Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 369 10
Μασατζίδικα 819554
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βόλτα λοιπόν στην μασαζερί της Λαγουμιτζή για να δω αν βρω κάτι αξιόλογο μετά από ένα άκυρο που έφαγα από μια αγαπημένη σεξεργατρια.
Λέω μήπως και δω καμία επιστροφη Ντιάνας και περάσω καλά. Αλλά ακόμα η μιλφοκουγκαρ Ουκρανεζα δεν έχει γυρίσει ακόμα και άγνωστο το πότε και ΑΝ γυρίσει. Τεσπά. Για άλλη μια φορά η κυρά Σοφία με υποδέχτηκε όπως θα έπρεπε και μου έδειξε τις κοπέλες. Αμέσως μου έκανε κλικ η Ρίτα. Ξανθιά Ρωσιδούλα, κορμάκι μικρούλι, αδύνατο, γαμπακια μπουτακια ωραία, πρόσωπο γλυκουλι με μάτια για Όσκαρ. Σε κοιταει και λιώνεις το 28χρονο πιτσιρίκι που σαφώς φαίνεται μικρότερη σε ηλικία. Κορμάκι αψεγάδιαστο επίσης. Πανέμορφα άκρα και περιποιημένα. Αυτά όλα συνθέτουν ένα σύνολο που όχι μόνο φαίνεται αλλά και είναι καθαρή και επιμελής. Έδωσα το 100αρι και πήγαμε στο καθαρό δωμάτιο, όπως όλοι γνωρίζετε ότι τα Λαγουμιτζοδωματια είναι κορυφή.
Ήρθε λοιπόν η κοπέλα και με συνοπτικές διαδικασίες βρεθήκαμε στο κρεββάτι αφού τις έκανα τις φιλοφρονήσεις για το πόσο γλυκιά, καθαρή και κορμάρα είναι. Στοματικό μέτριο προς καλουλι ίσως επειδή δεν έχει ξυπνήσει το έμφυτο ρωσικό ένστικτο της. Όπως πάντα έτσι και τώρα τελείωμα στο στόμα την πρώτη φορά χωρίς φυσικά να τρέξει να τα φτύσει αλλά τα έβγαλα όλα (μιας βδομάδας κρέμα) στραγγιξα και έπειτα από υπόδειξη μου πήγε να τα φτύσει. Έπειτα πλύσιμο με στοματικό διάλυμα από μέρους της και λίγη ξεκούραση και διάλειμμα για κουβεντουλα. Το κορίτσι προσφέρθηκε για μασαζακι αλλά εγώ δεν. Για αυτό και η χαμηλή βαθμολογία διότι δεν θέλω να κάνω μασάζ σε τέτοια μέρη για να μην πάθει περαιτέρω ζημιά η ήδη διαλυμενη μέση μου. Ήθελα να την ξεκουρασω για να πάει άνετα ο δεύτερος γύρος. Στο διάλειμμα λοιπόν μιλούσε ακατάπαυστα για διάφορα και φάνηκε να είναι αρκετά ξύπνια και καπάτσα. Εγώ όσο μιλούσε καβλωνα και μάζευα για τον δεύτερο γύρο. Γλωσσοκοπανα αλλά αν βλέπεις να σου μιλάει συνέχεια τετοιο καβλακι το ακούς και το θαυμάζεις. Ειδικά όταν σε βλέπουν αυτά τα πανέμορφα μάτια. Μαγνητης το βλέμμα της. Τεσπά...
Αρχή δεύτερου γύρου όπως ο πρώτος. Πιπουλα για να γίνω πυρκαβλος και γαμησακι. Οι τρυπουλες της πανέμορφες και ασπρουλες όπως το ρωσικό δέρμα της. Το μουνακι της πολύ σφιχτό και χωρίς βοήθεια κρέμας και μαλακίες. Ανέβηκε από πάνω και χτυπήθηκε τόσο οσο. Το κορμάκι της δε ξαναλέω αψεγάδιαστο για πετιτ. Μόλις την είπα "θέλω να χύσεις" γουσταρε πολυ, ανέβασε ρυθμό και σε κανένα πεντάλεπτο άρχισε να βγαίνει άσπρη κρέμα από το μουνακι της με μικρόσπασμους από το κορμάκι της. Άκρως καβλωτικο που έγινε ακόμα πιο καβλωτικο όταν την έστησα στα τέσσερα και συνέχιζε να βγάζει κρέμα πάνω στο καβλι μου. Πιτσιρίκα κύριοι, νέκταρ βγάζει το μουνι της φυσικό και επακόλουθο. Επίσης να υπογραμμίσω ότι ήταν και πολύ σφιχτη και ανατομικά μικρό μουνακι. Τυφλά να χουν οι κωλοτρυπίδες...! Έδωσα πόνο λοιπόν και μετα από περίπου 25 λεπτά και εναλλαγές πολλών στάσεων παρέδωσα πάλι στο στοματακι της αφού πρόλαβα κι έβγαλα την καποτα. Τόσο ζόρι δεν πρέπει να πετιέται καμία σταγόνα σπέρματος στην καποτα. Όλα λαρύγγι! Εν κατακλείδι αν θέλετε ένα Ρωσιδακι που έχει γλυκιά φατσούλα και απίστευτα μάτια και κορμάκι, καθαρή και επιμελής προβείτε. Αν θέλετε πορνοσταρικα πράγματα τραβάτε άλλου. Θέλει ρεγουλα. Επίσης ξέχασα να πω πως γνωρίζει άπταιστα ελληνικά με ρωσική καβλωτικη προφορά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
29.239
Πόντοι:
9.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kelenor, chicharito, Milfomaniac και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρωσίδα/ πιτσιρικα / γλυκο κορίτσι/ ασπρο δερματακι......
Θα τσεκαριστει !!!
Όλο εκπλήξεις μας κάνει το μαγαζί....φέρνοντας πιτσιρίκια κάτω των 30 για μας που γουστάρουμε!!!

Ωραία η κριτική σου!!!
review reaction 1 Διανοούμενος
15 Σεπτεμβρίου, 2024
Από όλες τις επιστροφές που θα έπρεπε να έρθουν γύρισε η πιο αδιάφορη δυστυχώς! Αυτό έχω να πω
review reaction 3 review reaction 1 Rokko28, Διανοούμενος
15 Σεπτεμβρίου, 2024
Άρχοντα απλά να ξέρεις ότι δεν είναι για πολλά πολλά. Νορμάλ πραγματακια. Απλά απέναντι σου εχεις ένα τρελό πιπινακι το οποίο αν το σεβαστείς θα πάει καλά το ραντεβού. Αν είσαι αξεστος, βρωμερος και απαιτητικός θα πάρεις ένα τριμπαλο ... Αυτά τα λέω μια ζωή σε όλους. Σεβασμός στις κοπέλες για να πάει καλά το ραντεβού. Σε όλες τις κοπελες!

Bixterious εγώ αναμένω επιστροφή Ντιάνας. Έχω πάρει σχεδόν το μισό καστ αλλά σαν τη Ντιάνα μέχρι τώρα καμία. Η πιο δοτική από όλες όσες έχω πάρει σε αυτό το λαδομαγαζο.
review reaction 1 dimigoall, Milfomaniac, Arxontas tou skotous
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Διανοούμενος
Όλες σχεδόν οι μικρες ηλικιες δεν είναι για ΡSE αλλα για GFE καθαρά.....
Ιδιαίτερα οι μικρές κοπέλες που εργάζονται στα μασαζ. Τουλαχιστον αυτες που εχω συναντησει εγω .Είναι ευγενικές κ αφήνουν εσένα να πάρεις πρωτοβουλίες....θέλουν καθοδήγηση.
Έτσι το πας το έργο κ περνάς τέλεια με τα πιπίνια.....
Συμφωνώ απόλυτα ότι ο πελάτης πρέπει να ειναι κύριος κ τζεντλεμαν κ να σέβεται όλες τις κοπέλες ανεξάρτητως ηλικίας!!!!
review reaction 1 review reaction 2 Milfomaniac, Διανοούμενος
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Άσπρο δερματάκι δεν το λες καθότι ήταν μαυρισμένη από τα μπάνια του καλοκαιριού.
review reaction 1 Διανοούμενος
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρόκκο επιμένω για το άσπρο γνήσιο ρωσικό δερματακι. Δεν την είδα και τόσο μαυρισμένη. Βασικά δεν την είδα καθόλου μαυρισμένη. Πολύ ήπια τουλάχιστον.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6