Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 730777
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Samantha είναι 22 χρόνων από Βενεζουέλα, επικοινωνιακό άτομο όπου έχει μάθει και αρκετές λέξεις στα Ελληνικά αφού είναι η τέταρτη φορά στην Αθήνα , περίπου 1,70 αδύνατη με μακριά ίσια μαύρα μαλλιά, 2 αρακι φυσικό στήθος, πονηρό μουτράκι και κωλαρα γνήσιας λατίνας, περιποιημένα άκρα πεντακάθαρη και χαμογελαστή. Από το σαλοναρισμα θα σέ κερδίσει όπου την επέλεξα στο πρόγραμμα μιας ώρας.

Αφού έκανα το μπανάκι μου, φτάνει και η Σαμάνθα αφαιρεί την πόδια της και έρχεται πάνω μου εκεί πέφτουν τα πρώτα φιλιά όπου γίνονται πλέον γλωσσοφιλα, της αρέσει να παίζει με την γλώσσα τής. Την σηκώνω και της λέω να μου πάρει πίπα γονατίζει μπροστά μου, πολύ καλό τσιμπούκι με προσπάθεια dt ,έγλειψε σχολαστικά και τά αρχιδια η καλύτερη φάση ήταν όταν μου έπιασε και τά δύο χέρια και τα έβαλε στο κεφάλι της έτσι ώστε να γαμησω το στοματική της. Στην αρχή τό πήγα αργά να δω αν αντέχει και όταν είδα ότι μπορεί ανέβασα ρυθμούς και εκεί άρχισαν να πέφτουν τα πρώτα σάλια στο πάτωμα και οι ήχοι πνιγμού στην κάθε διείσδυση σκετη καυλα Ναι! .

Η πρώτη στάση ήταν στα όρθια με το ένα πόδι στο μασαζοκρεβατο όπου εγλειψε το μουνακι της και το έβαλε μέσα της, πολύ ωραία αίσθηση τό μουνι της αλλά και η εικόνα με τα κωλομερια της, θέλει γρήγορους ρυθμούς στο γαμιση όπου εγώ το πήγαινα αργά αυτή ανέβαζε και γαμιοταν από μόνη της πάνω μου, αφού το έπιασα το νόημα την πήγα γαμιοντας, με το μασαζοκρεβατο από εκεί που ήταν στην μέση του δωματίου πλέον να ακουμπάει τοίχο. Στην συνέχεια γυρνάει ιεραποστολικά σαλιώνει την μουναρα της και μπαίνω μέσα της πάλι με γρήγορους ρυθμούς, επόμενες στάσεις ήταν στο μαύρο καναπέ όπου ξάπλωσα και η Σαμάνθα ανέβηκε cow και reversecow με πολύ ωραίες εναλλαγές και συμμετοχή από μεριά της. Τελευταία στάσει στα τέσσερα όπου ακούμπησε πρόσωπο στο καναπέ και τουρλωσε την κωλαρα τέλειο στήσιμο όπου δεν άντεξα ούτε ένα λεπτό και άδειασα μέσα της. Σηκωθήκαμε και με σκούπισε και μου είπε ότι θα επιστρέψει σέ 5 λεπτά για το δεύτερο ημίχρονο.

Το μασάζ είναι στα πλαίσια του καταστήματος όπου το προσπάθη αρκετά, πάνω στην συζήτηση μου φανερώνει ότι είναι η αδερφή της Νικόλ (medusa) και ήταν αυτή που την προέτρεψε να έρθει στην Αθήνα.

Πέρασα πολύ καλά με την Σαμάνθα μία κοπέλα που παίρνει πρωτοβουλίες προσπαθεί να σέ ευχαριστήσει αλλά και συμμετέχει από εμένα θα είναι στανταρακι όπως και η αδερφή της. Χαιρετώ Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Messenger_creation_22A1BDB5-B8FE-4643-9FD9-24B5BB7DC0C3
Christian Kenway
Σπουδαίος
27
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, baroc, tarifas pirea και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2024
Βρε τις αδερφουλες...το χουν και οι δυο!!
review reaction 1 Christian Kenway
03 Σεπτεμβρίου, 2024
@Hase
πάντως κάτι δεν μου πάει καλά εδώ. Σκίννυ η μεν, με πιασίματα η δε. Αδελφές και τόσο διαφορετικές μεταξύ τους;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2