιο ρε φίλε είναι πολύ προσωπική στιγμή, λεπτομέρειες.... Η ουσία είναι ότι η Μαργαρίτα Ριτα είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πιο ευχάριστες, όμορφες και άκρως διεκπεραιωτικες παρουσίες στα ελαιοτριβεία της Κολάσεως στην Πρωτεύουσα. Για το αν θα ξαναπάω ναι, αλλά θα δοκιμάσω Ρούλα να δω αν αντεξει τον ΑρχιΜεταλλά Διανοούμενο! Ο τίτλος που έβαλα "ντίβα" έχει θετικό πρόσημο και δεν είναι καμία που το παίζει θεογκόμενα, παρόλο που είναι μέσ' τη γκαβλα. Είναι προσγειωμένη και προσηλωμένη στη δουλειά της τόσο όσο χρειάζεται για να δώσει στον πελάτη το κάτι παραπάνω από τις ανταγωνίστριες της.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 27, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ρίτα Μαργαρίτα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Εννοείς Λίζα;
Μου έχει τύχει κάποιες φορές να μπουκάρουν κορίτσια στο δωμάτιο αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίας και πριν ντυθώ. Μια μάλιστα με έπιασε από το εργαλείο.
Είναι από τα πολύ ωραία πράματα που κάνουν τη διαφορά σ' αυτό το μαγαζί.
Όχι ρε, δε δίνει κωλο!! (Αχαχαχαχ....σατυρε!!)
Ίσως να είναι το χουϊ μου μάγκες. Όταν είμαι στην τουαλέτα (είτε για χέσιμο είτε για μπάνιο δε θέλω να μπαίνει κανένας, λέγεται απόλυτη προσωπικη στιγμή). Και όχι ρε συ Dorcel πάλι σηκωμένος.... Είχα ρίξει ήδη δύο χέρια!!! Τι είμαι;;; Δε με χάλασε, αλλά δεν το περίμενα κιόλας. Πρώτη φορά μου συμβαίνει.
Johnstef άρα είναι πολιτική του μαγαζιού. Την επόμενη φορά θα ξέρω μήπως και τσιμπουκωσω καμία στα γρήγορα για test drive.