Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 79 10
Μασατζίδικα 274099
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μεσημεράκι κατευθύνομαι προς sweet escape όπου παρκάρω σε γνώστη αλυσίδα σουπερμάρκετ που είναι δίπλα στο ελαιοτριβείο της κυρίας Σοφίας. Από τής ελεύθερες κοπέλες διαλέγω την Ντιάνα.
Πρόκειται για μια πολύ καλοδιατηρημένη 45+ άρα εκ Ρωσίας γυναίκα, περίπου 1.70 αδύνατη με άσσο για στήθος, ξανθιά με μπλε μάτια, πολύ όμορφα πόδια, περιποιημένα άκρα πεντακάθαρη με βελούδινη επιδερμίδα.
Το δωμάτιο τό καλύτερο που έχω δει σε ελαιοτριβεία σε θέμα τα κομφορντ που διαθέτει μέσα, όχι μόνο σφραγισμένες παντόφλες και πετσέτες αλλά το δωμάτιο διαθέτει διαλυτικό στόματος με πλαστικά ποτήρια, σφραγισμένο σφουγγάρι σώματος και Betadine στην ντουζιέρα . Ετοιμάζει το δωμάτιο η Ντιάνα και επιστρέφει πάλι μετά από 10 λεπτά, με ρωτάει εάν μου αρέσει το μασάζ και να ξεκινήσουμε με αυτό, της απαντάω φυσικά και αφήνωμαι στα έμπειρα χέρια της. Το καλύτερο μασάζ που μου έχουν κάνει σέ ελαιοτριβείο τέτοιου τύπου, σωστές πίεσης σε πόδια, μέση, αυχένα και ώμους παρά πολύ χαλαρωτικό μασάζ όπου η Ντιάνα σου χαϊδεύει πουτσα και αρχιδια για να μην σέ πάρει ο ύπνος. Της ζήτησα να συνεχίσει έτσι για κανένα μισάωρο και να με τελειώσει με το διαφήμισμενο τσιμπούκι της,κάτι που τό έπραξε δεόντως. Καταπληκτικό τσιμπούκι όπου τά έκανε όλα μούσκεμα και για τους μερακλήδες η γυναίκα κάνει και γλυφοκωλαδα . Μετά το τρομερό της τσιμπούκι άδειασα μέσα στο στόμα της όπου τα ρουφηξε όλα και συνέχισε να παίζει με την γλώσσα τής το πουτσοκεφαλο μου δίνοντας μου τρομερή ηδονή Προσκύνημα .
Σηκώνεται και τά φτύνει διακριτικά και μου ζητάει να μην σηκωθώ γιατί θέλει να με περιποιηθεί η ίδια, άρχοντας ξαπλωμένος και η Ντιάνα να με σκουπίζει σχολαστικά κάνοντας μου κομπλιμέντα Ντροπή , με οδηγεί στην ντουζιέρα και μου βγάζει τα λάδια από την πλάτη και τά πόδια μου. Αφού περνώ την πραμάτεια μου αποχωρώ από την μονοκατοικία ευδιάθετος και χαλαρωμένος Έτσι! .
Το μαγαζί δεν προορίζεται για πιπινολατρες μίας και το ρόστερ διαθέτει μεγάλοκοπέλες αλλά για απαιτητικούς επισκέπτες που ζητάνε σωστές υπηρεσίες. Χαιρετώ Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Christian Kenway
Σπουδαίος
Εγγραφή:
27 Απρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.699
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 BUT-TMAN, Elganador, maradona7 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού