Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 730817
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Άριελ εμφανισιακά είναι το καλύτερο μουνι τώρα στο ρόστερ 1.70 καστανοξανθα μακριά μαλλιά σώμα λαμπάδα και κωλαρααααα ! Την επιλέγω και με οδηγη στο δωμάτιο κουνώντας την κωλαρα της. Μετά από το μπάνιο μου μπαίνει μέσα στο δωμάτιο με κρέμα υγρά μαντηλάκια και καποτες στο χέρι λέμε δύο κουβέντες στα αγγλικά . Βγάζει την πόδια της και γουρλωνω τά μάτια μου Ντροπή βλέποντας την κωλαρα της, έρχεται πάνω μου και με ρωτάει εάν μου αρέσει το blowjob ( σε ποιον δεν αρέσει Χαχαχα! ) με φιλάει σέ λαιμό και αφτιά, εγώ να χουφτώνω με μανία την κωλαρα της, γέρνει προς το πρόσωπο μου και με γλωσσοφιλα ,με την γλώσσα τής να πάει παντού μέχρι σάλπιγγες αλλά η όλη φάση ήταν χωρίς ερωτισμό πολύ μηχανικά. Αφαιρεί το σουτιέν και φανερώνει δυαρακι πλαστικό στήθος με πολύ άσχημες κάθετες τομές, έχει ωραίο πρόσωπο όμορφα βαμμένη με περιποιημένα άκρα πεντακάθαρη και βελούδινο δέρμα χωρίς ίχνος τρίχας. Δεν χρησιμοποιεί υγρό μαντηλάκι και γονατίζει μπροστά μου και αρχίζει ένα βαθύ πορνοστάρικο τσιμπούκι χωρίς χέρι όπου το εξαφανίζει όλο μέσα της πολύ ωραία πίπα, να γλύφει αρχιδια νά τά ρουφάει και προσπάθεια γλυφοκωλαδας. Μου βάζει σκούφο παίρνει την πετσέτα και την απλώνει στο καναπέ και στήνεται στα τέσσερα δεν βάζει κρέμα ούτε σάλιο , μπαίνω μέσα της και αρχίζει ένα γρήγορο twerk πάνω στο πουτσο κάτι που δεν μου αρέσει γιατί θέλω εγώ να δίνω ρυθμό και να έχω το πάνω χέρι,η Άριελ να μην σκαμπαζει τίποτα εκεί ασταμάτητα γρήγορα και βαθιά στο πουτσο μου για κανένα 5 λεπτό, την σταματάω ξαπλώνω και της λέω να ανέβει cow και την βλέπω φανερά ενοχλημένη γιατί δεν έχυσα. Σαλιωνει το μουνι της και τον βάζει όλον μέσα και ξεκινάει ένα grind όπου νιώθω με τον πουτσοκεφαλο την μήτρα της ,εκεί σταματάει και λύνει τα ψηλοτάκουνα της τά πετάει στο πάτωμα και να γαμιεται στην πουτσα μου όλο δύναμη. Την βάζω ιεραποστολικά τά πόδια της στους ώμους μου και την γαμαω γρήγορα και βαθιά όπου εκεί τελειώνω μέσα της με υγρά γλωσσοφιλα. Σηκώνεται και μου λέει ότι θα έρθει σε δέκα λεπτά και φεύγει έτσι γυμνή και ξυπόλυτη από το δωμάτιο Χμμμ; . Τώρα στο κομμάτι μασάζ μέτριο προς αδιάφορο. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές εναλλαγές στάσεων αλλά εκεί που έχυσα είναι στα τέσσερα όπου της είπα να μην κουνηθεί και να με αφήσει να γαμησω όπως θέλω Ασάλιωτα , το έκανε και το τέλος δεν άργησε να έρθει. Συνοπτικά έχω να πω δεν μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα μίας και η Άριελ έκανε πράγματα που άλλες κοπέλες δεν κάνουν αλλά η όλη φάση ήταν με ρομποτικές κινήσεις όπως είπε ο professor που δεν θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω καλύτερα, καταλαβαίνω ότι έχει ανάγκη τά λεφτά αλλά θα έπρεπε να αφήσει τον εαυτό της να τό απόλαυση όπως κάνουν η δείχνουν πως κάνουν οι υπόλοιπες στο χώρο, έτσι θα είχε ουρά με κόσμο να την κλείνουν μίας και κορμάρα έχει εάν είχε και υπηρεσίες θα ήταν το καλύτερο μασαζοκοριτσο. Χαιρετώ Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 08, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Άριελ
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Christian Kenway
Σπουδαίος
27
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, maradona7, tarifas pirea και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαΐου, 2024
Αγαπητέ δεν είχατε διαβάσει τά γραφόμενα ;
review reaction 1 Hase, Christian Kenway
20 Μαΐου, 2024
Τα είχα διαβάσει προφεσορα μου με τέτοια κωλαρα όμως δεν γινόταν να μην την επιλέξω.
review reaction 1 Hase, professor x
20 Μαΐου, 2024
Χμ..κατι δε με πειθει για να περασω..απλως μια κωλαρα δεν αρκει..διαθετουν ιδια προσοντα κι αλλες
review reaction 1 Christian Kenway
21 Μαΐου, 2024
Ακριβώς όπως τα είπες,ήθελα να γράψω κριτική αλλά περιεγραψες το ραντεβού μου. Δεν ξέρω αν συμβαίνει από ντροπαλοτητα η επαγγελματισμό αλλά προσπαθεί να κρατήσει μια απόσταση.
review reaction 1 Christian Kenway
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4