Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 731396
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επίσκεψη στις 29 Ιούλιου, πρώτη φορά στο Nirvana. Στην υποδοχή η καυλιάρα Αντριάνα η οποία ήταν πολύ φιλική, εξυπηρετική και φυσικά πολύ καυλιάρα (είναι στα υπόψιν μου αν την πετύχω να δουλεύει καμιά μέρα). Το μαγαζί παίρνει 10/10 για τη διακριτικότητα (όχι ότι με καίει ιδιαίτερα αυτό) καθώς ενώ περίμενα μπήκαν και άλλοι δυο συναγωνιστές τους οποίους δεν είδα ποτέ καθώς τα παραβάν μας έκρυβαν καλά.

Καθώς πάει λίγος καιρός δεν θυμάμαι όλα τα κορίτσια που πέρασαν αλλά η 20χρονη Όλγα από τη Βενεζουέλα μου τράβηξε τη προσοχή και επέλεξα αυτήν για το πρόγραμμα μιας ώρας με τζακούζι. Η Όλγα είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες, petite λατίνα με αψεγάδιαστο φυσικό κορμί. Πολύ σφιχτό κωλαράκι και ωραίο βυζάκι, μικρό μεν αλλά στητό και ρώγα που κόβει γυαλί. Μιλάει ελάχιστα αγγλικά αλλά μπορείς να συνεννοηθείς στα βασικά.

Πάμε στο ψητό. Η κοπέλα είχε πολύ φιλική διάθεση και ενέργεια. Ξεκινήσαμε με ένα υποτυπώδες μασάζ το οποίο δεν το λες και μασάζ, απλά χαηδεμα με λάδί. Το απαλό της χέρι σε συνδυασμό με το καυλωτικό της κορμί με έκαναν πέτρα μέσα σε 2-3 λεπτά και κατόπιν μου περνάει το προφυλακτικό για πίπα. Δεν μπορώ να αξιολογήσω ιδιαίτερα τη ποιότητα της πίπας καθώς με το προφυλακτικό δεν ένιωθα και πολλά. Πάντως ήταν εργατική. Χωρίς πολλά πολλά σηκώνομαι, στήνω την όλγα όρθια κόντρα στο μασαζοκρέβατο και αρχίζω το σφυροκόπημα καμαρώνοντας το νεανικό κωλαράκι της. Το μουνάκι σφιχτό και με πολύ ωραία αίσθηση, νιώθεις το άνθος της ηλικίας της όταν είσαι μέσα της. Συνεχίζουμε στο καναπέ στα 4 και μετά ιεραποστολικό κατά το οποίο παίχτηκαν παθιασμένα φιλιά με γλώσσα και ήρθε και η κορύφωση.

Κάνω ενα ντουζάκι, και μετά μπαίνουμε στο τζακούζι για λίγη χαλάρωση μέχρι να ξαναζεσταθεί το όργανο. Εκεί είναι που βγάζω το καπέλο στην ενέργεια και εργατικότητα της Όλγας. Αγκαλιές και φιλιά παθιασμένα με γλώσσα, πίπα χωρίς καπότα στο τμήμα της πούτσας που δεν ήταν βυθισμένο στο νερό, πέρασμα καπότας και φοβερό καβάλημα στο τζακούζι. Βγαίνουμε από τζακούζι καθώς δεν βόλευε μετά από ένα σημείο και συνεχίζουμε καναπέ σε διάφορες στάσεις αλλά το πέρασμα της ώρας ήρθε δυστυχώς χωρίς να προλάβω να τελειώσω 2η φορά.

Συνοψίζονας έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το χώρο, τη καθαριότητα, την εξυπηρέτηση της υποδοχής και τη διάθεση της Όλγας. Θα την ξαναέπαιρνα αλλά θέλω να δοκιμάσω και το υπόλοιπο ρόστερ πρώτα. Κατά την έξοδο, η Αντριάνα μου έβγαλε κάρτα μέλους την οποία σκοπεύω να αξιοποιήσω στο έπακρον.

Αυτά από εμένα. Εύχομαι καλά γαμήσια στους απανταχού εκαυλωμένους.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 29, 2024
Κόστος συνάντησης
150
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Maxitis tis Kaulas
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tarifas pirea, Old Rider, Rokko28 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Προς στιγμήν νόμιζα ότι γύρισε η ολγα και δεν το πηρα χαμπάρι!! Χαχαχα!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1