Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 99 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 278295
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μεσημεριανή επισκέψη στο εν λόγο κατάστημα αυτόν το μήνα
φουλ ζέστη κ η κυρία Άννα μου πρόσφερε ένα κρύο τσάι που ήταν ότι πρέπει εκείνη την ώρα.
Στο κατάστημα να γίνεται παρέλαση για την πιτσιρίκα την aurora που κ εγώ για αυτήν είχα πάει αλλά ήθελα να την δω πρώτα να δω τι παίζει κ αφού είμαι αναμονή κανένα 45 λεπτό ελεύθερες εκείνη την ώρα ήταν η Ρούλα που είναι το στάνταρακι μου με νέο λουκ κούρεμα
Κατερίνα Λίζα και μια άλλη που δεν θυμάμαι το όνομα της μάλλον καινούργια θα είναι.
Και όσο είμαι αναμονή για να δω την aurora η Λίζα συνέχεια με τσιγκλαει πως σε λένε γελάκια απο που είσαι κ κάτι τέτοια.
Σε μια φάση βλέπω την πιτσιρίκα την aurora με μια κόκκινη ρόμπα μάγκες μου έτρεχα τα σάλια πρόστυχο το μικρό αλλά για να πάρω σειρά θα με έπαιρνε το βράδυ διαλέγω Λίζα και μπαίνω δωμάτιο μου δίνει το χρόνο μου να φρεσκαρηστω και μπαίνει δωμάτιο το Λίζακι.
Κ με αρχίζει στο χαμουρεμα γλωσσοφιλα κ εγώ να χουφτωνω την κολαρατης λες κ είχα την γκόμενά μου μετά με πλάκωσε σε ένα άφιλτρο κ με ξάπλωσε στο μασαζοκρεβατο μου περνά σκούφο κ ανεβαίνει απο πάνω μου κ το μωρό να γουστάρει το γυρίζω 69 κ εκεί το Λίζακι με έχει βάλει μέσα στην κολαρα της κ δεν έπαιρνα ανάσα κ να έχει κατεβάσει υγρά κ εγώ να το δαγκωνω το τέλος δεν άργησε να έρθει κ κατάθεση ήρθε στο πρόσωπό της.
Μετά μου έκανε ένα ωραίο μασάζ με ωραίες πιέσεις μιλήσαμε είπαμε τα δικά μας ή κοπέλα είναι τρελοκομείο έπεσε πολύ γέλιο μέσα στο δωμάτιο
μόνο μασάζ δεν κάναμε στο μεταξύ είχε φάει κόλλημα με τον κολο μου κ με χουφτονε μου τον τσίμπαγε κ όλο με ρώταγε αν γυμνάζομαι κ τι κολος είναι αυτός κ κάτι τέτοια.
Γιατί για τα χρόνια κρατιέμαι πάρα πολύ καλά αν κ πάτησα 42 είμαι σε πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχω δύο χρόνια να γυμναστο.
Στο δεύτερο γύρο με ξεκίνησε με μια αφιλτρη κ μου έχει φέρει την κολαρα της στην μούρη μου να την γλυψω κ άργησε deeptroad μπάλες πέρασε με έχει κάνει τουρμπο κ το τέλος ήρθε στο στόμα της.
Τα έφτυσε στο μπάνιο διακριτικά κ ήρθε στην αγκαλιά μου για κανένα πεντάλεπτο όπου μίλησα με κ την πείραζα για τον κολο της Μετά ντουζάκι παρέα που με βοήθησε να βγάλει το λάδι από την πλάτη μου πέσανε μερικά γλωσσοφιλα και ανανεώσαμε το ραντεβού για την επόμενη φορά με το Λίζακι που θα τιμηθεί στο μέλλον απο μένα σίγουρα...
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
11 Ιουλ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
21
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tarifas pirea, giorgiodelafuentes2, Johnny Red2 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού