Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 730829
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Απογευματινή καταδρομή στο Νιρβάνα και επιλογή της Πάμελας. Μεγάλο κοπέλα στα "αντα" ξανθιά 1,65 με στήθος προς δυαρακι πεσμένο και οκ κωλο, περιποιημένα άκρα και πολύ καλά ελληνικά όπου μπορείς να πεις δύο κουβέντες. Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο η Πάμελα και πάει κατευθείαν στο ψητό, γδύνεται και φανερώνει ένα χαλαρό σώμα , με φιλάει σέ λαιμό και στήθος και μου έρχεται έντονη μυρωδιά τσιγαριλας . Καλή πίπα προσπαθεί να σέ τελειώσει με αυτό αλλά πολύ μονότονη για να τελειώσω με αυτό. Βάζει σκούφο σαλιωνει το μουνακι της και με καβαλάει, καλά καθίσματα να μπαίνω όλος μέσα της αλλά η αναπνοή της με τους αναστεναγμούς με είχαν ενόχληση και της λέω να κάτσει στα τέσσερα να το αποφύγω. Στήνεται σωστά όπως πρέπει και αντέχει σφυροκόπημα αλλά όπως είπε ο professor πετάει κάτι άκυρα κατά την διάρκεια . Το μόνο καλό που θα θυμάμαι είναι ότι δεν σέ αφήνει να βγεις από μέσα της μέχρι να στραγγίξεις σέ κρατάει κανονικά. Τώρα στο κομμάτι μασάζ ,μιλάμε το χειρότερο μασάζ που μου έχουν κάνει ποτέ, γρήγορες κινήσεις απότομες αλλαγές, πρέπει να με χτυπήσε 2-3 φορές στο κεφάλι με τά νύχια της (μου ζήτησε συγγνώμη) αλλά έλεος κοπέλα μου, πρώτη φορά που μετά από μασάζ αντί να είμαι χαλαρός ήμουν μέσα στην τσίτα. Αυτή ήταν η εμπειρία μου με την Πάμελα μια απογοήτευση Δάκρυ . Χαιρετώ Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Πάμελα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Christian Kenway
Σπουδαίος
27
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, Milfomaniac, maradona7 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαΐου, 2024
Τελικά από ότι βλέπω την πάρλα με τής άστοχες ατάκες δεν τής έκοψε οπότε άκυρη ή επανάληψη.
Σέ εμένα ευτυχώς ήταν πεντακάθαρη χωρίς μυρωδιές από τσιγάρο κλπ.
Πάμε για άλλα Καπέλο
review reaction 1 Christian Kenway
11 Μαΐου, 2024
Αυτη η εντονη τσιγαριλα που βγαζει.. με ειχε ενοχλησει κ εμενα... Κατα τα αλα,μετριες υπηρεσιες...
12 Μαΐου, 2024
Σε μενα οι υπηρεσιες της αρκετα καλες..στο μασαζ αφιερωσε πολυ χρονο..και στο σεξ καλη συμμετοχη, αλλα εχει κι αλλες δυνατες επιλογες το μασατζιδικο αυτο!
13 Μαΐου, 2024
εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί επιλέγεται η συγκεκριμένη...παντελώς αδιάφορη και δεν αξίζει ούτε ευρώ στην καλύτερη!!!!!!!!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4