Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 63 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 175801
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χρωστουμενη κριτικη απο συναντηση προ 3-4 εβδομαδων.

Εχοντας πληροφορηθει απο το φορουμ μας οτι στο πριγκιπα κανει εκτακτες εμφανισεις (μετα απο απουσια) η πολυποθητη Αμιρα ειπα να μη χασω ευκαιρια. Τηλεφωνο στο καταστημα πως καταφτανω λιαν συντομως και δηλωνω πως θελω αποκλειστηκα και μονο εκεινη.

Πραγματι με υποδεχτηκαν ευγενεστατα και περιμενα την ωρα πως και πως. Αφου εκανα πρωτα ενα μπανιο την περιμενα με ανυπομονησια.

Γεια σου της λεω , γεια σου μου λεει με το εκφυλο χαμογελο της. Της δεινω 2 πορτοκαλι χαρτοσημα της λεω "μια ωρα".
-Ουνα ορα?
-Σι, της κανω
-Σεσεντα μινουτος?
-Σι καρινιο.

Και μου λεει ανεμενε αναγωριση.

Η Αμιρα γνωστη σε τους μυστες του κλαμπ. Λατινα, 1.60, σοκολατενια, βυζι3-4αρι (χαλαρο), κωλαρα ευριγωνια και αρκετα χαριτομενη.

Εμφανιζεται με την ρομπα της και απο μεσα ενα διχτυωτο ολοσωμο φορμακι. Μασαζ, μου λεει.Αργοτερα της απαντω.Πονηρουληηηηηηη.
Και εκει ξεκιναει το τελετουργικο.
Φιλια στο στομα με γλωσσα με αρπαζει απο την πουτσα και με πεταει στο καναπεδοκρεβατο.
Πιπα χωρις λαστιχο, db, με σαλιο να γλιστραει, ενναλαξ με ισπανικες βυζομαλαξεις. Δεν αφηνε ουτε τετραγωνικο εκατοστο δερματος χωρις γλειψιμο, περασμα γλωσσας απο αρχιδομπαλες μεχρι λαιμο. Το "ευχαριστο τελειωμα" ηρθε μεσα στο στωμα της αδιαμαρτυριτα (τα φτηνει διακριτικα).

Ντουζ για ημιχρονιο και δευτερος γυρος.

Μασαζ χαλαρωτικο με εμενα να εχουν κολλησει τα χερια μου στην κωλαρα της. Μου δινει το παρασυνθημα να γυρισω για να συνεχιση απο εκει που εμεινε.

Αφου με τεντωσε αμεσως αλλαζουμε τερεν και επιστρεφουμε στο καναμε. Εμενα να της γλειφω τις βυζαρες και αυτη να χαιδευει το μουνακι της. Φιλια στο στομμα με λιγη γλωσσα περασμα σκουφο και ιεραποστολικη εισοδος. Αφου κοπανιομασταν σε αυτη την σταση της λεω να γυρισει γιατι θα ηταν ιεροσυλια να μην εχυνα με εκεινη στα 4. Μπηκα αρχικα χωρις μεγαλη ενταση για να απολαυσω την κωλαρα της οσο το δυνατον περισοτερρο, συνεχισα λιγο πιο γοργα οσπου δεν αντεξα. Της γραπωνω τα καπουλια απο τη μεση και την αρχιζω στο δυνατο σφυροκοπημα οπως αρμοζε σε αυτο το λατινο-κορασιο. Η καταληξη δεν αργησε να ερθει με εμενα ζωγραφισμενο στο προσωπο μου ενα μεγαλο χαμογελο για την ομορφη ωρα που περασα μαζι της

Εν κατακλειδι η κοπελα ειχε πολυ παθος και αυτο που κανει δεν το κανει βαριεστημενα αλλα πανω απολα θελει να ευχαριστησει τον πελατη. Εχει θεληση, δεν εινια ξυνη, δεν λεει οχι(σε αυτα που της ζητησα), παιρνει πρωτοβουλιες και δεν βαριγκομαει.Αυτο boostαρει τον επιβητορα για να τα δωσει ολα και περναει καλα ( και γιατι οχι να επιδιωξει και ρεβανσ στο μελλον).

Υ.Γ.Μακαρι να εχουμε την ευκαιρια να την υποδεχτουμε ξανα στη χωρα μας και να μας ξαναπροσφερει αυτες τις χαρες!!!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 10, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Amira
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Bkoul7
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
481
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Ντουνταράς, Elganador, maradona7 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού