Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 731427
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη πρωινή στο χώρο, και ήταν διαθέσιμες 4 κοπελες. Δε μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάσε από κάποια,αλλά επέλεξα την Έλλη που κατάλαβα ότι με γούσταρε μάλλον κ έχοντας κ καλές κριτικές λογικά θα περνούσαμε καλά.
Ξανθιά 30+ ,σώμα καλό,κωλος μέτριος κ βυζι καλούτσικο με ρωγα καυλωμενη που άνετα σου βγάζει το ματι.Γενικα,όχι top μοντελε αλλά πολύ καλή εμφάνιση. Στο χαρακτήρα ανοιχτή,κάναμε πλάκα, μιλάει κ καλά ελληνικά,κάτι που μας έφερε πιο κοντά,φιλοφρόνησεις εκατέρωθεν κ μετά τις καθιερωμένες καθαριοτητες, ηρθε στο δωματιο και αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα. Με ξάπλωσε για πιπα,αρκετά καλή μου έχουν κάνει κ καλύτερη βέβαια κ αφου μετά περιποιηθηκα κ εγώ το μουνακι της με τη γλώσσα μου,δαχτυλα δεν επιτρεπει,τη γαμησα σε 2 στάσεις όπου δεν άντεξα κ λόγω καυλας τελείωσα μετά από κάνα 5λεπτο. Έπειτα ξαπλωσα κ μου έκανε ένα πάρα πολύ καλό μασάζ,με σωστές πιέσεις στην πλάτη, πόδια κλπ κ πραγματικά με χαλάρωσε,με διαφορά το καλύτερο που μ.εχουν κάνει σε τέτοιο χώρο. Τέλος ανέβηκε κ πανω μου γυμνη,κ τρίβοταν, βέβαια το μασαζοκρεβατο δεν βολεύει για τέτοια ακροβατικά αλλά ήταν ωραία φάση. Τέλος φιληθηκαμε,εκατέρωθεν φιλοφρονησεις και πήρα το δρόμο μου.
Γενικά,εγώ δεν θα την ξαναέβλεπα γιατί προτιμώ να αλλάζω κοπέλες κ επισης προτιμώ τα πιπινακια,αλλά νομίζω είναι μια επιλογή που αξίζει να τη δοκιμάσετε και μάλλον δε θα φύγετε δυσαρεστημενοι..Καλές μαλαξεις αδέρφια...
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Nuru Μασάζ
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