Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 490 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
730933
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Πρώτη φορά στο συγκεκριμένο ίδρυμα, έκλεισα ραντεβού με μια safe επιλογή (με βάση τις κριτικές)
Η κοπέλα 100% του γούστου μου
Το μασάζ (ναι ήθελα και λίγο μασάζ, έτσι για τα τυπικά) ήταν κάτω του μετρίου.
Τσιμπουκάρα! της το είπα, το λέω και εδώ, δίνει πόνο!
Αλλα... στο κομμάτι του σεξ ήταν πιο πολύ διεκπεραιωτικό. Πανω στο κρεββάτι ότι κάναμε, κοιτούσε κάπου αλλού και ανα διαστήματα έβγαζε καμια κραυγούλα. Επίσης, επειδη είμαι γυμνασμενος και έχω 1-2 τατουάζ (μάλλον ειναι το φετιχ της) μου μιλούσε συνεχώς για τα δικά της και για το σώμα μου/της. Κάτι το οποίο θα προτιμούσα να το κάνω σε μια καφετέρια και όχι την ώρα του μασάζ.
Εγώ μένω στο πεντακάθαρο χώρο, την κορμάρα και την τσιμπουκάρα της. Γι'αυτο και το "ίσως" στο αν θα την ξανασυναντούσα.
Εννοείται θα δοκιμαστούν πιο πριν και άλλες κορασίδες
Η κοπέλα 100% του γούστου μου
Το μασάζ (ναι ήθελα και λίγο μασάζ, έτσι για τα τυπικά) ήταν κάτω του μετρίου.
Τσιμπουκάρα! της το είπα, το λέω και εδώ, δίνει πόνο!
Αλλα... στο κομμάτι του σεξ ήταν πιο πολύ διεκπεραιωτικό. Πανω στο κρεββάτι ότι κάναμε, κοιτούσε κάπου αλλού και ανα διαστήματα έβγαζε καμια κραυγούλα. Επίσης, επειδη είμαι γυμνασμενος και έχω 1-2 τατουάζ (μάλλον ειναι το φετιχ της) μου μιλούσε συνεχώς για τα δικά της και για το σώμα μου/της. Κάτι το οποίο θα προτιμούσα να το κάνω σε μια καφετέρια και όχι την ώρα του μασάζ.
Εγώ μένω στο πεντακάθαρο χώρο, την κορμάρα και την τσιμπουκάρα της. Γι'αυτο και το "ίσως" στο αν θα την ξανασυναντούσα.
Εννοείται θα δοκιμαστούν πιο πριν και άλλες κορασίδες
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 30, 2024
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια