Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 77 10
Lelas Massage and Relax
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
311788
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Μιας και το γύρισα από τα στούντιο στα μασατζίδικα, είπα να τσεκάρω και της Λέλας.
Με αυτά που διάβασα εδώ, η Ηλέκτρα ήταν η πρώτη επιλογή.
Ευτυχώς, το μαγαζί δεν είχε πολύ κίνηση λόγω μέρας και την πέτυχα ελεύθερη.
Πράγματι, εντυπωσιακή γκόμενα, τη βλέπεις και παθαίνεις πλάκα.
Κλείνω για μία ώρα, κάνω το μπανάκι μου και αναμένω να δω αν ισχύουν όσα έχουν γραφτεί.
Σκάει μύτη μετά από λίγο με ένα σέξυ χαμόγελο και με μια χαρακτηριστική φωνή, που μου γίνεται κάγκελο.
Αρχίζει να με φιλάει παντού, στήθος, λαιμό, σαν να ήταν η γκόμενά μου και να με γουστάρει τρελά.
Στο στοματικό, κόντεψα να τελειώσω, αλλά τη σταμάτησα και ξεκίνησα εγώ να τη γλύφω.
Το στήθος της τέλεια φτιαγμένο και με θηλές φοβερές, το μουνάκι της μια ομορφιά.
Αφού την έφτιαξα για τα καλά, τη στήνω πάνω στο μασαζοκρέβατο, εγώ όρθιος, και ξεκινάω το μέσα-έξω.
Δεν άντεξα πάνω από πέντε λεπτά. Ήταν σκέτη κάβλα να την πηδάω και να βλέπω τα βυζιά της να κουνιούνται.
Διάλειμα για μπανάκι, όπου το κάναμε μαζί, και λίγη κουβεντούλα μετά. Είναι και ενδιαφέρον τυπάκι η Ηλέκτρα. Δεν είναι χαζογκόμενα.
Στο δεύτερο γύρο έγινε το έλα να δεις. Και άντεξα πολύ αυτή τη φορά, τον εξάντλησα το χρόνο!
Με το που τα σκέφτομαι μου έρχεται να ξαναπάω με το που ανοίγει αύριο το μαγαζί.
Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται και το κατοστάρι πιάνει τόπο!
Με αυτά που διάβασα εδώ, η Ηλέκτρα ήταν η πρώτη επιλογή.
Ευτυχώς, το μαγαζί δεν είχε πολύ κίνηση λόγω μέρας και την πέτυχα ελεύθερη.
Πράγματι, εντυπωσιακή γκόμενα, τη βλέπεις και παθαίνεις πλάκα.
Κλείνω για μία ώρα, κάνω το μπανάκι μου και αναμένω να δω αν ισχύουν όσα έχουν γραφτεί.
Σκάει μύτη μετά από λίγο με ένα σέξυ χαμόγελο και με μια χαρακτηριστική φωνή, που μου γίνεται κάγκελο.
Αρχίζει να με φιλάει παντού, στήθος, λαιμό, σαν να ήταν η γκόμενά μου και να με γουστάρει τρελά.
Στο στοματικό, κόντεψα να τελειώσω, αλλά τη σταμάτησα και ξεκίνησα εγώ να τη γλύφω.
Το στήθος της τέλεια φτιαγμένο και με θηλές φοβερές, το μουνάκι της μια ομορφιά.
Αφού την έφτιαξα για τα καλά, τη στήνω πάνω στο μασαζοκρέβατο, εγώ όρθιος, και ξεκινάω το μέσα-έξω.
Δεν άντεξα πάνω από πέντε λεπτά. Ήταν σκέτη κάβλα να την πηδάω και να βλέπω τα βυζιά της να κουνιούνται.
Διάλειμα για μπανάκι, όπου το κάναμε μαζί, και λίγη κουβεντούλα μετά. Είναι και ενδιαφέρον τυπάκι η Ηλέκτρα. Δεν είναι χαζογκόμενα.
Στο δεύτερο γύρο έγινε το έλα να δεις. Και άντεξα πολύ αυτή τη φορά, τον εξάντλησα το χρόνο!
Με το που τα σκέφτομαι μου έρχεται να ξαναπάω με το που ανοίγει αύριο το μαγαζί.
Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται και το κατοστάρι πιάνει τόπο!
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλειφομούνι
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ηλέκτρα