Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 130 10
Diamond Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
359466
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πέρασμα το μεσημέρι από το εν λόγω μαγαζί... Διαθέσιμες 2 κοπέλες ..η Ρούλα και μια άλλη που δεν μου πολυαρεσε.. είχα διαβάσει τις καλές κριτικές για την Ρούλα οπότε λέω εδώ είμαστε .. ήρθε χαρούμενη και με καλή διάθεση... Milf της διπλανής πόρτας...ξεκίνησε με μια πίπα ακαπωτη που στο 5λεπτο είχε απογειωθεί ..πραγματικά πολύ καλή .. στην συνέχεια πέρασμα σκούφου όπου και μετά από 2 στάσεις ήρθε κατάθεση στο στήθος της...Ε νσυνέχεια μασάζ όπου θεωρώ ότι ήταν στα τοπ που μου έχουν κάνει... Σχεδόν επαγγελματικό...
Και όπως ήμουν μασαζοκρεβατο γύρισα και της ζήτησα μόνο πίπα...την οποία και απόλαυσα και ήρθε η κατάθεση μετά από λίγο ..μπήκαμε για μπάνιο παρέα και με έτριψε παντού με το αφρολουτρο και με ξεβγαλε...πολύ ωραία εμπειρία ..και σιγά στις top value for money ..σίγουρα θα την ξαναεπισκεφτω...της άφησα και 20 ευρώ παραπάνω ( δεν είχα αλλά πάνω μου ) γιατί πραγματικά έφυγα "άδειος " τελείως...καλή συνέχεια σε όλους σας
Και όπως ήμουν μασαζοκρεβατο γύρισα και της ζήτησα μόνο πίπα...την οποία και απόλαυσα και ήρθε η κατάθεση μετά από λίγο ..μπήκαμε για μπάνιο παρέα και με έτριψε παντού με το αφρολουτρο και με ξεβγαλε...πολύ ωραία εμπειρία ..και σιγά στις top value for money ..σίγουρα θα την ξαναεπισκεφτω...της άφησα και 20 ευρώ παραπάνω ( δεν είχα αλλά πάνω μου ) γιατί πραγματικά έφυγα "άδειος " τελείως...καλή συνέχεια σε όλους σας
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ρούλα