Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 490 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
730823
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Βανέσσα είναι από Κολομβία 25 χρόνων, ξανθιά μακριά μαλλιά, περίπου 1,75 αδύνατη με φυσικό 3αρι για βυζιά με αρκετή χαλάρωση σε αυτά αλλά και σε όλο το σώμα παρά ότι δεν έχει περιττά κιλά. Φοράει γυαλιά οράσεως έχει περιποιημένα άκρα και πολλά άσχημα (για εμένα) τατουάζ. Μπαίνει στο δωμάτιο με προφυλακτικά χωρίς τζελ η υγρά μαντηλάκια, με ρωτάει πώς θα ξεκινήσουμε και της λέω με σεξ, γδύνεται και έρχεται επάνω μου όπου με φιλάει σέ στήθος αφτιά και λαιμό, στην συνέχεια παίρνω το δεξί βυζί και αρχίζω το γλύφω , ρουφάω όπου αντιλαμβάνομαι ότι το πουτανακι βγάζει γαλατάκι . Κάθομαι και πίνω το γάλα μου και συνάμα να την χουφτώνω στόν κωλο και καταλαβαίνω ότι το δεξί βυζί βγάζει περισσότερο από το αριστερό . Γονατίζει μπροστά μου και αρχίζει να μου γλύφει τά δίδυμα πρώτα πολύ καλά όπου τα ρουφαγε αρκετά,μετά σαλιωνει το πουτσοκεφαλο και παίζει με την γλώσσα τής σε όλο το κορμό όπου το βάζει αργά και βασανίστηκα όλον μέσα. Στην συνέχεια μου βάζει σκούφο και ανεβαίνει επάνω μου, ωραίο cow με εναλλαγές όπου εκεί έπεσαν τα πρώτα γλωσσοφιλα ωραία υγρά με αρκετή γλώσσα. Τής λέω να κάτσει doggy όπου το έκανε αμέσως σαλιωνει το μουνακι της και μπαίνω μέσα της πολύ καλή αίσθηση όπου η μικρή έβαλε ass up face down που λένε στο χωριό μου παρά πολύ καλό στήσιμο, αντέχει γρήγορο σφυροκόπημα και κάπου εκεί χύνω βαθιά μέσα της. Η Βανέσσα έκατσε στο δωμάτιο μέχρι το τέλος δηλαδή όχι όπως κάνουν τά υπόλοιπα κορίτσια που φεύγουν και ξαναγυρνάνε για το δεύτερο μέρος. Τώρα στο μασάζ από εμένα παίρνει πάνω από την βάση μιας που χρησιμοποιεί αρκετή πίεση, τους αγκώνες της και ξεκινάει από τα πόδια όπως ένα σωστό μασάζ θα έπρεπε να γίνει. Μετά το μασάζ μου λέει να γυρίσω για το δεύτερο ημίχρονο, με πασπατευει με λάδι σε πουτσο και αρχιδια όπου τα περιποιείται με την γλώσσα τής, αφού έχω πλήρης στύση μου κάνει ένα υπέροχο ισπανικό με της βυζάρες όπου με ρωτάει να συνεχίσει έτσι η να βάλει προφυλακτικό της λέω προφυλακτικό, χαμογελάει και το βάζει κάνουμε τρεις στάσεις όπου στο ιεραποστολικό το πουτανακι έβαζε δύο δάκτυλα στο στόμα της και τά εγλυφε και έβριζε στα ισπανικά εγώ να την γαμαω γρήγορα και να γέρνω στο πρόσωπο της και αυτή να βγάζει την γλώσσα τής έξω δεν μπόρεσα να αντέξω άλλο και με ένα υγρό γλωσσοφιλο να χύνω μέσα της. Σηκώνεται και με σκουπίζει λέγοντας μου να μην βγω έξω από το δωμάτιο μόνος μου και ότι θα έρθει αυτή να με ξεπροβάλλει. Χαιρετώ
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαΐου, 2024
Περιποιητικοτατη η βανεσσα απ ο,τι διαβαζω..ενδιαφερον!
H
Hase
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1