Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 490 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
730829
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Απογευματινή καταδρομή στο Νιρβάνα και επιλογή της Πάμελας. Μεγάλο κοπέλα στα "αντα" ξανθιά 1,65 με στήθος προς δυαρακι πεσμένο και οκ κωλο, περιποιημένα άκρα και πολύ καλά ελληνικά όπου μπορείς να πεις δύο κουβέντες. Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο η Πάμελα και πάει κατευθείαν στο ψητό, γδύνεται και φανερώνει ένα χαλαρό σώμα , με φιλάει σέ λαιμό και στήθος και μου έρχεται έντονη μυρωδιά τσιγαριλας . Καλή πίπα προσπαθεί να σέ τελειώσει με αυτό αλλά πολύ μονότονη για να τελειώσω με αυτό. Βάζει σκούφο σαλιωνει το μουνακι της και με καβαλάει, καλά καθίσματα να μπαίνω όλος μέσα της αλλά η αναπνοή της με τους αναστεναγμούς με είχαν ενόχληση και της λέω να κάτσει στα τέσσερα να το αποφύγω. Στήνεται σωστά όπως πρέπει και αντέχει σφυροκόπημα αλλά όπως είπε ο professor πετάει κάτι άκυρα κατά την διάρκεια . Το μόνο καλό που θα θυμάμαι είναι ότι δεν σέ αφήνει να βγεις από μέσα της μέχρι να στραγγίξεις σέ κρατάει κανονικά. Τώρα στο κομμάτι μασάζ ,μιλάμε το χειρότερο μασάζ που μου έχουν κάνει ποτέ, γρήγορες κινήσεις απότομες αλλαγές, πρέπει να με χτυπήσε 2-3 φορές στο κεφάλι με τά νύχια της (μου ζήτησε συγγνώμη) αλλά έλεος κοπέλα μου, πρώτη φορά που μετά από μασάζ αντί να είμαι χαλαρός ήμουν μέσα στην τσίτα. Αυτή ήταν η εμπειρία μου με την Πάμελα μια απογοήτευση . Χαιρετώ
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Πάμελα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Σέ εμένα ευτυχώς ήταν πεντακάθαρη χωρίς μυρωδιές από τσιγάρο κλπ.
Πάμε για άλλα