Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 730393
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Περασμα απο Nirvana μεσημερακι που εβραζε ο τοποςΑφου ειμαι κ ψιλοατυχος,ανεβηκα με τα ποδια γιατι φορτωναν κατι με το ασανσερ.Μεχρι να πιασω ανασα κ να πιω λιγο νεαρκι που μου προσφερε η υποδοχη,ξεκινησε το σαλοναρισμα γιατι υπηρχε κ αλλος συναγωνιστης.Παραβαν κ τα παντα για να μην ειδωθουμε,γιατι ποτε δεν ξερεις.Ευτυχως ειχε αρκετες κοπελες,εγω ειχα παει με σκοπο την Ariel που απο τις φωτο μου καλαρεσε.Λιγοτερο εντυπωσιακη απο τις φωτο,με το χαμογελο κ την στολη του μαγαζιου.Διαλεγω,με συνοδευει δωματιο,μπανακι κ ερχεται.Μολις βγηκε η στολη ξεχασα ζεστες,ξεχασα σκαλες κ οριακα το ονομα μου.Εχει την υπερτατη κωλαρα για τους λατρεις του ειδους,να πιανεις κ να μην χορταινεις.Βυζι φτιαγμενο με σημαδια,αλλα στην αφη πολυ καλο κ εμενα δεν με χαλασε τιποτα.Η πιπα της χωρις προφυλακτικο,παιζει με μπαλες κ κεφαλι,τον εξαφανιζει ολο μεσα κ δεν μασαει πουθενα.Στο γαμησι εχει αντοχες κ δεν λεει οχι,αλλα δεν παιρνει κ πρωτοβουλιες η δειχνει οτι γουσταρει.Απο επικοινωνια,μια χαρα συνενοεισαι αν κ δεν πιανει κουβεντα ουτε μιλαει στο γαμησι.Αρκετες στασεις αλλα εγω για την κωλαρα της πηγα κ ευχαριστηθηκα πατουρι οτι πρεπει για τα γουστα μου.Το μασαζ ηταν ανω του μετριου για τετοιου ειδος καταστηματα, πραγμα που δεν το περιμενα απο την μουναρα κοπελα και μπραβο.
Νομιζω πως αξιζει τα λεφτα της για ολο το πακετο.
Επισης στο σαλοναρισμα Σμαραγδα κ Ναταλια ηταν υπερτουμπανα!
Untill next time...
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Ariel
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
babis84
Σεβαστός
24
Πόντοι:
1.076
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, tarifas pirea, Paliotsarkadoros και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού