Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 490 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
731478
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Καταδρομική στο Νιρβάνα την προηγούμενη εβδομάδα κατόπιν τηλεφωνήματος για ραντεβού στα τυφλά με την Anni, η οποία όπως έγραψα και στον τίτλο είναι ακραίο σεξομάνι! Είναι πετίτ με ελαφρώς παραπάνω κιλάκια αλλά κωλάρα, με πολύ ευχάριστα vibes, διαρκώς χαμογελαστή, μου έδωσε και την ευκαιρία να εξασκήσω λίγο τα ισπανικά μου. Θα λεγα είναι η γκόμενα που θέλεις να πετύχεις σε ταξίδι στη Λατινική Αμερική και να μην σηκώνεστε απ το κρεβάτι για κανά διβδόμαδο. Το cow girl της σε στέλνει αδιάβαστο, πίπα πολύ ικανοποιητική με γλειψίματα παντού και γενικά παθιάρικο σεξ με εναλλαγές διαφόρων στάσεων. Με εξίταρε και που γύριζε τον καθρέφτη του δωματίου ανάλογα την στάση μας ώστε να μας παίρνει μάτι. Γενικά πολύ θελκτική και δεν μου είπε όχι σε τίποτα. Το μόνο κάπως αρνητικό ήταν ότι χρησιμοποιούσε λιπαντικό (με ανανεώσεις μες το μισάωρο) και έχανε ελαφρώς σε τριβή. Μου είπε θα είναι κανά μήνα ακόμη μαζί μας. Αν και δεν συνηθίζω back to back θα ξανατιμήσω σίγουρα!
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 11, 2024
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Anni
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Δηλ. συγγνώμη, πόσες εργαζόμενες έχεις πετύχει που να κάνουν σεξ χωρίς λιπαντικό;