Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 470 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 684026
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Απογευματινή επίσκεψη και επιλογή της Ναταλίας στο πρόγραμμα μιας ώρας.

Κολομβίανα 25 χρόνων 1,65 ύψος αδύνατη με ίσια μακριά κάστανα μαλλιά, όμορφο προσωπάκι με τσιμπουκοχειλα, πολλά σκουλαρίκια στα αυτιά,2αρακι στήθος φτιαγμένο το χειρότερο που έχω δει στην ζωή μου με κάθετες και οριζόντιες τομές, στην εγχείρηση της έχουν κόψει και κομμάτια από τής θηλές ,ψεύτικη κωλαρα κακό φτιαγμένη πολύ μεγάλη για το σωματότυπο της φαίνεται λες και φοράει πάνα με την ρόμπα καλύπτετε και δεν φαίνεται. Καθαρό σώμα χωρίς τατουάζ, ωραία άκρα,πεντακάθαρη με πολλή απαλό δέρμα.

Όταν μπήκε στο δωμάτιο μου ζήτησε να ξεκινήσουμε με μασάζ με ένα ψεύτικο χαμόγελο ,το δεκτικά να δω πως θα τά πάει μασάζ τύπου σού απλώνω λάδι και σέ χαϊδεύω τέλειος αδιάφορο. Εδώ να τονίσω ότι το κορίτσι μιλάει μόνο ισπανικά άρα οι περισσότεροι θα δυσκολευτείται στην συνενόηση. Αφού περνάνε 10 λεπτά μασάζ με σκουπίζει με οινόπνευμα και μου λέει να γυρίσω, αρχίζει και με χαϊδεύει σέ πουτσο αρχιδια πόδια στήθος αυτά είναι τα προκαταρκτικά που προσφέρει το Ναταλακι, εγώ να χαϊδεύω το τεράστιο κωλο της, πάω να βάλω δάκτυλο και απομακρύνεται έτσι ώστε να μην μπορώ να ακουμπάω τίποτα. Το τσιμπούκι της αδιάφορο όπου τό βάζει σχεδόν όλο στο στόμα και κουνάει την γλώσσα τής μετά μαλακια και ξανά τό ίδιο διάρκειας ενός λεπτού, ούτε μπάλες γλύφει ούτε στα μάτια σέ κοιτάει ,κανένα ίχνος αισθησιασμού. Μου βάζει σκούφο και της λέω να ξαπλώσει στο καναπέ, παρόλο που χρησιμοποιεί τζελ το μουνακι της έχει πολύ ωραία αίσθηση είναι αρκετά στενή. Δεν σέ αφήνει να μπεις ολόκληρος μέσα, σέ εμποδίζει με τά χέρια της και όταν πήγα να ανεβάσω στροφές με σταμάτησε πάλι με τά χέρια της, άντε να δεκτό αργό και αγαπουλιστικο γαμησει αλλά όταν δεν δέχεσαι φιλιά και κλείνεις τα μάτια με γυρισμένο κεφάλι στο πλάι δεν γίνεται δουλειά έτσι κοπέλα μου. Αφού χύνω μέσα της όπου δεν με αφήσε ούτε να στραγγίξω σάν άνθρωπος εκεί είδα το πραγματικό της χαμόγελο όπου χάρηκε που το μαρτύριο της έληξε. Τό δεύτερο ημίχρονο άρχισε πάλι με το 10λεπτό αδιάφορο μασάζ της και συζήτηση από μεριά μου. Παίχτηκαν 3 στάσεις όπου σέ όλες απέφευγε την πλήρης διείσδυση που είχε ως αποτέλεσμα να αργήσω να τελειώσω και να ταλαιπωρηθουμε και οι δύο μας Κεφάλι σε τοίχο! . Βάζω χαμηλό βαθμό στο χώρο / καθαριότητα γιατί δεν είχε μια κρεμάστρα τοίχου να βάλω τά ρούχα μου αλλά μια άθλια καρέκλα δίπλα στα σκουπίδια. Χαιρετώ Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 24, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Christian Kenway
Σεβαστός
Εγγραφή:
27 Απρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
1.275
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Διανοούμενος, giorgiodelafuentes2, Yatoputso και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουλίου, 2024
Eχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι οι Λατινοαμερικάνες συνολικά είναι φολες ,ενδεχομένως διότι είναι εδώ παρα την θέληση τους.
Η πιο ασφαλής επιλογή ειναι ΜΕΤΑΒΟΛΗ για κάθε συναγωνιστή που δεν θέλει να κλάψει τα λεφτά του και τον χρόνο του.
review reaction 1 Διανοούμενος, baroc, Christian Kenway
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1