Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 731406
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επίσκεψη Τετάρτη απόγευμα με αρκετή κίνηση στο μαγαζί. Η εξυπηρέτηση από την αποδοχή άριστη για μια ακόμα φορά. Μόνο 2 διαθέσιμα κορίτσια εκείνη τη στιγμή (οριακά δεν πρόλαβα τη Βικτώρια καθώς τη πήρε άλλος συναγωνιστής που είχε φτάσει πριν από μένα). Η Έλλη εμφανίστηκε φορώντας γυαλιά και με ένα ναζιάρικο βλέμμα που με έκανε να ξεχάσω αμέσως την εμφάνιση της 2ης κοπέλας.

Η Έλλη είναι όπως στις φωτογραφίες και ίσως καλύτερη, ειδικά με τα γυαλιά ήταν γεμάτη καύλα και νάζι. Επικοινωνιακή φουλ, καλά ελληνικά και πολύ χιούμορ που σε κάνει να νιώθεις άνετα από την αρχή και καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Δίνει φιλιά με γλώσσα, αν και με λίγο κόφτη, αντοχές πολλές στο καβάλημα, ωραία πίπα και μαλακία και αν της πεις ακριβώς τι θες και πως το θες θα το κάνει με χαρά και ακρίβεια.

Το μόνο αρνητικό της όλης συνάντησης, αν και δε φταίει η Έλλη σε αυτό, είναι οτι με το που μου περνάει τη καπότα νιώθω μια περίεργη αίσθηση καψίματος και μουδιάσμος στο πούτσο μου την οποία δεν έχω ξανανιώσει. Μάρκα που δεν μου ταιριάζει ή κακή παρτίδα? Δεν ξέρω... Αυτό μου στοίχισε λίγο σε σκληρότητα και μου πήρε 40 λεπτα να τελειώσω με πολύ κόπο και ιδρώτα (κυριολεκτικά). Στο χρόνο που μας είχε μείνει η Έλλη μου έκανε ένα πολύ καλό μασάζ με σωστή πίεση και τεχνική το οποίο με χαλάρωσε αρκετά και ήταν ότι πρέπει για τελειώμα.

Έλλη θα τα ξαναπούμε.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό