Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 490 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
731387
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Συναγωνιστες μετά απο διάλειμμα μερικών ημερών λόγω απουσίας εκτός ήθελα κάπου να κάνω μια γρήγορη κατάθεση όποτε χωρίς να έχω ψαχτεί και ιδιαίτερα κατευθύνθηκα προς Νιρβάνα.
Άφησα λίγο την τύχη να παίξει μπάλα.
Υποδοχή η Αντριάνα και αφού είδα τα κορίτσια καταλήγω στην Ολγα που είναι ο σωματότυπος που μου αρέσει.
Petite σώμα με ένα ενδιαφέρον σχετικά πρόσωπο.
Στα του αγώνα η κοπέλα έκανε 2 κινήσεις που για μένα είναι σημάδια ότι θα πάει καλά το ραντεβού.
Πρώτον μπήκε με διάθεση και χαμόγελο και
Δεύτερον στη στάση για πίπα μου έφερε το κωλο κοντά στο χέρι μου για να μπορώ να πιάσω.
Γενικά άμα δω αυτα σπάνια θα πάει χάλια.
Μικρό βυζι αλλά ρόγα που κόβει γυαλί.
Κωλος μικρός και τουρλωτός.
Έπαιξε χαμούρέματακι πριν ξεκινήσουμε και γενικά συμμετείχε.
2 στάσεις και ήρθε το τέλος.
Φιλία στόμα στην αρχή δεν παίχτηκαν,περισσσοτερο λαιμό κλπ αλλά στη πορεία βγήκαν και κάποια.
Μοναδικό αρνητικό ήταν ότι είχε βάλει αρκετό τζελ που αν δεν είχα αρκετές μέρες να τελειώσω σίγουρα θα με δυσκόλευε λίγο.
Μασάζ την έβαλα λίγο στο τέλος,τιποτα ιδιαίτερο αλλά ηταν κάτι.
Μου έκανε και λίγα πειράγματα κατά τη διάρκεια και το διασκέδασα.
Overall αν και λίγο στην τύχη και με όχι υψηλές απαιτήσεις από εμένα βγήκε μια καλή συνάντηση που θα επαναληφθεί.
Τα σέβη μου guys!
Άφησα λίγο την τύχη να παίξει μπάλα.
Υποδοχή η Αντριάνα και αφού είδα τα κορίτσια καταλήγω στην Ολγα που είναι ο σωματότυπος που μου αρέσει.
Petite σώμα με ένα ενδιαφέρον σχετικά πρόσωπο.
Στα του αγώνα η κοπέλα έκανε 2 κινήσεις που για μένα είναι σημάδια ότι θα πάει καλά το ραντεβού.
Πρώτον μπήκε με διάθεση και χαμόγελο και
Δεύτερον στη στάση για πίπα μου έφερε το κωλο κοντά στο χέρι μου για να μπορώ να πιάσω.
Γενικά άμα δω αυτα σπάνια θα πάει χάλια.
Μικρό βυζι αλλά ρόγα που κόβει γυαλί.
Κωλος μικρός και τουρλωτός.
Έπαιξε χαμούρέματακι πριν ξεκινήσουμε και γενικά συμμετείχε.
2 στάσεις και ήρθε το τέλος.
Φιλία στόμα στην αρχή δεν παίχτηκαν,περισσσοτερο λαιμό κλπ αλλά στη πορεία βγήκαν και κάποια.
Μοναδικό αρνητικό ήταν ότι είχε βάλει αρκετό τζελ που αν δεν είχα αρκετές μέρες να τελειώσω σίγουρα θα με δυσκόλευε λίγο.
Μασάζ την έβαλα λίγο στο τέλος,τιποτα ιδιαίτερο αλλά ηταν κάτι.
Μου έκανε και λίγα πειράγματα κατά τη διάρκεια και το διασκέδασα.
Overall αν και λίγο στην τύχη και με όχι υψηλές απαιτήσεις από εμένα βγήκε μια καλή συνάντηση που θα επαναληφθεί.
Τα σέβη μου guys!
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού