Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 130 10
Diamond Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
359511
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά από τόσες κριτικές , όπως και την τελευταία φορά που πήγα και την ειδα από κοντά , έφτασε η μεγάλη ώρα με την Αουρορα !
Δυστηχως δεν πήγε όπως θα το περίμενα , είχε πολλά ραντεβού παρόλα αυτά η ευγενέστατη Άννα με έβαλε σφήνα σε ένα ραντεβού το οποίο βέβαια δεν βγήκε σε καλό .
Ξεκινάω με τα θετικά χώρος όπως πάντα πεντακάθαρος και η κοπέλες φιλικότατες .
Η Αουρορα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα χαμογελαστή και για τα γούστα μου με πολύ ωραιο σώμα (2-3 κιλά παραπάνω ).
Μπαίνουμε στο δωμάτιο μασάζ ούτε για δείγμα πέσανε κάποια πεταχτά φιλάκια και κατευθείαν για πίπα .
Τίποτα τρομερό αλλά όχι και χάλια , μου έμεινε η ωραία θέα κοιτώντας με στα μάτια διότι η κοπέλα έχει όμορφα χαρακτηριστικά .
Πάμε στον καναπέ πρώτη στάση εγώ από πάνω ,δεύτερη στάση αλλαγή με την κοπέλα από πάνω και εκεί ήρθε το τέλος .
Ντουζακι και αποχώρηση από το δωμάτιο .
Χρόνος παραμονής ίσως λιγότερο από 10 λεπτά .
Μια μέτρια συνέδρια όπου θα ξεχαστει γρήγορα .
Ίσως δώσω άλλη μια ευκαιρία μετά από καιρό να έχει περάσει ο ντόρος που γίνεται για την κοπέλα και σίγουρα θα προηγηθεί τηλέφωνο πρώτα για ραντεβού .
Δυστηχως δεν πήγε όπως θα το περίμενα , είχε πολλά ραντεβού παρόλα αυτά η ευγενέστατη Άννα με έβαλε σφήνα σε ένα ραντεβού το οποίο βέβαια δεν βγήκε σε καλό .
Ξεκινάω με τα θετικά χώρος όπως πάντα πεντακάθαρος και η κοπέλες φιλικότατες .
Η Αουρορα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα χαμογελαστή και για τα γούστα μου με πολύ ωραιο σώμα (2-3 κιλά παραπάνω ).
Μπαίνουμε στο δωμάτιο μασάζ ούτε για δείγμα πέσανε κάποια πεταχτά φιλάκια και κατευθείαν για πίπα .
Τίποτα τρομερό αλλά όχι και χάλια , μου έμεινε η ωραία θέα κοιτώντας με στα μάτια διότι η κοπέλα έχει όμορφα χαρακτηριστικά .
Πάμε στον καναπέ πρώτη στάση εγώ από πάνω ,δεύτερη στάση αλλαγή με την κοπέλα από πάνω και εκεί ήρθε το τέλος .
Ντουζακι και αποχώρηση από το δωμάτιο .
Χρόνος παραμονής ίσως λιγότερο από 10 λεπτά .
Μια μέτρια συνέδρια όπου θα ξεχαστει γρήγορα .
Ίσως δώσω άλλη μια ευκαιρία μετά από καιρό να έχει περάσει ο ντόρος που γίνεται για την κοπέλα και σίγουρα θα προηγηθεί τηλέφωνο πρώτα για ραντεβού .
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 24, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Aurora
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού