Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 369 10
Μασατζίδικα 819554
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κάτι μήνες είχα να κατέβω λαγου , από τις guest εμφανίσεις της Κίρα το χειμώνα , όχι τόσο για τις αυξήσεις όσο για το αδιάφορο ρόστερ .
Επληροφορήθη για μία ακόμα επιστροφή από τα παλιά , κοπέλα που έχει πέσει μαδομούνι σε σελίδες επί σελίδων στο νήμα του μαγαζιού για το αν αξίζει ή όχι .
Θα κατέτασσα τον εαυτό μου σε αυτούς που έχουν θετική γνώμη για το καυλάκι (πάντα σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό στα λαδάδικα με τις κάθε λογής λατινοφόλες)

Ρίτα λοιπόν για όσους δεν γνωρίζουν , ευγενική κοπέλα με χαμόγελο , δύο χρόνια μεγαλύτερη πλέον , κάπου στα 26-27 αλλά φαίνεται αρκετά μικρότερη , μινιόν ρωσιδάκι , στο 1,60 , αδυνατούλι , σκάρτα 45 κιλά , ξανθό , όμορφο πρόσωπο , γαλανά ματάκια , βυζάκι μικρό 1,5αρι , κωλί μαρμάρινο , θηλυκά άκρα , τατουάζ στην πλάτη .
Παλιοί γνώριμοι , ξεκίνησε η καυλάντα από το ασανσέρ , μιλάει άπταιστα ελληνικά καθώς είναι στην Ελλάδα από πολύ μικρή ηλικία .
Επιθετικό πιάσιμο κώλου στην καμπίνα συνοδεύτηκε από χαχανητά . Πλατύ χαμόγελο
Τα τυπικά , πετσέτες , παντόφλες , στρώσιμο κρεβάτι και επιστροφή σε 10 λεπτά .
Ρώτησε για μασάζ , της έκλεισα το στόμα με την γλώσσα μου στα όρθια .
Με ελάχιστη δύναμη πιάνοντας την από τον κώλο την σήκωσα πάνω μου και την ακούμπησα στο μασαζοκρέβατο συνεχίζοντας το μπαλαμούτι . Τώρα τα κεφάλια μας ήταν στο ίδιο ύψος . Χεχε!
Αφαίρεση λευκής ποδιάς και φάγωμα - ρούφηγμα βυζουλακίων με καλή ανταπόκριση ρόγας .
Τσιμπούκι στα γόνατα , τυπικό , επαγγελματικό , με χρήση σάλιου , με περάσματα , θα σε καυλώσει μέν αλλά δεν είναι και hoover να σου ρουφήξει το μεδούλι .
Την οδήγησα στο μεγάλο κρεβάτι όπου την έγλυψα και εγώ , καθαρό μουνάκι με λεπτά μουνόχειλα για πιπίλισμα , δάχτυλο ένα άνετα , στο δεύτερο τσινάει .
Λάστιχο και η ώρα των αναστεναγμών είχε φτάσει .
Καβάλησε cow μόνο με σάλιο μέχρι τη μέση , την άφησα να προσαρμοστεί αλλάζοντας σταθμούς στις ροζ ρόγες της και μόλις κατάλαβα ότι έχει φορμάρει το μουνί της πάνω μου την βούτηξα από τον κώλο και την οδηγούσα μέχρι κάτω . Φωνές , κραυγές που σε φτιάχνουν , γλωσσόφιλα , ένταση , αναψοκοκκινισμένη μούρη , κλείσιμο ματιών με απίστευτους μορφασμούς από καύλα .
Στα τέσσερα είναι η αγαπημένη της στάση , οι κραυγές τώρα γίνονται τσιρίδες , η Σοφία στον χώρο υποδοχής έχει δωρεάν ηχητικό για διαφήμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών .
Πίσω στο δωμάτιο , όσο την ακούς να κάνει έτσι σε προδιαθέτει να την σκίσεις διχως αύριο . Βαθύ σφυροκόπημα για αρκετά λεπτά και τράβηγμα την κατάλληλη στιγμή .
Δεν είμαι σίγουρος ότι έχυσε και αυτή , έτρεμε το ένα ποδαράκι , εγώ πάντως παρέδωσα βασιλικά στην προτεταμένη γλώσσα της μεγάλο φορτίο .

Φτύσιμο , ντουζ μαζί και την έβαλα να μου κάνει μασάζ στον αυχένα . Ψόφια στο μασάζ , χάσιμο χρόνου , κουβεντολόι για ότι μαλακία μπορεί να σκεφτεί , όποτε πήγαμε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο με μία από όλα .

Επανάληψη του πρώτου συν mission με ποδαράκια να κοιτάζουν ουρανό και τελείωμα στην στοματική κοιλότητα .

Συμπέρασμα . Πρόκειται για ένα φρέσκο όμορφο κορίτσι με μία amateur συμπεριφορά (μάλλον φτιαχτή αλλά στα ρχίδια μας δεν πάμε να βγάλουμε γκόμενα) .
Κινείται σε gfe ρυθμούς , δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλά δεν θα πει όχι όταν ανεβάσεις ταχύτητα σε λογικά πάντα πλαίσια .

Για όσους αρέσκονται στα μίνι καυλοράπανα σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη , δεν προσφέρει το αξέχαστο γαμήσι , δεν θα πάρεις κώλο αλλά για 100€ στην ώρα fix τιμή και χωρίς άλλη χρέωση για χοτέλια , κεράσματα κτλ αποτελεί μία καλή επιλογή για ένα δυνατό ξεμπούκωμα .

Bonus : γνωρίζει το site , μπαίνει και διαβάζει , μπορεί να έχει καί προφίλ , το άφησε να αιωρείται , προσέχτε εσείς που δίνετε το nick σας στα κορίτσα . Ματάκι

Καπέλο
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
24 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
60
Likes:
24.328
Πόντοι:
20.486
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 info@123, patsav0, tarifas pirea και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Καλή εβδομάδα στους γαμιαδες του bou !!
17 Σεπτεμβρίου, 2024
ούτε με σφαίρες 100 ευρώ για τις τόσο φτωχές και ανέραστες υπηρεσίες της εν λόγω μινιόν κορασίδος. Είναι για ξεκαύλωμα νέων αυστηρά εως 20 ετών.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2