Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 58 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 194751
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επίσκεψη στον όμορφο χώρο τού Medusa για νά δω τις νέες κοπέλες που προστέθηκαν στο ρόστερ.
Ή πρώτη επιλογή έγινε με την Τζο, κοπέλα από Βενεζουέλας μεριά μικρή σέ ηλικία με την οποία συνενόηση νά γίνετε με τά λίγα αγγλικά που ξέρει ή στήν γλώσσα τής.

Τά είπαμε λίγο με την κοπέλα κάτω και μετά πιασμένοι χεράκι χεράκι σαν ερωτευμένο ζευγάρι ανεβήκαμε στο δωμάτιο όπου με άφησε νά ετοιμαστώ για τόν αγώνα.
Στο δωμάτιο όλα κυριλέ και καθαρά με τόν κλιματισμό νά δουλεύει φουλ.
Επιστροφή τής Τζο στο δωμάτιο με την αμηχανία τής νά είναι εμφανής, την άφησα να πάρει λίγο τόν χρόνο τής κάνοντας την νά αισθανθεί άνετα με λίγο κουβέντα και κομπλιμέντα, δεν έπεσα με τά μούτρα μίας και είχα χρόνο η αν ήθελα για επιπλέον ώρα.

Από εμφάνιση ωραίο λεπτό κορμί χωρίς προσθήκες σιλικόνης με κανονικό ύψος, στήθος  μικρό με ρωγουλα πεταχτή για πιπιλισμα, ωραίο πρόσωπακι αλλά το δυνατό σημείο τής είναι τό κωλαράκι τής. Καθαρή περιποιημένη ή κοπέλα χωρίς άσχημες μυρωδιές κλπ.

Στά του αγώνα τώρα.... εμφανώς μαγκωμενη ή Τζο πρίν κάν αρχίσουμε, ξεκίνησα χαλαρά εγώ τό παιχνίδι με χάδια φιλιά στο σώμα βγάζοντας απαλά τά εσώρουχα τής μόλις όμως κάνω κίνησή για φιλιά ή γλωσσοφιλα τρώω πρώτο άκυρο λέγοντας μου όχι καμία επαφή με τό στόμα τής δεν ήθελε, συνεχίσαμε έτσι εκατέρωθεν με φιλάκια χαδακια στο σώμα και μέχρι λαιμό, δηλαδή δεν είδα και κάτι από μεριά τής ώστε νά φτιάξει λίγο την κατάσταση.
Αφού τό εργαλείο είχε γίνει πέτρα χαζεύοντας και πιάνοντας τόν κώλο τής λέω για πίπα όπως ήμασταν εκεί στά όρθια και την βλέπω νά πιάνει τό σκουφάκι για να τό βάλει όπου τρώω δεύτερο άκυρο καθότι ήταν αρνητική για πίπα χωρίς σκούφο.
Εντέλει πέρασμα λοιπόν το σκούφι όπου δυσκολεύτηκε νά τό βάλει δείχνοντας καθαρά την απειρία τής στο άθλημα, έτσι έβαλα ένα χέρι βοηθείας καί ξεκινώντας τό κλαρίνο της που είναι χωρίς κάποια τεχνική χωρίς τίποτα τό ιδιαίτερο δηλαδή κάτω τού μετρίου χωρίς πέρασμα από τά δίδυμα, χωρίς κάποιο παιχνίδι με την γλώσσα, για cim ούτε καν, κάποια στιγμή την σταμάτησα για νά συνεχίσουμε με σεξ βάζοντας την στο μασαζοκρεβατο με τά πόδια ανοιχτά και εγώ όρθιος, ή αλήθεια είναι ότι έχει ωραίο σφιχτό μουνάκι βρήκα λίγο αντίσταση όπου χρειάστηκε νά τό γλύψω για να μπω και είχε ωραία αίσθηση όταν ήμουν μέσα της, συνεχίσαμε έτσι ώσπου τής είπα να αλλάξουμε νά στηθεί όρθια για πίσω είσοδο ώστε νά βλέπω τό κωλαράκι τής καί νά πάρει εκείνη τόν Ρυθμό που ήθελε, κάπως έτσι ήρθε τό τέλος και μίας και είχε μείνει χρόνος μου έκανε μασαζακι απλό χάδια δηλαδή.
Επέκταση τής ώρας δεν είχε από μεριάς μου αφού δεν υπήρχε λόγος που νά θέλω να συνεχίσω έτσι αρκέστηκα στήν μισή ώρα.

