Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 832520
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Βαρετές εργασίες με το ελληνικό δημόσιο με έφεραν στο κέντρο της Αθήνας . Οι δημόσιοι υπάλληλοι , γνωστοί για τη συνέπεια και παραγωγικότητα τους , Έτσι μια προγραμματισμένη και επιβεβαιωμένη συνάντηση ματαιώθηκε καθώς ο αρμόδιος …απλα δεν ηταν στη θέση του ..
Καθώς οι θερινές μου διακοπές στα λουτρα της Αιδηψού δεν ειχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα στα αρθριτικά μου , είπα να περασω από το all time classic θεραπευτήριο , γνωστο και ως Ζανοσπιτο

Βεβαια η επιλογη μου εδώ και χρόνια είναι σταθερή , κυρίως για το απαράμιλλο και μοναδικο ταλεντο της στα πνευστά .. Λία και ξερο ψωμι που λένε
Στο μεσοδιάστημα , διάβασα και καποιες ακρως διθυραμβικές κριτικές για διπλα μετα της κυρίας Βερόνικας
Στο σαλονάκι πήρα τη διαβεβαιωση της Κας Ζανας , καθως επίσης και τη σύμφωνη γνώμη της κα Λιας . Ωφειλω να ομολογήσω ότι η ολη εμφάνιση της Βερονικας και το χαμόγελο της μοου θυμισαν ένα αθώο και ντροπαλο κοριτσακι , Σε αντίθεση με τη Λια , που όποτε τη βλεπω μου έρχεται να τη σκισω ..
Πέρασμα στο δωματιο και πριν καλά καλα τελειωσω , μπήκαν οι κυρίες , φέρνοντας και το ποτο μου.
Και ενώ χάζευαν το γερικο πλην θεϊκό κορμι μου την ώρα που σκουπιζα τα νερά αρχισαν να παιζουν μεταξύ τους στα ορθια και να με κοιτάνε
Γλωσσόφιλλα , χαϊδέματα και σιγα σιγα να βγάζουνε τα ρουχα τους .
Έμειναν μονο με τα στινγκ και κείνα τα πορνο παπουτσα όπως τα λέω …
Μπήκα και εγω αναμεσα τους ..βασικά με εβαλαν με το ζόρι αναμεσα τους ….το κακό ηταν ότι ο μικρός 7,5 ειχε παρει τη πάνω βολτα , οποτε οι κυρίες βαλθηκαν να τον λιώσουν .Μια στο στομα της μιας , μια στης άλλης .
Το 1777 στο Salzburg o Wolfgang Amadeus Mozart , δεν είχε τη παραμικρή ιδεα για την ύπαρξη του γνωστου ηδονοτριβιου της κα Ζανας . Ειμαι βέβαιος ότι αν το γνώριζε θα εδινε μια προνομιακή θέση στην ορχηστρα στη κυρία Λία μας .
Κάτι οι μαζεμένες καυλες κάτι η ολη φαση το τέλος δεν αργησε με τη κα Λία να με στραγγίζει κυριολεκτικά …
Για το ημίχρονο με οδηγησαν στο κρεβάτι με σκοπο την πολύ αναμενομένη και απαραιτητη ιατρικη φροντίδα στο γερικο και ανήμπορο κορμι μου
Η Λία ανελαβε τα ποδια και η Βερόνικα τη πλατη αφου με διαβεβαίωσε ότι είναι αριστουχος μαθήτρια της Ζανας ..
Η Λία φρονισε να δωσει έμφαση στη μεσα πλευρα των μηρών κανοντας τυχαια περασματα από τα μπαλάκια …Μετα από την κατάλληλη ιατρικη φροντιδα , παρατήρησα ότι το ηθικο του μικρού 7,5 ειχε αρχισει ανυψώνεται και παλι , όποτε για να βολευτω γύρισα ανασκελα .
Καλοί μου ανθρωποι….Οι κυριες είχαν ερθει η κάθε μια σε μια πλευρά του κρεβατιου και ανταλλάσσαν φιλια και κάθε λίγο επεραν και τον 7,5 στο στοματάκι τους χωρις να αφήνουν παραπονεμένα και τα παρελκόμενα .
Με ρωτήσαν με ποια θελω να κάνω σεξ και απαντησα ότι προτιμώ να απολαυσω τη δεξιοτεχνία τους στα πνευστα και επιτέλους , καθαρα για ερευνητικούς σκοπους , να καταλήξω σε συμπερασμα ποια σχολή είναι η καλυτερη , Η Μολδαβική ή η Ρωσική
Παραδοσιακά δεν μπαίνω σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες , αλλά για περίπου 15 με 20 λεπτά τα ειδα κωλυομενα που λέγαμε και στο στρατο . Σε κάποια φαση που με είχαν αφησει και επαιζαν μεταξύ τους , τολμησα να ακουμπήσω το φοβερο το εργαλείο , και η κα Λία μου ειπε επιτακτικα , αστό κατω , το έχω γλυψει είναι δικο μου ..
Πιστεύω ότι μια απ τις μεγαλύτερες απολαυσεις σε ένα διπλό είναι οι κυριες να παίζουν μεταξυ τους και το στερεοφωνικό τσιμπουκι
Ο συνδυασμός της καυλιαρας Λιας με τη σιγανοπαπαδιά Βερονικα θα ελεγα εκρηκτικός . Το τελείωμα ηρθε στα στοματα των κυριών με τις ιδίες να συναγωνιζονατι ποια θα ρουφήξει και τη τελευταια σταγόνα πρωτεινης .

Έχω πει επανηλημές φορές ότι οι κριτικές έχουν και το στοιχειο της υποκειμενικότητας ,
Σιγουρά η Λια είναι για μένα στην κορυφη των θεραπαινίδων . Έχουμε βρεθει παρα πολλες φορές και δεν την αλλάζω . Χαίρομαι που επιτελους υπαρχει και η δυνατότητα για περιποιημενο διπλο
Επιφυλάσσομαι , μολις μπει η σύνταξη να ξαναπερασω , ίσως για 2 ωρο ώστε να απολαύσω και τις υπολοιπες χάρες τους ..

Καλά να περνατε
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2024
Κόστος συνάντησης
160
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Λία
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Βερόνικα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
6
Πόντοι:
2.586
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 SKEF, TOMCRUISE, Johnyrotten και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2024
Τον μαγικό αυλό σου έπαιξαν οι κυρίες;
review reaction 3 review reaction 1 blizardeye, rodriguez96
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1