Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 25 10
Μασατζίδικα
134087
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Ποιότητα μασάζ
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επισκέφτηκα το μασατζιδικο για χαλάρωση. Η Βίκυ είναι πολύ όμορφη γυναίκα, ψιλή,
σιλικόνη στήθος και γυμνασμένη.
Ζήτησα χαλαρω μασάζ. Δεν μιλάει πολύ εως και καθόλου... ολα μηχανικά αλλά δεν με πολύ ένοιαζε γιατί πήγα για να χαλαρώσω, ούτε εγώ της άνοιξα κουβέντα..ωραία πιπα μου πήρε, αλοιφε συνεχώς τα βιζια τις με λαδι και τα έτριβε σε ολο το κορμί μου,και και στα του αγώνα την πιδηξα στο μασαζοκρεβατο δεν άντεξα και πολύ την πρώτη φορά γιατί με είχε κάνει αεροπλάνο από το ρουφηγμα... Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το μουνακι της ήταν πολύ στενό ! Θα την ξανά συναντήσω όταν βρεθώ στην περιοχή.
σιλικόνη στήθος και γυμνασμένη.
Ζήτησα χαλαρω μασάζ. Δεν μιλάει πολύ εως και καθόλου... ολα μηχανικά αλλά δεν με πολύ ένοιαζε γιατί πήγα για να χαλαρώσω, ούτε εγώ της άνοιξα κουβέντα..ωραία πιπα μου πήρε, αλοιφε συνεχώς τα βιζια τις με λαδι και τα έτριβε σε ολο το κορμί μου,και και στα του αγώνα την πιδηξα στο μασαζοκρεβατο δεν άντεξα και πολύ την πρώτη φορά γιατί με είχε κάνει αεροπλάνο από το ρουφηγμα... Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το μουνακι της ήταν πολύ στενό ! Θα την ξανά συναντήσω όταν βρεθώ στην περιοχή.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2023
Κόστος συνάντησης
90
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Body to Body Μασάζ
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!