Στά γενικά..... ωραίο κορμί ή Τζο νέα  όμορφη και φρέσκια όπου είναι καθαρά amateur στο δωμάτιο δεν έχει βρει ακόμα τά πάτηματα τής, γενικώς μου αρέσουν και αυτά αλλά αν είχε ελεύθερη πίπα γλωσσοφιλα και κυρίως έδειχνε κάποια όρεξη στο δωμάτιο θά έπαιρνα ξανά για μία δεύτερη δοκιμή.
Για όποιον θέλει νεανικό όμορφο κορμί με σφιχτό μουνάκι χωρίς να έχει πολλές απαιτήσεις είναι οκ, αλλά για όποιον θέλει κάτι παραπάνω τότε δεν κάνει.

Αυτά είδα στο δωμάτιο αυτά έδειξε ή κοπέλα σέ εμένα που για τά δικά μου γούστα και προτιμήσεις είναι στά όχι για επανάληψη. Μπορεί αργότερα νά βελτιωθεί μήν την κάψουμε αμέσως αλλά μέχρι τότε βλέπουμε και αν.....
Καλά και ωραία τά φράγκα να τα πάμε στήν Βενεζουέλα αλλά νά ιδρώνει και λίγο ή φανέλα.

Αυτά μύστες μου πάμε για τά επόμενα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 14, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Τζο
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
professor x
Ανώτερος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
24.365
Πόντοι:
9.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, astronaut80, gpap@13 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουλίου, 2024
Όχι φιλια, όχι και, όχι ..,
Πάμε παρακάτω κε καθηγητά....
review reaction 1 Elganador, petergsp, professor x
15 Ιουλίου, 2024
πολλα τα αρνητικα της δεσποσυνης.
ολο οχι το ενα και οχι το αλλο.
δυστυχως ετσι δεν γινεται δουλιτσα ομως.
πρεπει να υπαρχει και λιγο η ψευδαισθηση οτι κατι μας δινουν κι αυτες στο προγραμμα,για να μας δινουν και το κινητρο να τις επιλεξουμε.
παμε παρακατω λοιπον σε αλλες πορτοκαλιες,που θα εκτιμησουν το 100ρικο μας.
review reaction 1 professor x
16 Ιουλίου, 2024
Για τα φιλιά ποτέ δεν έχω απαίτηση από τα κορίτσια να τα δώσουν.
Αλλά το να αρνούνται το ελεύθερο στοματικό είναι φάουλ, αφού όπως τουλάχιστον μου έχουν πει οι κυρίες της υποδοχής, το κατάστημα αυτό παρέχει Ελ. στοματικό και στα 60€, "αν όλα είναι καλά" δηλ. αν ο πελάτης δεν είναι αμφιβόλου καθαριότητας ή δεν έχει κάτι ύποπτο στο πουλί του.
Αν δεν τους αρέσει το ελεύθερο, ας πάνε να δουλέψουν στο 20ρικο με απλό πρόγραμμα.
18 Ιουλίου, 2024
Σιγουρα τα προκατακτικα ειναι πολυ βασικα..εγω τα θεωρω προυποθεση..κι ετσι αναβω..τουλαχιστον κυλισμα του κορμιου πανω σου καποια γλυψιματα στο σωμα αν οχι ντε και καλα γλωσσοφιλα..τωρα το ελευθερο στοματικο-γνωμη μου..δε μπορει ο πελατης να το απαιτησει..η κοπελα εχει το δικσιωμα της να μην το κανει σν δε το θελει σε καθε αγνωστο αντρα..αρκει ομως να εχει τον τροπο της να σε αποζημιωσει με αλλα προκατακτικα θερμη..κλπ..φυσικα αν κανει κι ελευθερο γουσταρουμε περισσοτερο!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4