Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 105 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 290331
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μέρος πρώτο.
Την πρώτη φορά που είχα βρεθεί στο Diamond, είχα αποφασίσει πως μετά την Αουρόρα θα τιμήσω Ρούλα, Λίζα και Νίνα. Όλα με πρόγραμμα. Είχε έρθει η ώρα της Ρούλας.
Έφτασα γρήγορα, βρέθηκα μπροστά στην είσοδό του και η πόρτα άνοιξε πριν προλάβω καν να πατήσω το κουδούνι. Η Άννα με περίμενε στο τέλος της σκάλας.
«Έχεις πάρει τηλέφωνο;»
«Όχι».
«Έλα μαζί μου».
Το μέρος άδειο. Περάσαμε την κουρτίνα φάτσα φόρα στην πάνω είσοδο και με έβαλε στο δωμάτιο στα αριστερά. Έκατσα στον καναπέ και έφυγε μια στιγμή να μου φέρει νερό. Πρώτη μπήκε η Ρούλα, τόσο γλυκιά, τόσο ευγενική. Μετά Λίζα, Αλίνα. Η τυπική παρουσίαση των διαθέσιμων κοριτσιών. Η Άννα επέστρεψε με το ποτήρι.
«Έχω έρθει για τη Ρούλα, για πρόγραμμα μισής ώρας».
«Ετοιμάσου και θα έρθει το κορίτσι».
Μόλις βγήκε η Άννα γδύθηκα κατευθείαν και μπήκα στο ντουζ. Η Ρούλα ήρθε τη στιγμή που σκουπιζόμουν. Με το υπέροχο χαμόγελό της. Σαραντάρα με μαύρο μαλλί ίσιο μέχρι λίγο κάτω από ώμους, γύρω στο 1.60, αδύνατη με σφιχτό κορμί και κωλαράκι όνειρο. Στήθος μικρό, στητό. Πατουσάκια περιποιημένα με πορτοκαλί πεντικιούρ, για πολύ ρούφηγμα.
Τράβηξε το χαρτί πάνω στο κρεβάτι και ξάπλωσα μπρούμυτα. Ξεκίνησε ένα πολύ καλό μασάζ σε σώμα και πόδια που κράτησε γύρω στα 15 λεπτά.
«Μπορείς να γυρίσεις τώρα».
Γύρισμα, με αυτή να ανεβαίνει πάνω στο κρεβάτι. Να με πλησιάζει αργά σαν αιλουροειδές. Άνοιξα τα πόδια και την πήρα στην αγκαλιά μου. Ξεκινήσαμε βαθιά γλωσσόφιλα. Δεν είναι καθόλου φειδωλή σε αυτά. Καθόλου. Χάιδευα το κωλαράκι της, όσο οι γλώσσες μας πάλευαν. Έγινα πέτρα. Της είπα πως θέλω να τη γλείψω. Στάση 69 και όρμησα στο μουνάκι της. Χόρτασα πιπίλισμα στην κλειτορίδα της, όσο τον είχε στο στόμα της. Όπως αργά ήρθε πάνω μου, έτσι αργά κατέβηκε και τον πήρε ξανά. Εγώ θεατής. Παράλληλη κίνηση χεριού και κεφαλής. Χωρίς να βιάζεται. Περιποίηση και σε μπάλες, οι οποίες βρέθηκαν για τα καλά στο στόμα της. Και μετά κατεύθυνση της γλώσσας προς τα κάτω. Μόλις άγγιξε κωλοτρυπίδα ένιωσα ένα πρωτόγνωρο μούδιασμα ολόκληρος. Ήταν η πρώτη φορά που άφηνα να με γλείψουν πίσω. Συνέχεια με πίπα ξανά όπου με το ένα χέρι τον κρατούσε και με το άλλο έτριβε με την άκρη της λαδωμένης παλάμης της, πάνω κάτω το περίνεο, την μπουκαπόρτα.
«Ώρα για σεξ» μου είπε και έβαλε το προφυλακτικό.
Σηκώθηκα. Στήθηκε όρθια στο πλάι του μασαζοκρέβατου. Μπήκα μέσα της. Το πιο στενό, το πιο μικρό μουνάκι που τον είχα βάλει ποτέ. Βρήκα τοίχο και τον έβλεπα να περισσεύει. Ξεκίνησα αργά και σταδιακά αύξησα την ένταση. Έπιασε το δεξί μου χέρι και το έβαλε στην κοιλιά της κρατώντας το σφιχτά. Την άρπαξα και με το αριστερό από τη μέση. Την κοίταγα στον καθρέφτη. Την ένωση δυο κορμιών. Άκουγα τα βογγητά της και φτιαχνόμουν ακόμα περισσότερο. 5 λεπτά ασταμάτητου σεξ.
Με έβγαλε από μέσα της και με ξάπλωσε για να με τελειώσει με το στόμα της. Και τότε πρόσεξα το προφυλακτικό να είναι γεμάτο αίμα. Σκέφτηκα πως της ήρθε περίοδος.
«Από εσένα είναι;»
«Όχι, δεν είναι δικό μου».
Είχε δίκιο, δεν ήταν απέξω. Πασχαλινό σφαχτό στη σακούλα του. Gore καταστάσεις. Το αφαίρεσα προσεκτικά. Η Ρούλα ψύχραιμη ήρθε δίπλα μου.
«Μη φοβάσαι, συμβαίνει καμιά φορά».
Έφερε χαρτί να σκουπιστώ και μπήκα στο μπάνιο να πλυθώ και να δω που είχα πληγιάσει.
«Καμιά φορά κόβεται το πετσάκι» μου είπε.
Αλλά δεν ήταν τραύμα στον χαλινό. Κάπου μέσα στην ουρήθρα, εσωτερικά της βαλάνου ήταν η ρήξη. Με τέτοιο έντονο σφυροκόπημα και να βρίσκω κόντρα στο μουνάκι της, δεν ήθελε και πολύ.
Θα ήταν η πρώτη πληρωμένη συνεύρεση που θα αποχωρούσα άχυστος.
«Θα σου ξανάρθω σύντομα. Έχουμε αφήσει κάτι στη μέση».
Με αποχαιρέτησε με ένα παρατεταμένο γλωσσόφιλο και με παράπονο που έτυχε ό,τι έτυχε και δεν με τελείωσε.
Πλήρωσα στην έξοδο την Άννα και έφυγα καρφί για το σπίτι.

Μέρος δεύτερο.
Λίγες μέρες μετά βρέθηκα ξανά στην Εθνάρχου Μακαρίου 18. Άνοιγμα της πόρτας με το που στάθηκα μπροστά της. Πάνω με υποδέχτηκε η Κατερίνα. Έκατσα στο χολ και ήρθε η Άννα να με χαιρετήσει. Η Κατερίνα μου έφερε νερό και στη συνέχεια είδα Αλίνα και Αουρόρα. Μετά από λίγο βγήκε η Ρούλα από δωμάτιο και με είδε. Χαμογέλασε.
«Πώς είσαι;»
«Όλα καλά, δεν ήταν κάτι».
«Συμβαίνουν αυτά».
«Ήρθα γιατί έχουμε μια εκκρεμότητα».
Αυτή τη φορά υπήρχε έντονη κινητικότητα. Τα δωμάτια γεμάτα, πελάτες παντού μοιρασμένοι στον χώρο. Απανωτά ραντεβού, μεγάλη αναμονή.
Ήρθε η Άννα και με ρώτησε με ποια κοπέλα θα περνούσα.
«Με τη Ρούλα, το μισής ώρας».
«Μόνο που θα περιμένεις λίγο».
«Κανένα πρόβλημα».
Άραξα και περίμενα. Έβλεπα κόσμο να έρχεται, κόσμο να φεύγει. Διάφορες κοψιές πελατών. Νεαροί και μεσήλικες, γυμνασμένοι και κοιλαράδες, Έλληνες και ξένοι. Με ένα κοινό στοιχείο. Όλοι μας μπουρδελόβιοι. Που είτε σκαστοί από δουλειά, είτε στα μουλωχτά πίσω από την πλάτη της συζύγου, είτε εκεί που κωλοβαράγαμε, θα πηγαίναμε να αγοράσουμε λίγη ηδονή. Να ικανοποιήσουμε την καύλα της στιγμής.
Ενίοτε άκουγα βογκητά από τα γύρω δωμάτια. Ομιλίες, γέλια, το νερό να τρέχει στα ντουζ. Κάποια στιγμή άνοιξε το απέναντι παραβάν και έφυγε ο τύπος που δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. Ήρθε και έκατσε η Λίζα. Με τις μπουτάρες της και τα βυζάκια της να φαίνονται μέσα από τη μαύρη σατέν ρόμπα που φορούσε.
«Όλο έρχεσαι και δεν με διαλέγεις ποτέ» μου είπε με παράπονο.
«Θα γίνει και αυτό. Σύντομα». Κοίταζα τις μπουτάρες της και φανταζόμουν τη μούρη μου ανάμεσά τους να ασφυκτιά. Να γλείφω μανιασμένα τις τρύπες της.
«Να μου έκαναν και μένα ένα μασάζ».
«Θα σου κάνω εγώ». Το σενάριο της συνεύρεσης έτρεχε ήδη στο μυαλό μου.
Μου έφερε ένα ακόμα νερό και έφυγε για τον επόμενο πελάτη της.
Κάποια στιγμή με έβαλαν να κάτσω στον χώρο που είναι το πόστο της Άννας. Με κέρασε αμυγδαλωτά Μυτιλήνης. Έντονη γεύση ανθόνερου, μια απόλαυση για τους γευστικούς μου κάλυκες.
Ήρθε και με βρήκε η Ρούλα.
«Θα αργήσω λίγο...» Είχε ένα ακόμα ραντεβού.
«Μην το σκέφτεσαι, θα σε περιμένω».
