Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 58 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 194750
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Απόγευμα μπαίνω μέσα στο παλάτι, όπου όλες οι κοπέλες ελεύθερες η δύο καινούργιες λατινες με πολλή αμήχανο σαλοναρισμα ,τελευταία η Νικόλ.
Την επιλέγω αμέσως στο πρόγραμμα μιας ώρας. Ανεβαίνουμε μαζί τά σκαλοπάτια και ετοιμάζει το πεδίο της μάχης.

Η Νικόλ είναι μπουμπούκι 20 χρόνων από Βενεζουέλα περίπου 1.65 σέ ύψος στα 50 κιλά, μακριά ίσια κάστανα μαλλιά, πολύ όμορφο προσωπάκι με γυαλιά οράσεως, 2αρακι στήθος τέλειο φτιαγμένο με υπέροχες ρογες και ένα τατουάζ κάτω από το δεξι στήθος, σώμα μοντέλου flat κοιλιά πανέμορφα πόδια και ένα υπέροχο μικρό κωλαρακι, περιποιημένα νύχια πεντακάθαρη με τέλειο δέρμα.

Μπαίνει η Νικόλ και με βλέπει ξαπλωμένο δίπλα στο κλιματιστικό, ξεκινάμε με ένα μασάζ με δικιά της προτροπή η μικρή μιλάει μόνο ισπανικά , μασάζ τυπικό αλλά το μικρό προσπαθεί, βάζει πίεση αλλά δεν την βοηθάει τό σωματότυπο της, αφού με ρωτάει εάν θέλω οινόπνευμα στο ξέβγαλμα των λαδιών.
Έρχεται πάνω μου και αρχίζει να με φιλάει σέ λαιμό, αυτιά και μάγουλα μετά στο στόμα όπου τα φιλιά να γίνονται πλέον γλωσσοφιλα ωραία και παθιασμένα για κανένα 5 λεπτό η μικρή γουστάρει με τρέλα και τά κυνηγά από μόνη της, μετά κατεβαίνει στο πουτσο μου όπου μου έχει γίνει κάγκελο,σηκώνει το δεξί της πόδι στο μασαζοκρεβατο και φέρνει το μουνακι της κοντά μου αρχίζω και παίζω με δάκτυλα τό μουνάκι της και η Νικόλ να κουνάει την λεκάνη της και να αναστεναζει όλο καβλα. Τσιμπούκι με στοργή και αγάπη όπου η Νικόλ δεν αφήνει κανένα παραπονεμένο κορμό,αρχιδια και πουτσοκεφαλο όλα στα περιποιείται ,σε κοιτάει μέσα από τά γυαλιά της όταν στα κάνει.
Την ξαπλώνω και πέφτω με τά μούτρα στο πανέμορφο μουνάκι της, μικρό κλειστό τύπου μουνι άτριχο και πεντακάθαρο, χόρτασα γλυκά μουνοζουμα όπου πάλι η μικρή με γλωσσοφιλαει όλο μανία να γεύεται και αυτή τά μουνοζουμα της.
Ξαπλώνω στο μασαζοκρεβατο μου περνάει σκούφο και με καβαλάει cow όπου βάζει λιπαντικό πριν τον βάλει όλο μέσα της, στην αρχή αργά καθίσματα στο πουτσο όπου μετά γίνονται γρήγορα, εγώ να γλύφω της ρωγαρες της, σηκώνεται στα πόδια της και αρχίζει να γαμιεται γρήγορα με βαθιά μπασιματα στο πουτσο μου πρέπει να μας άκουσαν μέχρι κάτω, να βλέπω τον πουτσο μου να μπαίνει και να βγαίνει από το μουνακι της και μην το πιστεύω. Την αγκαλιάζω και την γυρνάω ιεραποστολικά χωρίς να βγω έξω από μέσα της ,βάζω τα πόδια της στους ώμους μου και την γαμαω όσο πιο άγρια και γρήγορα μπορούσα μέχρι να τελειώσω μέσα της ,ενώ η μικρή να με αρπάζει από το λαιμό και να με γλωσσοφιλα κλειδώνοντας τά πόδια της στην μέση μου έτσι ώστε να στραγγίξω.
Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκαν 4 στάσεις η Νικόλ ξεκλειδώσε ακόμα περισσότερο με βρωμολογα από μεριά της (στα ισπανικά) όπου στο τέλος είχαμε ιδρώσει.
Τέλεια συνέδρια με ένα υπέροχο πλάσμα 10αρακι που έχει όρεξη και θέλει να σέ ευχαριστήσει μέχρι και το τελευταίο λεπτό . Χαιρετώ Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Christian Kenway
Σεβαστός
Εγγραφή:
27 Απρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
1.275
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, tarifas pirea, Tsoupakampras και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουλίου, 2024
Συμφωνω κ επαυξανω! Πολυ καλο μωρο η Νικολ..ηρεμη δυναμη
review reaction 1 Christian Kenway
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1