Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 492 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 736752
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Απόγευμα Σαββάτου όπου μου ανοίγει την πόρτα η Αντριάνα και μου παρουσιάζει της τρείς ελεύθερες κοπέλες Μαρία, Στέλλα και Βικτώρια , επιλέγω την Βικτώρια στο πρόγραμμα μιας ώρας.
Πληρώνω την Αντριάνα και με καθοδήγησε στο δωμάτιο με τζακούζι γιατί η Βικτώρια έπρεπε να ετοιμαστεί.

Η Βικτώρια είναι Βενεζουέλα 1,65 μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά, αδύνατη με 2αρακι φτιαγμένο στήθος, όμορφο προσωπάκι πεταχτό κωλαρακι, καθαρό σώμα από τατουάζ και περιποιημένη έχει μία έντονη τομή από καισαρική.

Αφού έκανα το μπάνιο και φρεσκαριστηκα μπαίνει στο δωμάτιο η Βικτώρια κεφατη χαμογελαστή φορούσε ένα μαύρο δικτυωτό με μαύρα εσώρουχα ,με ρωτάει μασάζ; και της απαντάω ναι.
Την Βικτώρια την είχα πάρει και στο πρώτο της τουρ αλλά τότε ήταν στο medusa και δεν είχα κάτι αξιομνημόνευτο να θυμηθώ όχι πώς απέκτησα τώρα...

Το μασάζ είναι τυπικό ούτε πίεση βάζει καμία τεχνική απλώς ανοιχτή παλάμη και χαϊδεύει το σώμα. Αφού ολοκληρώθηκαν 10 λεπτά ακριβώς μου λέει να γυρίσω, σηκώνει την προσκεφάλι και μου απλώνει λάδι σε πεσμένο πέος όπου επικεντρώνεται κυρίως στο κεφαλάκι. Είδα ότι από προκαταρκτικά δεν θα πάρω τίποτα με το δεξί μου χέρι φέρνω το σώμα της κοντά μου ,σηκώνω το δικτυωτό και χουφτώνω κωλο βυζιά έβαλα και λίγο δάκτυλο και είχαμε την κατάλληλη στήσει να προχωρήσει παρακάτω. Με χαρτί σκουπίζει τά λάδια και ανεβαίνει πάνω στο μασαζοκρεβατο όπου με φιλάει σέ μάγουλα, λαιμό και στήθος και ξεκινάει ένα καλούτσικο ακαποτο τσιμπούκι μικρής διάρκειας όπου δεν ασχολήθηκε με τά δίδυμα.
Υπήρχε μια υποτυπώδη συμμετοχή από μεριά της χωρίς φιλιά, όπου παίχτηκαν 4 στάσεις χωρίς κάποια πρωτοβουλία από μεριά της απλώς ακολουθεί αλλά στήνεται σωστά και σε αφήνει να εκτονωσείς όπως επιθυμείς.

Δεύτερη εκτόνωση δεν έγινε με τέτοιες υπηρεσίες δεν είχε νόημα και διάθεση από μεριάς μου,την άφησα να ολοκληρώσει την ώρα κάνοντας μου μασάζ. Χαιρετώ Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας