Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 225 10
Μπακνανά 47 (Paradise Spa)
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
507590
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Ποιότητα μασάζ
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Καλημέρα συνάντηση σήμερα το πρωί με τη Μικαέλα που μετά από ένα χρόνο της πήρε 10 δευτερόλεπτα να κολησει επάνω μου να το πει το όνομα μου με βραχνή φωνή και να με φιλήσει αισθησιακά για το απόλυτο deja
vu.
ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΣΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ:
(Εκεί που μου γάμησε το μυαλό ηταν Όταν ανέβηκε από πάνω και είχε ψιλό καυλώσει και άρχισε να γαμιεται με κινησεις αργες ελέγχοντας ουσιαστικά αυτή τη διείσδυση χύσαμε και οι δύο ταυτόχρονα και ένιωθα τα ζουμιά της να τρέχουν στα παπάρια μου και ένοιωθα ότι έχω αδειάσει. Δεν ξέρω τι είναι αλλά αυτή η γυναίκα έχει μία Αύρα που την κάνει ερωτεύσιμη.
Μασάζ δεν δοκίμασα Αγγλικά δεν ξέρει σχεδόν γρι δεν με ενόχλησε τίποτα από αυτά μαζί της .
Η γκόμενα είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΕΚΑΡΙ εμφανισιακά και στο σεξ στο χωρο του μασζ χωρίς να ξέρω και να μπορώ να εξηγήσω το γιατί)
Επειδή δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικος απλά να προσθέσω ότι έχει κάνει αυξητική στήθους και κοιλιοπλαστικη ωραία δουλειά πού και τα δύο της πάνε πολύ αλλά είπαμε εγώ δεν είμαι αντικειμενικός. Απλά...θέλω να την πηδαω και να μου γαμαει το μυαλο.
vu.
ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΣΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ:
(Εκεί που μου γάμησε το μυαλό ηταν Όταν ανέβηκε από πάνω και είχε ψιλό καυλώσει και άρχισε να γαμιεται με κινησεις αργες ελέγχοντας ουσιαστικά αυτή τη διείσδυση χύσαμε και οι δύο ταυτόχρονα και ένιωθα τα ζουμιά της να τρέχουν στα παπάρια μου και ένοιωθα ότι έχω αδειάσει. Δεν ξέρω τι είναι αλλά αυτή η γυναίκα έχει μία Αύρα που την κάνει ερωτεύσιμη.
Μασάζ δεν δοκίμασα Αγγλικά δεν ξέρει σχεδόν γρι δεν με ενόχλησε τίποτα από αυτά μαζί της .
Η γκόμενα είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΕΚΑΡΙ εμφανισιακά και στο σεξ στο χωρο του μασζ χωρίς να ξέρω και να μπορώ να εξηγήσω το γιατί)
Επειδή δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικος απλά να προσθέσω ότι έχει κάνει αυξητική στήθους και κοιλιοπλαστικη ωραία δουλειά πού και τα δύο της πάνε πολύ αλλά είπαμε εγώ δεν είμαι αντικειμενικός. Απλά...θέλω να την πηδαω και να μου γαμαει το μυαλο.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 09, 2024
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μικαέλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Σεπτεμβρίου, 2024
Νομίζω στην σελίδα τους την έχουν φωτό με το ενισχυμένο στήθος. Όντως ακόμη και στις φωτό βγάζει καβλα το πυραβλάκι
Πρυτανης
10 Σεπτεμβρίου, 2024
Ohh..great experience... απολαυσε και ζησε το
H
Hase
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2