Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 130 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 359471
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Απόγευματακι ανεβαίνω τα σκαλιά του ελαιοτριβείου της Άννας όπου με υποδέχεται η Άννα , κάθομαι στο σαλόνακι και μου προσφέρει το ποτάκι μου . Στο σαλόνι ένας χαμός κόσμος μπαίνει φεύγει ,κουρτίνες κλείνουν ανοίγουν , τα κορίτσια από την κουζίνα στα δωμάτια - δωμάτια κουζίνα, κουδούνια τηλέφωνα να χτυπάνε αλλά η Άννα εκεί να τα διαχειρίζεται άψογα όπως αυτή ξέρει. Μετά από ένα 5 λεπτό με ρωτάει η Άννα με ποια κοπέλα θα περάσω,της λέω Αουρόρα η Ρούλα οποία είναι διαθέσιμη όπου μου φανερώνει ότι και οι δύο είναι φουλ κλεισμένες μέχρι το κλείσιμο του μαγαζιού Ντροπή . Η Άννα με ενημερώνει ότι η Λίζα θα τελειώσει σέ 5 λεπτά το ραντεβού της και θα είναι διαθέσιμη,της λέω αμέσως ναι γιατί το Δεκέμβρη του 23 είχα περάσει πολύ ωραία μαζί της. Αφού πέρασε αρκετός χρόνος και άδειασε δωμάτιο πήρε το ποτό μου η Λίζα και με οδήγησε στο δωμάτιο.

Η Λίζα είναι περίπου 28 χρόνων 1,70 μπαμπατσικο μωρό (όχι και το φόρτε μου) μαύρα μακριά μαλλιά, πονηρό μουτράκι, 2,5 στήθος φυσικό με καταπληκτικές ρώγες, τά νύχια των ποδιών είναι περιποιημένα αλλά των χεριών της όχι, τρομερή κωλαρα έχει λίγα παραπανίσια κιλά στην κοιλιά μπούτια με αρκετή κυτταρίτιδα τά οποία τα παρατήρησα στο καθρέφτη στην διάρκεια του μασάζ και.

Το Λίζακη είναι πολύ ευδιάθετη, χαμογελαστή και σπάει το πάγο αμέσως με τά αστεία της. Μετά το μπάνιο μου μπαίνει στο δωμάτιο και με ρωτάει εάν είναι όλα εντάξει και έρχεται πάνω μου, όπου αρχίζει και με φιλάει στο στόμα εκεί μου έρχεται έντονη μυρωδιά σκόρδου από την αναπνοή της και έτσι απέφυγα ευγενικά τά φιλιά τό οποίο το κατάλαβε αμέσως και η κοπέλα. Ξάπλωσα στο καναπέ και η Λίζα άρχισε αμέσως το τσιμπούκι, αρκετό καλό με εναλλαγές ωραία περιποίηση στα δίδυμα με μπόλικο σάλιο αλλά πολλή σύντομο στο 2 λεπτό όπου μου λέει ότι πρέπει να φύγει Χαχαχα! (αστειευόμενη)με ρωτάει τι στάσει θέλω να ξεκινήσουμε. Πρώτη στάσει missionary όπου μου βάζει σκούφο και ξαπλώνει , σαλιωνει το μουνακι της και μπαίνω μέσα, στην αρχή με αργούς ρυθμούς και κάνω προσπάθεια να γλύψω της βυζάρες αλλά με τους αναστεναγμούς η έντονη οσμή του σκόρδου δεν με άφησαν να τά απολαύσω όσο θα ήθελα. Η Λίζα παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες και προτιμάει γρήγορους ρυθμούς στην διάρκεια του σεξ αλλά βάζει κόφτες θα αλλάξει στάσει εκεί που γουστάρεις, στο cow γαμιεται σαν να μην έχει αύριο με κορυφαία στάσει στα τέσσερα όπου στήνεται τέλεια τουρλωνει την κωλαρα της, σε αυτή την στάσει έχυσα βαθιά μέσα της όπου με άφησε να τά στραγγίξω όλα. Αφού με σκούπισε με φίλησε και μου είπε να ξαπλώσω για μασάζ. Καλό μασάζ βάζει αρκετή πίεση και πολύ φιλική συζήτηση από μεριά της.
Αφού με σκουπίζει με αντισηπτικό πάμε μαζί στην ντουζιέρα όπου μου ξεπλένει την πλάτη με αρκετή σαπουναδα όλα αυτά στα 50 λεπτά ακριβώς.

Αφού έρχεται να με ξεπροβάλλει στην έξοδο με περιμένει η Άννα όπου με ρωτάει πώς πέρασα της λέω πολύ καλά και την πληρώνω με ευχαριστούν και καληνυχτιζω.

Τώρα για το πόσο των 100€ που πλήρωσα πήρα υπηρεσίες των 80 αφού η κοπέλα δεν έκατσε μέσα μια ώρα και έπαιξε μόνο μια εκτόνωση αλλά το αντιπαρέρχομαι γιατί το ξέρω ότι δεν έγινε εσκεμμένα από την Άννα απλώς από κεκτημένη ταχύτητα να μας εξυπηρετήσει όλους εκείνη την στιγμή της διέφυγε . Χαιρετώ Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Christian Kenway
Σπουδαίος
27
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, black crow, tarifas pirea και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Σεπτεμβρίου, 2024
Οχι φιλε μου δεν της διεφυγε.
review reaction 1 Christian Kenway, Johnstef
12 Σεπτεμβρίου, 2024
Αυτή η aurora τι έγινε ;; Είδα στο σάιτ είναι άλλες φωτο άλλης κοπέλας στο ίδιο που ήταν αυτή ;; Σταμάτησε ;
12 Σεπτεμβρίου, 2024
@ GiorgosM145
συμφωνώ κι εγώ ότι δεν της διέφυγε. Τη Δευτέρα που μας πέρασε μου συνέβη κάτι παρόμοιο με την Κατερίνα, που την είχα πάρει ήδη δυο φορές παλιότερα με πολύ καλές εντυπώσεις.
Ήταν καλή, ήταν παιχνιδιάρα, ωραία ήταν μαζί της αλλά ήταν ολοφάνερο ότι η κοπέλα τα έκανε όλα βιαστικά. Μάλιστα ενώ της είχα ζητήσει 45' με δική της πρωτοβουλία το λήξαμε στο μισάωρο - και την είχα πάρει με ραντεβού.
Τι είχε συμβεί; Ήταν μέρα με λίγα κορίτσια και πολλή κίνηση. Οι Αουρόρα και Λίζα που τραβάνε πολύ κόσμο έλειπαν. Ήταν ευκαιρία για κείνη να βγάλει λίγο καλύτερο μεροκάματο. Τη συνέφερε λοιπόν να είναι 15' νωρίτερα στο σαλόνι διαθέσιμη για τον επόμενο πελάτη, παρά να βγάλει ένα δεκάρικο παραπάνω από την πάρτη μου. Κι έτσι λοιπόν, ήθελε μεν να με ευχαριστήσει αλλά ήθελε και να τελειώνει.
Τι να κάνουμε, εργαζόμενες είναι...
review reaction 1 Christian Kenway
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3