Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 730925
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Απογευματάκι της προηγούμενης εβδομάδας έκανα μια καταδρομή στο Νιρβάνα και επέλεξα την Λουίζα. Η Λουίζα είναι 25 χρόνων από Κολομβία 1.67 με ίσια μαύρα μακριά μαλλιά όμορφο προσωπάκι με τσιμπουκοχειλα όπου έχει και έναν χαλκά στο κάτω χείλος με ωραία οδοντοστοιχία , πολύ ευδιάθετη και χαμογελαστή. Μου πιάνει το χέρι και πάμε μαζί στο δωμάτιο όλο ναζί, αφήνει της σφραγισμένες παντόφλες και πετσέτα στο μασαζοκρεβατο και με πλακώνει στα γλωσσοφιλα βαθιά και υγρά, εγώ να πιάνω τον κωλο της και να το ζουλαω όλο δύναμη όπου τα γλωσσοφιλα να γίνονται πιο έντονα κάπου εκεί θυμήθηκε ότι πρέπει να ετοιμάσει το μασαζοκρεβατο και σταματάει, μου λέει ότι θα επιστρέψει σέ 5 λεπτά και να κάνω το μπάνιο μου. Επιστρέφει λοιπόν η Λουίζα με κρέμα ,υγρά μαντηλάκια και προφυλακτικά στο χέρι, με ρωτάει σεξ ή μασάζ; λέω σεξ χαμογελάει και παίρνει ένα υγρό μανταλάκι όπου μου καθαρίζει τον πουτσο, αφαιρεί την πόδια της όπου από μέσα φοράει ένα ολόσωμο δικτυωτό όπως ακριβώς στης φωτογραφίες της. Το σώμα της πολύ χαλαρό, μικρό στήθος πεσμένο και πλαδαρή κοιλιά λόγω εγκυμοσύνης , πολλές μελανιές στο σώμα της όπου στο μπούτι έχει ένα τεράστιο λεοντάρι , περιποιημένα νύχια και καθαρή με απαλό δέρμα. Ξεκινάμε εκεί όπου είχαμε σταματήσει με υγρά γλωσσοφιλα για κανένα δίλεπτο, μου έχει γίνει είδη πέτρα γονατίζει η Λουίζα και ξεκινάει ένα πολύ ωραίο τσιμπούκι βαθύ υγρό με περιποίηση στα δίδυμα και πονηριές ματιές . Ασχολείται αρκετή ώρα φαίνεται ότι της αρέσει να τον βάζει στο στόμα της με προσπάθειά για dt όπου τα καταφέρνει μια χαρά. Μου φοράει καποτα απλώνει την πετσέτα στο καναπέ, βάζει κρέμα ανεβαίνει πάνω μου και ξεκινάει ένα cow όπου δυσκολεύεται να το βάλει όλο ,παρόλο αυτό της πιάνω τά κωλομερια και να δίνω ρυθμό όπου αρχίζουμε πάλι τά γλωσσοφιλα, μετά την σταματάω και της λέω να κάτσει doggy όπου μπαίνω μέσα της και δίνω δύο σπρωξιες και με σταματάει ότι πονάει έτσι και ξαπλώνει missionary . Στο ιεραποστολικό πάλι δυσκολεύεται και μου ζητάει να κατεβάσω το δεξί της πόδι,της κατεβάζω και τά δύο ξαπλώνω όλος πάνω της, την γραπωνω από τά κωλομερια και την γαμαω δυνατά και βαθιά με πιάνει από το λαιμό και με φιλάει με μανία κάπου εκεί χύνω βαθιά μέσα της. Σηκώνεται με σκουπίζει και μου λέει ότι σέ 10 λεπτά θα επιστρέψει, μπαίνω κάνω πάλι το μπάνιο μου και ξεκινάμε το δεύτερο μέρος. Μασάζ μέτριο στα πλαίσια του μαγαζιού. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε μόνο μια στάση cow όπου η μικρή τελείωσε πάνω μου και τά ζουμια της έτρεχαν από τα αρχιδια μέχρι κάτω στην κωλοτρυπίδα μου Προσκύνημα , απορημένη μου λέει γιατί αυτή έχυσε και εγώ όχι. Μου ζητάει 5 λεπτά διάλειμμα γιατί είναι είναι πολύ ευαίσθητο το μουνακι της για να συνεχίσουμε ,της λέω να γονατίσει και να με τελειώσει με τσιμπούκι όπου μου λέει να μην χύσω στο στόμα της. Μετά από 2 λεπτά την σταματάω και της λέω ότι μπορεί να αποχωρήσει μιας και ήταν η δεύτερη φορά και δεν το έβλεπα να συμβεί, με ρωτάει εάν είμαι καλά ,την καθησυχάζω εξηγώντας το λόγο και το καταλαβαίνει. Η Λουίζα γουστάρει αυτό που κάνει και φαίνεται, εάν δεν είχε τόσους κόφτες θα είχε καλύτερη βαθμολογία από εμένα, παρόλα αυτά θα την επιλέξω ξανά στο τέλος του τουρ της. Χαιρετώ Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 11, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