Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 62 10
Massage Princess
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
173647
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Μεσημεράκι βρέθηκα Πειραιά για βόλτα και φαγητό και είπα να δοκιμάσω το princess μιας και ήμουν κοντά.
Από τις διαθέσιμες κοπέλες μόνο η Τίνα φαίνονταν ωραία και μου άρεσε
Δυστυχώς όμως οι υπηρεσίες της ήταν κάτω του μετρίου....επίπεδο φυλής....για 20 ευρώ ίσως...για 50 με τίποτα!
Μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή αλλά από κει κει μετά άρχισαν τα άσχημα.
Φιλιά δεν ήθελε ούτε καν χουφτωμα ....ξεκινήσαμε με απλό μασάζ στην ουσία χαιδεμα...όταν της είπα ότι δεν θέλω μασάζ μου λέει δεν γίνεται...στο μισάωρο είναι 15 λεπτά μασάζ 15 σεξ....
Είπα δεν βαριέσαι και απλά με γέμισε λάδια χωρίς κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση.
Όταν έφτασε η ώρα του σεξ πήρε μια πρόχειρη αεροπιπα χωρίς προφυλακτικό αλλά δεν με άφησε ούτε να την γλείφω ουτε να την φιλάω....με αποτέλεσμα να μην έχω κατάλληλη στύση για σεξ....παρόλο που είχα καιρό να πάρω κοπέλα και ήμουν καυλωμένος....
Το κατάλαβε και αυτή και μου λέει θες να σου κάνω μαλακια ...λέω άντε ....μου σηκώθηκε ενώ έβλεπα τον καταπληκτικό της κωλο αλλά συμμετοχή μηδέν....
Βάλαμε προφυλακτικό και μετά το 5λεπτο μου λέει κουράστηκα ...θες πάλι μαλακια? Εν τω μεταξύ είχε βάλει τζελ μέχρι εκεί που δεν πάει...
Της λέω άντε να δούμε....είχα χαλαστει αλλά επειδή είχα καιρό να χύσω τελείωσα σχετικά γρήγορα....και το μόνο καλό της υπόθεσης ήταν ότι της τα πέταξα στη μάπα...
Σαν να της λέω... πάρτα! Αυτό αξίζεις....
Τα σκούπισε όπως όπως με κατσουφιασμενο ύφος και με άφησε να κάνω μπάνιο 5 λεπτά....μετα ήρθε να με πάρει....
Έφυγαν μεν τα χοντρά, αλλά ουσιαστικά αυτό θα μπορούσε να γίνει και σε ένα απλό μπουρδέλο.....με 10-20 ευρώ....όχι 50!
Συμπέρασμα....δεν ξέρω γιατί οι προηγούμενες κριτικές της κοπέλες είναι ανεβασμένες και αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά ουσιαστικά η συγκεκριμένη κοπέλα χαλάει την φήμη του μαγαζιού....
Αυτά είχα να πω.
Καλή συνέχεια σε όλους. Και προσοχή στις δήθεν....
Από τις διαθέσιμες κοπέλες μόνο η Τίνα φαίνονταν ωραία και μου άρεσε
Δυστυχώς όμως οι υπηρεσίες της ήταν κάτω του μετρίου....επίπεδο φυλής....για 20 ευρώ ίσως...για 50 με τίποτα!
Μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή αλλά από κει κει μετά άρχισαν τα άσχημα.
Φιλιά δεν ήθελε ούτε καν χουφτωμα ....ξεκινήσαμε με απλό μασάζ στην ουσία χαιδεμα...όταν της είπα ότι δεν θέλω μασάζ μου λέει δεν γίνεται...στο μισάωρο είναι 15 λεπτά μασάζ 15 σεξ....
Είπα δεν βαριέσαι και απλά με γέμισε λάδια χωρίς κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση.
Όταν έφτασε η ώρα του σεξ πήρε μια πρόχειρη αεροπιπα χωρίς προφυλακτικό αλλά δεν με άφησε ούτε να την γλείφω ουτε να την φιλάω....με αποτέλεσμα να μην έχω κατάλληλη στύση για σεξ....παρόλο που είχα καιρό να πάρω κοπέλα και ήμουν καυλωμένος....
Το κατάλαβε και αυτή και μου λέει θες να σου κάνω μαλακια ...λέω άντε ....μου σηκώθηκε ενώ έβλεπα τον καταπληκτικό της κωλο αλλά συμμετοχή μηδέν....
Βάλαμε προφυλακτικό και μετά το 5λεπτο μου λέει κουράστηκα ...θες πάλι μαλακια? Εν τω μεταξύ είχε βάλει τζελ μέχρι εκεί που δεν πάει...
Της λέω άντε να δούμε....είχα χαλαστει αλλά επειδή είχα καιρό να χύσω τελείωσα σχετικά γρήγορα....και το μόνο καλό της υπόθεσης ήταν ότι της τα πέταξα στη μάπα...
Σαν να της λέω... πάρτα! Αυτό αξίζεις....
Τα σκούπισε όπως όπως με κατσουφιασμενο ύφος και με άφησε να κάνω μπάνιο 5 λεπτά....μετα ήρθε να με πάρει....
Έφυγαν μεν τα χοντρά, αλλά ουσιαστικά αυτό θα μπορούσε να γίνει και σε ένα απλό μπουρδέλο.....με 10-20 ευρώ....όχι 50!
Συμπέρασμα....δεν ξέρω γιατί οι προηγούμενες κριτικές της κοπέλες είναι ανεβασμένες και αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά ουσιαστικά η συγκεκριμένη κοπέλα χαλάει την φήμη του μαγαζιού....
Αυτά είχα να πω.
Καλή συνέχεια σε όλους. Και προσοχή στις δήθεν....
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2024
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Τίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Οπως νανσυ, ελλη, παμελα κλπ.
η παλια ειναι αλλιως.
Έχει και άλλες κριτικές και δεν της βλέπουμε ή εννοείς κάτι άλλο?
Ομορφούλα δεν λέω αλλά τσάμπα τα 50.. ευτυχώς δεν έδωσα 100...
Μόνο το χαμόγελο που λέει κ ο φίλος πιο πάνω...
Κάνω μπάνιο κ μετά με πλακώνει στα λάδια, χαιδεμα αντί για μασάζ κ τέλος... Φέρνει μωρομαντηλα με σκουπίζει,βάζει καποτα κ αρχίζει την ψευτοπιπα...μην αγγίζεις εδώ, μη το χέρι εκεί, άσε τα μαλλιά μου, άσε τα βυζιά μου, συχενομαι το γλυψιμο στα βυζιά,, όχι δάχτυλα κτλ κτλ....
Χαμένο το 50αρι...