Με χάιδεψε στο κεφάλι και έφυγε. Good boi.
Η σειρά μου είχε έρθει επιτέλους. Με πήρε η Ρούλα και με έβαλε στο ακριβώς απέναντι δωμάτιο από αυτό της προηγούμενης φοράς.
«Χίλια συγγνώμη που περίμενες τόση ώρα».
«Μα τι λες, δεν φταις εσύ. Δουλειά είχες».
«Ετοιμάσου και σε δυο λεπτά σου έρχομαι».
Ήρθε την ώρα που σκούπιζα τα τελευταία νερά από πάνω μου, Άρχισε να χορεύει στους ρυθμούς της μουσικής που έπαιζε. Πέρα δώθε οι γοφοί της. Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα. Γεννημένη για να μας καυλώνει ακόμα και με έναν χορό.
Αρχίσαμε τα πρώτα γλωσσόφιλα στα όρθια. Γούσταρα τη γεύση της νικοτίνης στο στόμα της. Την κοίταζα στο πρόσωπο, στα μαλλιά. Αρχέτυπο της γκόμενας που θέλω δίπλα μου. Με έβαλε να ξαπλώσω.
«Θέλω λίγο πιο έντονο μασάζ σήμερα. Είμαι πιασμένος παντού».
Με έτριψε καλά, το είχα ανάγκη. Γύρισμα ανάσκελα και ξανά γλωσσόφιλα διαρκείας, μπαλαμούτι. Αρχή πίπας και κατέβασμα. Επόμενη στάση μπάλες και η γλώσσα να συνεχίζει το δρομολόγιό της. Bingo. Σήκωσα λίγο λεκάνη και την άφησα να με μουσκέψει καλά. Το κεφάλι μου χώθηκε στην αντίστοιχη υποδοχή του κρεβατιού. Είχα παραδοθεί εντελώς. Έτρεμα. Η στύση μου χτύπησε κόκκινο, καιρό είχα να τον καμαρώσω τόσο.
«Έλα να κάνουμε σεξ».
Αφού μου φόρεσε καπότα στήθηκε στα όρθια, στηριζόμενη στον καναπέ.
«Στα τέσσερα σε θέλω».
Υπάκουσε αμέσως. Ανέβηκε στον καναπέ. Μπήκα μέσα της και βρήκα ξανά τοίχο. Αυτή τη φορά πήγα σε πολύ αργό ρυθμό. Της χάιδευα την πλάτη. Απολάμβανα τη θέα του υπέροχου κώλου της.
Μετά από λίγο βγήκα. Είδα το κωλοτρυπιδάκι της να χάσκει ορθάνοιχτο και δεν άντεξα. Βούτηξα μέσα του τη γλώσσα μου. Βογκητά ηδονής. Της ζήτησα να τελειώσω στο στόμα της. Γύρισε ανάσκελα, μάζεψε τα πόδια της και άρχισε να τρίβει το μουνί της μπροστά μου. Έβγαλα το προφυλακτικό και άρχισα να τον παίζω. Σηκώθηκα όρθιος και ήρθα από το πλάι της. Έπιασα το κεφάλι της και το έφερα σε απόσταση αναπνοής από το καυλί μου. Πέταξε έξω τη γλώσσα της με αναίδεια, με κοίταξε στα μάτια και άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια. Όταν ήμουν έτοιμος τον έχωσα στο στόμα της και τον σφράγισε αεροστεγώς με τα χείλη της. Άδειασα όλος.
Σηκώθηκε με γεμάτο το στόμα, με τα μάτια της να γελάνε πονηρά και ήρθε και με αγκάλιασε. Μετά τα έφτυσε σε ένα χαρτί.
«Ήταν πάρα πολλά. Συγγνώμη που τα έφτυσα».
«Αυτό έλειπε γλυκιά μου».
Ολοκλήρωση. Χωρίς απρόοπτα.
Φιληθήκαμε ξανά, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Μπήκε για μπάνιο και ακολούθησα. Με καθάρισε καλά στην πλάτη. Βγήκαμε, σκουπιστήκαμε. Ανταλλάξαμε πλήθος φιλοφρονήσεων.
«Σε περιμένω ξανά. Ακόμα κι αν διαλέξεις άλλη κοπέλα, έλα να μου πεις ένα γεια».
Θα με βλέπετε συχνά, το δίχως άλλο.
Βγήκαμε μαζί, πλήρωσα στην Άννα. Μου απολογήθηκε και η ίδια που έτυχε να περιμένω τόση ώρα.
«Η υπομονή είναι αρετή. Και ανταμείβεται».
Η Ρούλα μου έφερε ένα μπουκαλάκι νερό για τον δρόμο. Με αποχαιρέτησε και έφυγα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 19, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ρούλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Henry Jekyll
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
455
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 4 review reaction 1 anavATIous, giorgiodelafuentes2, mutsodringo και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Σεπτεμβρίου, 2024
Πολύ διδακτική και "πλούσια" η κριτική σου Καπέλο
review reaction 1 Henry Jekyll
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1