Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 77 10
Μασατζίδικα 120492
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ας ξεκινήσουμε απο την βασική ερώτηση Θα την ξανασυναντούσες ;;; ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

Τι να πεί κανείς για την Αλίνα για αυτο το υπέροχο πλάσμα πραγματικά , για να είμαι ειλικρινής πήγαινα υποψιασμένος καθώς σήμερα δεν ήμουν για πειράματα οπότε επέλεξα κάτι δοκιμασμένο. Χθές βράδυ τα ήπιαμε λίγο στην PUB 65 και κάναμε κεφάλι και περάσαμε ωραια οποτε σημερα έπρεπε να κλείσει με γαμήσι !
Έξω έκαιγε ο καύσωνας τα πρεζάκια κάνανε παρέλαση στη Σολωμού αλλα τίποτα απο αυτά δεν μας πτοούν τους μάχιμους μασαζονομάχους!

Η Αλίνα δούλευε μόνη της και την πέτυχα ελεύθερη οπότε πέρασα απευθείας στο δωμάτιο και μετά απο λίγο ήρθε και αυτή. Μου έδωσε χρόνο να κάνω ενα χαλαρό ντουζάκι και μετά απο λίγο ηρθε στο δωμάτιο με ενα μαυρο φορεματάκι κολλητο το οποίο αφαιρείται εύκολα κατεβάζοντας το φερμουάρ.

Πετάχτηκαν έξω τα υπέροχα μεγάλα βυζιά της οπότε έπεσα πάνω τους και δεν ήθελα να κάνουμε μάσαζ. Όρθιοι χαμουρευτήκαμε για λίγο και μετά κάτσαπε στο καναπεδάκι.

Η τύπισα έχει τη πιο πρόστυχη και καβλιάρα γλώσσα που έχω πετύχει σε μασάζ σιγουρα τη τελευταια 5ετία σε κάβλα συναγωνιζεται επάξια και τη περνάει κιολας την Ειρηνη τη Βουλγάρα που γλεντούσαμε απο Μάρνης εποχές 2017. Ξεκινάει να σου γλείφει τα αρχίδια και πραγματικά το κάνει για ώρα και δεν βαριέται , σε κοιτάζει και λάγνα - ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ. Επίσης έχει ομορφα μάτια και σεξι μαλλί δεν ειναι μαδημένη σαν κάτι τσατσάδες που φοράνε τρέσες.

Φόρεσα καπότα και άρχισε σιγά σιγά να με τσιμπουκώνει... το αγαπημένο μου είναι να τη παίζω και η άλλη να με γλείφει / ρουφάει στη κορυφή της πούτσας. Οπως και έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση.. έχει εκτός απο βυζάρες και ματάρες οπως είπα που σε κοιτάνε λάγνα. Πραγματικά το έκανε τόσο ερωτικά και με πάθος που σε εκείνο το σημείο σκέφτηκα πως θα έχυνα με εναν δυνατό οργασμό αλλα ήθελα να τη γαμήσω. Εξαφάνιζε τον πουτσο στο καυτό στόμα της και τον έπαιζε ωραια με τη γλώσσα.

Την έστησα ανάσκελα οπου μπήκα μέσα της και αρχίσαμε να πηδιόμαστε με ένταση , ειχε τυλίξει τα μπουτια της γύρω μου.

- Ναι μωρό μου - μπες ολος μέσα στη μουνάρα

φώναζε !

Διαλειματάκι και αλλαγή στασης στα 4 , εκει δε βολεύτηκα και τόσο οπότε και επειδή είχα ιδρωσει ηδη και ενω το κλιματιστικό ηταν ανοιχτό την εβαλα δίπλα και μ αρεσε το παιοχνίδι που έκανε με τη γλώσσα πριν.... εγω τον έπαιζα και αυτη με έγλειφε ΠΑΝΤΟΥ. Πωπω η τυπισα δεν παιζόταν.

Ειναι ακούραστη εκτός απο ακόλαστη. Ένιωσα λές και έπαιζε σε όργιο - οπως ειναι αυτές οι ψωλούδες που έχουν παραδοθεί στη καυλα και τη πουτσα γυρω απο 4-5 σηκωμένα καβλιά ; ε ετσι.

Ο πουτσος είχε πιάσει 100αρα στύση και βάλε..... την έβαλα πάλι ανάσκελα και έχωσα το πρησμένο πουτσο μου στο σφιχτό και ξυρισμένο μουνί της. Πηδιόμασταν σαν ερωτευμένοι , την έπιανα απο τους ώμους και προσπαθούσα να μπώ όλος μέσα οσο πιο βαθειά γινόταν.

Έκανα και κάτι κόλπα με τη λεκάνη κυκλικές κινήσεις - αυτη έγλειφε αναστέναζε γενικά παίχτηκε ενα 3λεπτο φοβερού γαμησιού.

Βγήκα απο μέσα της και έκατσα διπλα αυτη ανάσκελα να παιζει τη μουνάρα της. Πηρα τη μια πατούσα της και άρχισα να μαλακίζω το πουτσο μου. Αυτο ηταν και το 3ο πολύ καυτό σημείο της συνάντησης (το 1ο ηταν στην αρχή το 2ο η στάση που προηγήθηκε)

-Να σε χύσω στις βυζάρες μωρο μου ;;;;
-Ναι αμέ βεβαια οπως θέλεις !

Εκατσα απο πάνω της ενω αυτή ηταν ανάσκελα και μου φιλούσε τα πόδια - εγλειφε τα κωλομέρια - γενικα όπου έβρισκε έγλειφε με την ακόλαστη γλώσσαρα της και εγω την έπαιζα σαν δαιμονισμένος.

Έχυσα μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος και λέρωσα τα υπέροχα στήθη της. Τα πότισα με τα καυτά μου χύσια !

ΑΧ ΑΛΙΝΑ......

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ακολούθησε λίγο σόσιαλ τάιμ , τα είπαμε λίγο να χαλαρώσουμε και έφυγα για μπανάκι. Μολις κατέβηκα ξανά στη Σολωμού και περπατούσα χαλαρωμένος ένιωσα τον καύσωνα να καίει ξανά αλλα δεν με ενδιέφερε.

Καλά γαμήσια σε όλους. Τα σέβη μου. Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 14, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
136
Likes:
20.804
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Xaritosss2252, Johnny Red2, giorgiodelafuentes2 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού