Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 61 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 211608
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πρώτη φορα βρέθηκα στο συγκεκριμένο μαγαζί και έμεινα κατά εντυπωσιασμένος με τον χορο ίσως το καλύτερο μαγαζί που έχω πάει από διακόσμηση και πολυτέλεια αυτό σε συνδιασμό με την ευγενεστάτη σεριφισα το κάνει εξαιρετική επιλογή .Να πω βέβαια και τα αρνητικά εξαιρετικά δύσκολο σημείο για παρκινγ και μακριά από μέτρο ευτυχώς έχει αρκετά πάρκιν επί πληρωμή γιατί γράφουν άβερτα .
Στο κορίτσι μας τώρα η επιλογή ήταν δύσκολη και στην τύχη γιατί και οι δύο που μου παρουσίασε ήταν πανέμορφες
Μισέλ λοιπόν εκ Κούβας μελαχρινό πιπίνακι 19-22 ετών λεπτουλα με λευκή επιδερμίδα κολαρα και βυζάρες πλαστικές.
Αν ομιλείται την ισπανική ακόμα καλύτερα γιατί εμεις με νοήματα συνεννοηθήκαμε.
Μασάζ υποτυπώδες ποιο πολύ χαδακια ήταν (αλλά αυτό δεν θέλουμε ) μετά περάσαμε στο κρεβάτι που τις ρουφηξα το γλυκό μουνακι με πιπωσε ( μια απλή καθημερινή πιπουλα όχι τίποτα πορνοσταρικο) και αυτή ώστε να είμαι έτοιμος και την έβαλα από πάνω ώστε.να έχω θέα τις βυζάρες και το πανέμορφο μουτράκι τις.
Αφού τελείωσα είχε μείνει λίγος χρόνος και με πέρασε ξανα στο μασαζοκρεβατο για χαλάρωση
Μπράβο τις ,ωραία κίνηση άλλες σε διώχνουν .
Γενικά χωρίς σούπερ υπηρεσίες έμεινα ευχαριστημένος λόγο εμφάνισης και καλής διάθεσης να εξυπηρετήσει, μικρή είναι θα μάθει.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 09, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μισέλ
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
taper
Μέγας
21
Πόντοι:
4.440
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Hase, Old Rider, The1 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Σεπτεμβρίου, 2024
Το ακριβώς δίπλα parking στο στενό είναι δωρεάν για τους πελάτες.
review reaction 1 professor x, taper
11 Σεπτεμβρίου, 2024
Καλημέρα ευχαριστούμε πολύ που περάσατε το χώρο μας και επειδής είσαστε από ό,τι καταλάβαμε καινούργιος ακριβώς δίπλα στην γωνία στην οδος αραχώβης υπαρχει παρκιν πηγαίνετε αφήνετε τα αμάξι σας και λέτε ότι πάω από πάνω στο μασάζ σας δίνουν ένα χαρτάκι τι ώρα αφήσατε το αμάξι σας και όταν φύγετε από το μαγαζί μας θα σας σφραγίζει αυτό το χαρτάκι ή υπεύθυνη και το πάρκινγκ είναι δωρεάν αν έχετε πραγματοποιήσει ένα απο τα πρόγραμμα μας . Ευχαριστούμε πολύ και την επόμενη φορά που θα περάσω από το χώρο μας να κάνετε χρήση των δωρεάν πάρκινγκ .
review reaction 2 taper
12 Σεπτεμβρίου, 2024
Έχει όντως κωλαρα και είναι γλυκούλα αλλά το γεγονός ότι δεν ξέρει καλά αγγλικά και ότι έχει πλαστικά βυζια με χάλασε λίγο. Και ναι συμφωνώ στο τέλος ότι είναι μικρή και ότι θα μάθει
review reaction 1 taper
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3